Wednesday 1 February 2012

Uttråkad i skolan: Vad gör

En av de svåraste frågorna som plågar en skola går barn, nästan varje dag är, jag är uttråkad i skolan, vad göra? (Gotcha!) Denna artikel kommer att försöka utrota detta mycket oroande fråga från deras sinnen. Läs vidare och prova några av de verksamheter som nämns nedan och du vet exakt vad man gör när uttråkad i skolan!
Anges nedan är en lista över saker att göra när du är uttråkad på skolan. Men innan dess vill jag påminna alla lärare läser denna artikel att de var skolan går barn också, en gång. Ta ingenting personligt! De är bara några roliga saker att göra, så ta det lugnt!
* Varning: Vissa av dessa uttråkad i skolan spel och aktiviteter kan orsaka höga halter av irritation till lärare och co-studenter. Om och när det händer, ERM. lycka till!
Vad gör man när man är uttråkad på skolan
Läs listan över saker att göra när uttråkad, och prova dem snart! , Hoppa upp och ner, hålla er sida, skrattar högt och skriker, Oh! Nu får jag det! , Låtsas ha övernaturliga förmågor och förutsäga den exakta tiden för varje slutet av klass klocka. ; Rock Paper Scissors - spela det med dig själv. Diskvalificera dig högra hand eftersom det lurade. , Gå runt i klassen, stannar vid varje skrivbord be om pengar. , Kör till fönstret, pip ut och säga: Hej, det är Marias lilla lamm! , Fråga varje medlem av det motsatta könet sitter runt omkring dig, att gifta dig. , Göra mycket allvarliga karikatyrer av läraren, hela tiden låtsas vara rasande att ta ner anteckningar. , Fråga helt slumpmässigt frågor till läraren. Ex: Vad skulle du göra om du såg att din farmor hade förvandlats till en varg? ; Tala i sång / filmtitlar för en hel klass. , Klä dig som en annan superhjälte varje dag. ; Hum den Mission Impossible låten högt när läraren vänder ryggen, titta sedan runt oskyldigt när han / hon vänder sig om och frågar vem det var. ; Få upp i mitten av klassen och skrika, protest, din ära! , Lämna in läxor på ett gratulationskort. När läraren frågor, ser helt mållös och säga, vad? Du accepterar inte kort? , Göra roliga nosies med munnen. ; Wink på läraren varje gång han / hon tittar på dig och när du tillfrågas om det, uppriktigt berätta för dem du lider av en (PETS) Evigt ögondarrning syndrom. ; Skicka runt tomt chits i klassen, precis när läraren tittar på dig. När hon öppnar den, skrika, Gotcha! ; Välj ett ord och svara på alla frågor du ombeds denna dag, med det ordet. , Meddela den klass som du ska köra för president. ; När någon ser på dig, skrika, sluta stirra på mig, ditt missfoster! ; Sjung vartenda ord som du borde säga hela dagen. Och uppmana alla du möter att göra samma sak, i ett försök att bevara den "döende konst". , Skriva på ett papper i stora bokstäver i fetstil: Jag är uttråkad i skolan, vad göra? och sticka den på framsidan av ditt skrivbord. När kontaktade om det, bryta sig in i en moonwalk! , Låtsas ha en stor hemlighet. , Le och vinka varje gång läraren ser på dig. , Ha ett högt samtal med dig själv, på ett hemligt språk. ; Ursäkta dig själv i mitten av klassen, och meddela att du måste lämna, eftersom du måste gå och rädda en katt från din stadsdel som du på något sätt vet, har lyckats klättra upp i trädet i din bakgård. , Shout, Accio dammtrasa! och sedan börja gråta högljutt när dammtrasa inte komma till dig. ; Så vad tycker du nu? Har graven fråga, jag är så uttråkad i skolan, vad göra? blivit besvarad nu? Är inte dessa några galna saker att göra medan uttråkad? De kommer att hjälpa dig i extricating den mycket hatade tristess som du kan utsättas för i skolan. Jag hoppas verkligen att du använder dem och göra ditt liv i skolan betydligt mer underhållande (för dig, och de omkring dig). Lycka till. Kom igen, * onda grin * driva dem galna!

No comments:

Post a Comment