Wednesday 1 February 2012

Skull Mössa för män

Vare sig de är av skydd eller helt enkelt se cool, har skalle mössor för män alltid varit ett föremål för nyfikenhet. Skull kepsar är av olika typer och färger och är ofta slitna för olika ändamål. De är även gjorda av olika material, från garn till läder. Ibland är de ännu symboler för en viss religiös övertygelse. Nedan ges information om olika typer av skalle mössor och deras betydelse.
Kalott Beanie, en mössa är en brimless mössa som var populär bland skolans pojkar från 19th Century till de tidiga 1940-talet. De är nu resurfacing som en modetrend. Strukturen för en mössa varierar från trekantiga delar av twill, läder eller filt. Ibland kan det vara som en kalott, där locket är helt enkelt en platt cirkel av tyg med en del som skurits ut till mitten och sedan sys på ett sådant sätt att den täcker hela huvudet. Dessa skalle landskamper för män är ofta gjorda av garn, med stickning eller virkning tekniker. Mössor är populära på grund av "grunge" kläder trend samt popularisering av snowboard och andra kalla sporter. Denna typ av modern mössa är vanligen tillverkad av fleece eller något special-plast som hjälper till att veken bort fukt. Vävda version är också populära sportkläder tillbehör för vintersport. Läs mer om olika typer av hattar.
Motorcykel Skull Kepsar, Motorcykel skalle landskamper för män finns också en hel raseri och finns ofta i svart färg. Dessa skalle mössor kan göras med många olika material och en av de gynnade mest av allt material är läder. Detta ger extra skydd mot vind, regn och kyla. Men är den viktigaste nackdelen med caps skinn skalle för män att de kan vara lite tyngre än de som gjorts av andra material. Dessutom tenderar läder för att hålla värmen bättre än andra material och så hålla dig varmare på vintern men på sommaren kan de leda till överskottsvärme. Populära alternativ för skalle caps biker kors i olika färger som vitt, rött, blått, rosa osv Ibland kan USA Flag, POW symboler eller MIA symboler också finnas. Läs mer på herrmode.
Religiösa Skull Mössa för män, många människor bär skalle landskamper för religiösa ändamål samt, det vill säga det finns många skalle kepsar som är förknippade med specifika religioner eller religiösa sekter. Generellt judar bära en kalott som kallas kippah. Dessa kan vara grönt, vitt, svart eller röd skalle mössor. Black Skull mössor och hattar är ofta bärs av mycket ortodoxa judar, eller de som följer Haredi. Vita skalle mössor oftare bärs av muslimer och kallas taqiyah. De är slitna med keffiyah halsduk och är generellt virkade.
På sommaren är det bästa materialet bomull, så försök att hålla utkik efter landskamper bomull skalle för män. Dessutom kanske du vill vara säker på att när provat ut en kalott, du bara har en begränsad fördefinierade uppsättning skallen mössor att välja mellan. Så när man försöker ut dem, se till att du prova hatt kalott för män och känna sig bekväm i det. Det finns ett antal sätt att veta rätt storlek för dig men det bästa sättet är att mäta diametern på huvudet vid den punkt där ett pannband kan bäras. Om ditt huvud storlek passar mellan de mätningar som finns på storlekstabell, då blir det bättre att plocka den större storleken av de två, som det mindre av de två kan vara för hårt för dig. Vad det än må vara, när det kommer till skalle landskamper för män, älskar dem eller hatar dem, kan du inte bortse från dem!

No comments:

Post a Comment