Sunday 4 December 2011

Arbors Planer

Arbors kan vara ett bra inkörsport till din trädgård och kan också se bra ut i någon del av din trädgård. De är funktionella och dekorativa trädgårdsskötsel bitar som man måste ha. En berså, eller spaljé, stöder klättrande växter och växter vinstocken, och kan se speciellt vackra när omgiven av grape, ros och andra blommande växter vinstockar. Arbors Planerna kan ingå i många landskapsarkitektur design, kan de vara byggda för att ge en tunnel som effekt i din trädgård, och kan också byggd för att ge ett valv effekt i din trädgård. De kan också byggas för att göra en sittgrupp i din trädgård där du kan koppla över ett glas vin eller en kopp kaffe. De är också bra trädgårdsarbete tillbehör, runt som du kan ha din släktträffar och picknick grill. Arbors har också sett en stor andel av bröllop och är fortfarande en av gynnade platser för ett hem bröllop. Bröllop Arbors planer är ibland invecklade och allmänt påkostade, för att passa tillfället. Med en berså är en av de mest unika idéer Garden Decor, och om du gjort korrekt, kommer att ändra utseende på din trädgård omedelbart.
Trä Arbors Planer
Även snickeri kunskaper behövs för att bygga en bra trädgård Arbor, är det inte så svårt att bygga. Du kommer också att vara bekväm med användningen av vissa elektriska verktyg, som kommer att bli nödvändigt att bygga en berså själv. Om du planerar att bygga en berså, ta en titt på några uteplatsen Arbors planer och välja en design som tilltalar dig. Röd ceder det mest använda ved samtidigt som man bygger en berså på tomten. Det används för att ceder är stark och lätt, den har god beständighet mot de flesta väderförhållanden och kan formas till olika motiv utan större svårigheter. Följande är ett par bersåer planer som kan hjälpa dig ge ett vackert ansikte hiss till din trädgård. ; Du kan bygga en berså som port till din trädgård och har en del murgröna i att ge den en hemlig passage utseende. Har en struktur idrottsliga korsvis virke arbete som stöder murgröna och ger din dörröppning en intrikat utseende. Plant några rosor eller andra blommande växter bredvid sig, att ge det en färgglad look. Vissa personer har även en fågel hus på sidan av deras arbor och ger den ett unikt utseende. ; Cirkulär Arbors i mitten av trädgården med sittande också är mycket populär trädgårdsrestaurang spaljé idéer. Att ha en cylindrisk form med ett avsmalnande topp och vinstockar som hänger i taket är en av de vackraste mönster för en berså. Området kan fungera som din fritid avstickare på kvällen eller tidiga morgnar. Man kan också skapa ett däck inuti cylindrisk struktur ett par meter över marken med en trappa. ; Annan idé för din trädgård planer och projekt är att bygga en berså tunneln form som en passage som leder in i trädgården eller förbinder två områden i din trädgård. Tunneln formade Arbor är också lätt bygga, allt du behöver göra gräva hål på vardera sidan om vägen, stick stolpar i hålen och koppla dessa poler på toppen. Plant ett par vinstockar och guida dem att bilda ett tak av blad och stjälkar på taket av din struktur. , Användning av metall i stället för trä växer också i popularitet med landscapers och trädgårdsmästare. Det anses som en robust och tåligare alternativ till ved. Om du undrar hur man bygger en druva berså, allt du måste komma ihåg att du måste ha en stabil struktur för att stödja druvor och har den i ett område som tar emot maximalt med solljus. Däck Arbors planer är också lätt att köra, du behöver bara en ljuddesign, minimal hantverk och några grunderna i landskapsarkitektur.
Some Arbors planer har även en dörr som innefattas i utformningen och dessa mönster också ser bra ut. När man tänker att bygga en berså hålla helgen fri, ägna extra uppmärksamhet åt de säkerhetsåtgärder och ge den en god gammaldags försök.

No comments:

Post a Comment