Friday 30 September 2011

Hur man gör ett kuvert

Vem behöver inte kuvert? Var och en av oss behöver dem, men väldigt få av oss vet hur man gör ett kuvert ur ett pappersark. Det är ett enkelt vika papper teknik och tar bara några minuter. I den här artikeln förklarar jag hur man gör ett kuvert för ett kort eller något annat syfte. För er som är intresserade av Origami kommer detta att vara en lätt match. För er som gör detta för första gången kommer det att bli en uppenbarelse om hur enkelt det är!
Före 1845, innan uppfinningen av den första mekaniserade kuvertet skapa maskin var kuvert gjorda för hand. Den första kommersiella kuvert skapades av Madison Verde 1876. Idag finns mer än 400 miljarder kuvert görs över hela världen med mekanisk processer. Vi har så vant att köpa kuverten från stillastående butiker, detta kuvert göra är en förlorad konst nu. Denna artikel, som förklarar hur du skapar ett kuvert, är mitt sätt att föryngra förlorade praxis som handgjorda kuvert! Du kommer att inse vad undrar några enkla vika papper tekniker kan göra för dig.
Det finns så flera gånger, när du är i akut behov av ett kuvert för ett akut sändning eller skicka ett brev och du är slut i lager. Vid sådana tillfällen kan kunskap om hur man gör ett kuvert komma till hands. När du gör det på egen hand, kan du ge det din egen personliga touch, förutom att spara pengar. Du kan besluta om utformning, färg och mått. Alla färdiga kuvert kommer endast i vissa standardstorlekar verksamhet kuvert som inte kan vara rätt för dig. Men när du gör din egen kuvert kan du få dem att bli oavsett vilken storlek du vill ha. Låt oss se hur man gör ett kuvert för ett kort.
Hur man gör en origami kuvert, Det är främst tre typer av kuvert mönster som används som mallar av designers. De är kända som drake, romb och korta armen kors mönster. Alla av dem innebär det fällbara upp av papper sidor för att skapa ett rektangulärt kuvert. Här är enkel och okomplicerad instruktioner om hur man gör ett kuvert av pappersark. Jag tror att denna design kallas "Rhombus. Innan jag börjar vill jag nämna det material du behöver. Du måste ha ett vanligt pappersark, penna, sax, lim och en skala, samt lite tid över att du kan ägna det här projektet.
Markera mittpunkten av en kvadrat pappersark, få en kvadrat pappersark. Innan du kan börja vika den måste du hitta den exakta mittpunkten av torget. Att göra det, vik den diagonalt motsatta hörn av torget papper till mitten på ett sådant sätt att det resulterande vikta trianglar, har sina baser exakt parallellt med varandra. Markera punkten dvs spets i dessa två vikta trekanter sammanträda mittpunkten av hela torget pappersark. Alternativt kan du bestämma förläggningen genom mätningar med hjälp av en skala.
Börja Folding Side hörn; Efter märkning mittpunkten, vik de två diagonalt motsatta hörn igen som förut och slutföra veck. Tryck på en skala på grund av de vikta två triangulära hörn för att skapa en tydlig veck.
Vik det tredje hörnet och sticker, Nu närmar vi oss den sista delen av förfarandet för hur man gör ett kuvert. Lämna det övre hörnet och vik nedre hörnet mot mitten, så att hörnet ligger väl above den märkta mittpunkten och ovanför mötesplatsen för både side hörn.
Återigen öka luckan med en skala. Med det kuvertet är redo. Allt som återstår är fastnar i botten vik med den sida veck. Med detta kommer en rektangulär låda med en övre flik skapas, som vi kallar en kuvertet. En del använder dubbla tejp för att fästa nedre fliken men lim kan göra jobbet åt dig. Bara stänga den övre luckan till färdig kuvertet för användning.
Gör en experimentell kuvert första och praxis tills det blir rätt. När du tror att du är skicklig enough, skapa så många du vill. Med tillräckligt praxis och genom att hänvisa till ett kuvert storlek diagram, kommer du att kunna göra snygga, väl vikta och färdiga kommersiella kuvert. För att göra tuffare kuvert, använda kortet papper, istället för tunt papper.
You kan improvisera med tekniken förklaras ovan och skapa din egen innovativa kuvert. Nu när du vet hur man gör ett kuvert av papper, gå vidare och skapa en massa för dig själv. När Jul närmar sig kan du skapa lust kuvert med färgat papper för att skicka gratulationskort. Se till att du följer kuvert etikett när du skickar julkort, bröllop inbjudningskort eller andra sådana kort. Folk gillar när du skickar eller gåva något som din personliga touch. Det visar att du har gått så lilla extra för att skapa något speciellt för dem.

No comments:

Post a Comment