Wednesday 12 October 2011

Mått på en king size säng

Inget kan slå uppfriskande känsla som du efter en god natts sömn och ingenting kan slå den kungliga känslan av att du får efter vakna upp i en king size säng! Det är skälet till att en king size säng är en av de mest lockande och eftersökta sovrumsmöbler artiklar. Som namnet antyder, är en king size säng den största av alla typer sängen jämfört dess dimensioner. Om du har en riktigt "king size sovrum" sedan ingenting kan passa bättre i det än en stor dubbelsäng. Men människor beställer numera anpassade king size-sängar också. Den ideala måtten på en king size säng variera mycket från plats till plats och beslutsfattare att beslutsfattare, medan den anpassade måtten på en king size säng bekräfta med sovrummet dimensioner. Låt oss få veta mer.
Information om Dubbelsäng
Innan ens tänka på king size-säng dimensioner, måste du veta mer om king size säng själv. En stor dubbelsäng i kända av fyra olika namn, och det finns i två olika dimensioner. Namnet på den king size säng är - Standard King, som också kallas som östra king size-säng och Kalifornien konungen, som också kallas som en västerländsk king size-säng. Tänk på att standarden king size-säng är det 4 tum större än Kalifornien king size säng och California king size-säng är det 4 tum längre än standard king size säng. Intressant, kan två extra långa sängar göra upp till en Östra king size-säng! Så om du funderar på sovrummet ombildningar och vet inte vad att göra med din äldre enkelsängar, då kan du placera dem i ditt rum och erbjuda dina gäster en riktig behandling king size! Allt som allt är en stor dubbelsäng bästa alternativet för sovrum utsmyckning av de par som vill ha mer personlig sovplats eller vars barn klättra i sina sängar på söndagsmorgonen!
Mått för en king size säng
Som jag sade tidigare, det finns två storlekar av king size säng och därmed måste vi separat koncentrera sig på båda. Detsamma är fallet samtidigt som hänsyn tas king size madrassen dimensioner.
Standard Dubbelsäng aspekter, dimensioner av en standard king size säng mätningar (Östra king size säng) är 16 tum bredare än queen-size säng dimensioner, med samma längder. Denna säng säljs med en madrass och två fält fjädrar. Standarden king size-säng är lätt tillgänglig i butiker. Se till att du köper skivor som har "standard king size" eller "king size" etiketter på dem. Har du en säng king size, måste du också ha två queen eller king-size eller minst tre standard kuddar. Oftast är en king size säng hittades inte idealiskt för en enda person, eftersom det är för stora för att flyttas av en enda person. Denna säng kan skapa några problem för dig att flytta den Herrskap och genom trånga korridorer och små rum. Här är de måtten på en kingsize-säng i fot och inches. Det första värdet är den längd, medan den andra är bredden av sängen.
Standard Dubbelsäng Mått i fot: 6,66 meter x 6,33 meter, Standard Dubbelsäng Mått i tum: 80 inches x 76 inches, Kalifornien Dubbelsäng aspekter, dimensioner av en California king size-säng (Västra king size-säng) är 12 tums bredare och 4 tum längre än en säng queen size dimensioner. Kalifornien King är idealisk för långa personer och det är lätt tillgängliga i butiker. Den kommer vanligtvis med två halva bredden låda fjädrar och en madrass. Dess rolig, men en mycket lång enda person kan sova på den från hörn till hörn! Den stora madrassen kan skapa vissa problem när du flyttar det och återanvända det för en vanlig king size säng! Tja, här är måtten på en dubbelsäng i fot och inches. Det första värdet är längden, medan den andra är bredden av sängen.
California King Size Bed Mått i fot: 7 meter x 6 meter, California King Size Bed Mått i tum: 84 inches x 72 inches, Nå, det är viktigt att komma ihåg att vissa sängtillverkarna ändra dimensionerna på en king size säng normer genom en några inches. Därför kan du också vilja hänvisa till deras säng storlekar diagram först innan du köper king size säng för dig själv. Sammantaget är det också mycket viktigt att du är väl medveten om ditt sovrum dimensioner i första hand!

No comments:

Post a Comment