Saturday 29 October 2011

Faux Hawk: Hur man Cut Faux Hawk

Faux hök är den moderna variant av det traditionella Mohawk stil 80. Stilen kräver vävaren att klippa håret kort från sidorna av huvudet, lämnar längre "remsor" av hår ner centrum huvudet. Detta trendiga stil är populär bland män och kvinnor och kan utformat enligt länge liksom kort hår. Därför är denna hår stil idealisk för människor som önskan att ha en trendig, och något upprorisk utseende som inte bara passar i sina traditionella livsstil men också i företagsmiljöer arbetsmiljöer.
The Faux hök stil fungerar bäst för människor som bara vill enkla restyling eller ny look utan klippa deras hår och också för människor som tveksamma prova traditionell Mohawk stil. Den största fördelen med denna hår stil är att ett enkelt kan borsta håret tillbaka eller att sidorna under normal arbetsdag, utan låta andra veta om din nya trendiga frisyr. Och återuppliva ditt nya elegant utseende behöver du bara en lätt dimma vatten eller gel och ett Quick Swipe i håret med en pensel eller kam. Tja var detta bara en kort insikt om faux hök. Hur till stil ett faux hök klippa dig? Låt oss försöka veta om denna haircut med stegen nedan. Läs mer om klippning stilar och idéer.
Hur Skär ett Faux Hawk Haircut?
Innan flyttade till stegen att få en faux hök hårklippning, låt oss först anteckna saker krävs för att utföra som ser. Läs mer på faux hök frisyrer för kvinnor.
Saker Krävs för Cut Faux Hawk Haircut; Scissors; Hårklippare; gummi eller elastiska banden; Hair geler eller mousser styling; Hur Klipp en Faux Hawk Haircut: steg som skall följas; Första steget är att bestämma tjocklek eller bredd faux höken skära, att du vill idrotten. Och enklaste sättet att åstadkomma detta är att åtgärden området mellan iris. ; Tvätta håret ordentligt, torka den helt och sedan med hjälp av en kam, dela håret i tre avsnitt. , Använda gummi eller elastiska band att knyta håret mitt hår. , Om du har långt hår trimma den lite speciellt från sidorna med hjälp av ett hårklipparen, lämnar tillräckligt för att säkerställa att den centrala delen är lite längre. ; Nu bort gummisnoddar från mitten av håret. Ta mousse hårstyling eller gel och tillämpa på håret. Applicera gel eller kräm enligt anvisningar och stil håret antingen med händerna eller en kam. ; Du kan skapa stå upp spikes eller ett rufsig titt eller om ditt hår är mycket lång, kan du ha en faux hök med en hästsvans. , Slutligen Låt gelen eller styling material för att torka och bosätta sig i. Använd en högborg hårspray för att jämna och avsluta din faux hök utseende. ; Dessa var enkla instruktionerna om hur skära en faux hök, som definitivt kommer hålla dig från spendera dollar eller cent i håret salongen. Fastän faux höken titt kan sported människor i alla åldersgrupper, är det vanligare bland unga pojkar, tonåringar, och högskolestudenter.
Ja, det var här "faux hök: Hur man klippa en faux hår". Jag är säker efter läst denna artikel måste du ha fått en rättvis aning om detta frisyr. Så nu att du vet hur det görs, vad väntar du? Prova med denna trendiga utseende och vara redo för massor av komplimanger kommer din väg. Lycka till!

No comments:

Post a Comment