Thursday 2 February 2012

Upptåg att dra på Din Brother

Hände detta att du sov och plötsligt fick upp höra ett högt ljud? Du försökte lyckan sleuthing, men till ingen nytta. Du går tillbaka för att sova bara för att höra att buller igen. I slutändan inser du att din äldre bror eller ens en yngre bror spelade ett spratt på dig. Jo, sett från min erfarenhet av att ha ett äldre bror, kan jag säga att äldre bröder aldrig släppa taget från en chans att trakassera deras systrar! Så tänkte jag varför inte dela vissa upptåg att dra på din broder med femtioelva från min broderskap! Naturligtvis killar kan använda dessa spratt idéer på deras bröder!
Bra upptåg att dra på Brother
God mat, Fråga vilka tilltag faller i kategorin lätt upptåg att dra på din bror? Tja, den här! Före en måltid bara göra en enkel switch. Lägg salt i sockerskålen eller tvärtom. Observera reaktion din bror. Det kommer att bli riktigt som du inte vill missa! Lägg varm sås till en maträtt där såsen är absolut inte behövs diskret, och kontrollera bestört ser på personens ansikte.
Ner diskhon, det är en riktigt kul upptåg och det är helt ofarligt. Men personen bör vara sportig nog att njuta av upptåg! Ändå! Här är vad du gör. Se till att du har en diskbänk med en spruta. Ta en eltejp eller ens en gummisnodd som kommer att hålla ner handtaget på spruta. Om det är riktat mot framsidan av diskbänken, skulle nästa person som skulle vända vattnet på få ett oväntat dusch! Är det inte ett av de mest fantastiska spratt att dra på dina bröder? Läs mer på; upptåg för att dra på din syster, Good upptåg för att spela, Face it, broder, en evergreen skämt, jag slår vad om att du inte vill missa att göra detta när det är upptåg för att dra på din bror och hans vänner. Helt enkelt ta din make up-kit (för flickorna!) och göra en clown ansikte på din bror. Se hur skräckslagen han får på vakna! Om du inte är bra på att göra clownen effekt, gör bara en hemsk göra upp!
Collateral Damage, få tag på femtioelva rekvisita som spill nagellack eller glas spricka på skämt affärer. Exempelvis placerar nagellack på vit matta eller ett lakan eller klistra in spruckna glaset på bilen på rätt plats. Att det verkar som om din bror har gjort det! Klart! Vänta på bashing din bror blir!
Stig upp och få en chock, överväga detta som ett av de klassiska upptåg att dra på din bror medan han sover. Efter ditt broder sover, bara återställa larmet klockan så att han vaknar några timmar tidigare. Utseendet på hans ansikte om han går upp kl 5 på morgonen istället för 8 AM kommer att vara värt att vänta! Lita på mig det här är ett av de effektivaste sovande upptåg?
I Soppa med tvål, Ja, du säker måste ha ett idé om när din bror går till ett bad. Innan han går att ta ett bad. Täck tvål med tydliga nagellack. En av de mest praktiska och förvirring-inducerande upptåg att dra på din bror är detta. Din bror vid han går för att ta ett bad, kommer att fortsätta att gnugga tvålen som fan, men till ingen nytta eftersom det är belagt med nagellack! Han kommer att vara helt zapped. Men jokes isär hålla ett reservbatteri tvål för att undvika förseningar i dagens schema! Läs mer på lustiga upptåg.
Nåväl, det finns många fler sådana upptåg dra på din bror, särskilt under sömnen, som blöta händerna eller shorts och så vidare! Men alla detta kan mycket roligt om den person som är din så kallade offer tar den på rätt anda och ni också se till att upptåg är ofarlig! Läs mer på; upptåg för att dra på dina vänner, upptåg att spela på vänner, I slutändan kommer det att ge dig allt en välbehövlig och rejäl dos av skratt, den bästa medicinen!

No comments:

Post a Comment