Saturday 1 October 2011

Bästa Hangover botemedel som fungerar

Firar vinst på ditt favoritlag i fotboll eller gillade din svensexa i den mån era huvuden spinning nästa dag? Tja, bra tider är alltid ofullständig utan att ha en drink eller två. Men i goda tider och alkohol fritt tillgängliga, tenderar man att gå överbord. Nästa morgon du kan inte klaga på din officiella baksmällan. Huvudet börjar bultande med smärta befinner du dig dunking huvudet i bassängen att kräkas. Du svär på ditt liv som du aldrig kommer, aldrig dricka igen. Allt du behöver hitta är några av de bästa baksmälla botemedel som fungerar. Du kommer att hitta några praktiska tips i denna artikel som täcker en del av den beprövade bästa baksmälla botemedel som fungerar.
Bästa sättet att bota baksmälla
Du kan prova några av följande bästa sätten att bota baksmälla och bli av med efter effekterna av alkohol. Just Läs vidare för bästa baksmälla botemedel som fungerar och kom ihåg att prova dem nästa gång du befinner dig dunking huvudet i avrinningsområdet. Så läs nedan ges botemedel för baksmälla och hitta flera lösningar som kan hjälpa dig.
H2O till undsättning, en av de bästa baksmälla botar någonsin är dricksvatten. Vatten är bästa sättet på vilket du kan förhindra att en baksmälla. Vatten fyller kroppens förlorade vattenhalt som alkohol har uttorkande egenskaper. Det hjälper också till att spola ut alkohol från systemet tillsammans med andra gifter i blodet. Så fall, hur bästa baksmälla botemedlet någonsin dricka mycket vatten under drycker och morgonen efter.
Polly vill ha en Cracker, du måste äta ett mellanmål innan du börjar dricka. Du kan prova mumsa torra rostat bröd och kex som du smuttar ner ett glas vatten. Du kan även prova att äta en färsk banan för att lugna magen och fylla kroppen med elektrolyter och mineraler som magnesium och kalium. Ät inte tung mat som ägg, mjölk och läsk. Dessa livsmedel gör att du känner sjuk igen och kan även förvärra kräkningar.
Ginger Ale för en krassliga mage; En av de bästa baksmälla botemedel att arbete är ginger ale. Du kan ha ett glas ginger ale eftersom det kommer att lugna din magsjuka. Det är också bättre att dricka ginger ale om du inte känner för dricksvatten.
Skönhetssömn, en annan en av de bästa baksmälla botar någonsin sova. Om du måste gå till arbetet, bara sjukanmäla. Sömn, sova, sova så mycket som du som kan det hjälper i avslappnande kroppen. Vid denna tidpunkt, behöver din kropp inte verksamhet utan vila för att övervinna de hårda natten hade.
Effekt med Gatorade, Du kan dricka energi dryck Gatorade eller Powerade. Dessa drycker innehåller 3 viktiga element, elektrolyter, kolhydrater och vatten som hjälper dig att bekämpa en dålig baksmälla.
Salt vattenspolning, Du kan dricka ett glas salt vatten för att hjälpa spola ut kvarvarande alkohol i magen. Saltvatten framkalla kräkning och det kommer att rensa ut din mage. Det är ett bra sätt att minska känslan av illamående. Detta är en av de rättsmedel baksmälla hem som du kommer att ha nytta.
Bästa Hangover Cure - Mat
Nu när du har en baksmälla, måste du försöka få lindring med hjälp av några av de bästa baksmälla botemedel. Mat är ett utmärkt sätt att bota en baksmälla. De livsmedel för att undanröja en dålig baksmälla är följande:
Ett Apple Håller Baksmällan bort; Du måste äta ett äpple på fastande mage efter att du upplever en baksmälla. Detta är ett effektivt sätt att behandla en baksmälla.
Chicken Soup for den kväljande Soul, du bör prova den här gamla mormors botemedel för att övervinna en baksmälla. Kyckling soppa innehåller de näringsämnen som hjälper till att få befrielse från baksmälla.
Honey för min Honey, Honey innehåller kalium som hjälper till att neutralisera effekterna av alkohol. Du ska ta 2 till 6 skedar av honung efter varje 20 minuter. Du ska inte sluta ta honung tills du mår bättre. När du har din första måltid, måste du ta 4 tsk honung. Den innehåller också fruktos som hjälper metaboliserande alkohol i kroppen system.
Lime och citron; Du måste lägga till två teskedar av färsk limejuice och en tesked socker till ett glas vatten. Då är detta Lemony drink måste drickas väldigt långsamt. Du måste göra detta omedelbart efter att du stiger upp på morgonen. Detta är en av de bästa baksmälla botar någonsin eftersom det hjälper till att stabilisera blodsockernivån.
Det var allt om hur man kan förebygga en baksmälla. Det är några av de många bästa sätten att bota baksmälla. Du måste dricka begränsa att undvika en baksmälla. Men, tenderar man förlora egenkontroll och har mer drinkar över en kan hantera. Men som ni kanske har märkt, svaret på frågan, hur man botar en baksmälla, är inte svår. Jag hoppas denna artikel har hjälpt dig att hitta något av det bästa baksmälla botemedel som fungerar så att du kan undvika att få baksmälla.

No comments:

Post a Comment