Tuesday 4 October 2011

Funny Skit Idéer

En sketch är en dramatisk arbete, inte sträcker sig mer än 5 till 6 minuter. Det är vanligtvis av bara 2 till 3 tecken, eftersom fler tecken kommer att kräva mer tid som skall fastställas, även om det inte kan finnas fler om behov uppstår. Antalet situationer måste också vara begränsad. Presenteras här är en rolig sketch idéer som kommer att utvecklas genom Funderar du på att din publik.
Utföra komedi kan vara mycket svårt, och det säger jag baserat på min personliga erfarenhet. Du vet aldrig när de berörda publiken kommer att skratta och var de kommer fortsätta att vänta på poängen. Dessutom är det ett skit, så du måste komma till poängen snabbt. Inställningen, karaktärerna, situationen har allt som skall transporteras på kort tid tid. Låter tufft? Det är inte, om du håller en sak i åtanke när du skriver och öva skit, som att se det som publiken skulle se det. Om ni har tiden, försök videoinspelning prestanda, och du kommer att kunna uppleva vad publiken är på väg att uppleva. Innan manusarbetet, komma in i stämningen genom att titta på några serier eller serier som Mr Bean eller läsa några roliga citat och talesätt. Detta kommer också att ge dig lite inspiration och situationer att bygga på. Om du letar efter roliga sketchen idéer för skolan, kommer detta arbete fungera riktigt bra för dig. If funny skit idéer för talangjakten är vad du gräver, prova att kontrollera på några Stand Up Comedy videor. Att göra detta kommer också att ge dig en uppfattning om på scen.
Korta Roliga Skit Idéer
Jag har försökt att lista några av de beprövade skit idéer som du kan forma efter din målgrupp och smak. Tänk på att det enbart idéer. Karaktärerna och situationerna måste inramas av dig, vilket inte kommer bli en mycket svår uppgift som jag kommer att förklara att även, men i korthet.
Alfabetiska, Den här är kul att se och göra. Du behöver inte ett skript eller dialoger här. Bara ta en situation, och varje tecken kan spela själv. Antag att det finns tre tecken X, Y och Z. X kommer att säga något, relaterade till situationen, men hans mening bör börja med alfabetet A. Nu Y kommer att säga något, återigen, relaterade till situationen, till att börja sitt straff med B och så vidare. Många korta roliga sketchen idéer kan utvecklas från denna.
Strandsatta; här idén kan utvecklas de flesta situationer. Det kan göra många roliga sketchen idéer för två personer. Ta situation, där två människor är strandsatta på en flygplats eller buss. Tecknen kan vara vem du vill. Med karaktärer motsatta naturer, ber alla andra några fåniga frågor kan vara roligt. Det sätt på vilket dessa figurer interagerar kommer att göra upp skit.
Otur Day, kan Den här slås in i några minuter eller kan göras om till en tre timmar spel. Jag har sett spela en, vars Huvudpersonen var en mycket otur kille. Dessutom var hans otur smittsamma. Saker går-fel kan vara ett bra tema för några komiska resultat. Titta någon av Charlie Chaplin-filmer för att få lite idéer. Roliga sketch idéer om barnen kan bygga på det här.
Sarkasm om nuvarande politiska situationen, det är en annan fantastiskt sätt att få skratt, som människor kan relatera till det. Du kan ha ett läge där en politisk ledare levererar ett inlägg som går fel eller blir utbytt.
Gör en parodi, Ta en populär film, mytologiska situation, TV-show, etc., och spolat det! En parodi är en komisk version av något. Den här är ganska lätt att skissa, öva och uppträda. Eftersom du behöver göra är att lyfta saker från originalet. Din kreativitet består i hur du vrider det ursprungliga manuset för att göra det roligt. Du kan göra användning av vissa berömda roliga filmen citat också.
Det första ordet som kommer till dig, det kan vara något. Bike, hamburgare, mobil, hund, vad som helst. Sätter det i den första situationen som kommer till ditt sinne. Denna slumpmässiga teori fungerar. Prova att sätta hunden i situationen - utmärkelsen funktion. Detta kommer säkert att ge dig några korta roliga sketchen idéer.
Bakom kulisserna eller Bloopers, bara visa dem vad roligt att du hade när du gör skit. Denna idé kan ge många korta roliga sketchen idéer. Auditions, clash of åsikter, Messina upp dialogrutor, upprepade misstag, etc. Det kan vara väldigt roligt att träna och det blir knappast någon scenskräck.
För att summera, den av de funny skit idéer du väljer att genomföra, försöker hålla att det är förnuftigt. Skriv även med din publik i åtanke. Tänk, skriva och framföra komedi är en allvarlig sak, så ta det på allvar.

No comments:

Post a Comment