Thursday 3 November 2011

Silk Wrap Hair

Överväger upptagen och hektiska scheman vi har varje dag är det bredvid omöjligt att fritid och skäm bort oss själva. Dessutom de föroreningar, damm, värme, mm som vi möter varje dag påverkar våra hår och göra dem torra, svaga och svårhanterligt. Detta kan bidra ytterligare till diverse andra hår problem som hår falla och håravfall, åldrande hår, etc. Därför är ett av de bästa sätten att övervinna alla dessa problem siden wrap hår. Men vad exakt är siden sjal frisyr, låt oss försöka att veta med den information som anges nedan. Läs mer på frisyr stilar och idéer.
Silk Wrap frisyren
Silk wrap hår är en enkel hårstyling teknik att villkor och stilar hår göra dem mjuka, friska och glänsande igen. Tekniken revitaliserar princip hår och håller dem från att få burrigt och skadade. Men om du funderar det till silke svepa naturligt hår du måste kapplöpning till sällskapsspel och spendera massor av pengar, då är du säkerligen fel som silke wrap frisyr kan göras hemma utan investera mycket av din tid och ansträngning. Här var bara en kort idé om silke wrap frisyr, nu låt oss försöka lära hur man gör en silke wrap på hår hemma. Läs mer om hur wrap hår.
Silk Wrap Hår: Technique # 1; Börja med tvätta håret brunn med bra uträtning eller utjämning schampo och balsam. Torka håret helt antingen genom naturligt lufttorkning den eller genom att använda en fön. Sätt ditt hår i stora rullar och för detta kan du antingen använda hot rollers eller standard rullar. Men om du använder vanliga rullarna, se till att du direkt slaget torkens värme vid rullarna för att ställa in lockar ordentligt. Nu långsamt ta ut rullarna och lägga en bra leave-in balsam, hår fuktighetskräm eller läggningsvätska till ditt hår. Endast en liten mängd behövs, så undvik att använda för mycket av fuktighetskräm eftersom det kommer onödan tynga håret. Utjämna håret och sedan täcka dem i plastfolie. Sitter under en hårtork för närmare 15 - 20 minuter och sedan ta bort plastskyddet att visa upp dina smidig, mjuk och glänsande hår.
Silk Wrap Hår: Teknik # 2, Börja med att tvätta håret väl med en bra riktning eller utjämning schampo och balsam. Torka håret helt, antingen genom naturligt lufttorkning den eller genom att använda en hårtork. När håret är torrt, i stället för ett balsam eller fuktkräm, applicera en liten mängd hårvatten eller grädde håret eftersom detta kommer att fukten samt lägga viss volym till dem. Nu gäller bara en klick av hår serum och smidigare håret med en paddel borste eller en stor tand kam. När håret är fri från tovor, vira in dem och sedan använda en liten mängd läggningsvätska för att ställa håret väl. Nu sitter under en hårtork för att torka håret helt och efter torkning, kamma dig ner med en stor tand kam. Återigen tillämpa en klick av serum och linda håret igen med en lång bit av saran wrap genom att placera det runt huvudet. Se till att du täcker hela huvudet och sedan igen sitta under en hårtork i cirka 15 - 20 minuter. Därefter tar du bort wrap, kamma håret och du är klar med din siden wrap frisyr. Läs mer på hårvård och hårvårdsprodukter.
Är det inte så enkelt göras? Nu när du vet hur du siden svepa ditt hår, vad väntar du på? Testa detta frisyr siden wrap för kontorsbruk, fester eller andra händelser och gör dig redo för flod av komplimanger kommer din väg.

No comments:

Post a Comment