Saturday, 3 December 2011

Blonde hårfärgningsmedel

Blondiner har roligare! - Går en urgammal säger. Den berättar oss också känslan av avund att personer med icke-blonda hår har, för personer med naturliga blonda hår. Människor väljer blondinen hårfärgningsmedel, inte ger en enda tanke åt lämplighet och effekter av den på hälsa hår. Som ett resultat De lider av många problem som hår förlust, hår vrida orange och även grönt! Dock tillämpar blond hårfärg med några försiktighetsåtgärder, kan vara ett säkert liksom ett attraktivt alternativ.
Blonde hårfärgningsmedel Idéer
Låt oss inse det faktum att blonda hårfärg inte passar alla. Människor har blont hår sedan barndomen kan stoltsera alla nyanser av blont i vuxen ålder. Dessutom kan människor med blå och gröna ögon och rosa hud (vilket lätt blir solbrända) välja olika blonda färger hårfärgningsmedel. Men andra människor att detta aldrig får prova för de idéer hårfärg som betonar två nyanser mörkare än deras ursprungliga hårfärg.
Det betyder inte att de inte kan få den blonda hår alls. I själva verket kan vem som helst få blonda hårfärg, gång hon förstår hennes hudton. Det finns tre toner av hud nämligen varmt, kallt och neutral. Varma hudtoner omfattar olivolja, gyllene och mörk hudfärg och bruna eller mörka ögon, sval hudtoner är rättvisa hudfärg med gröna eller blå ögon, medan neutral hudtoner har medium nyanser av ovan nämnda hudtoner. Mer om hur man får blonda hår.
Blonde hårfärgning och mörk hy, personer med mörk hudfärg skulle strikt avstå från blonda hårfärger som skapar alltför dramatisk utseende. De bör också undvika hårfärger med gula undertoner (speciellt personer med oliv eller mörk hudfärg). De bör försöka aska blonda hår och djupa guldblond nyanser istället. Få honung blonda slingor i utkanten ansiktet utformningen och briljera håret med stil! Färgning ditt hår hemma är perfekt först när du är väl medveten om hårfärgningsmedel förfarandet. Annars skulle jag föreslå att du lämnar jobbet till en proffs långt som att få blond hårfärg är berörda. Mer om hur man bleka hår blont.
Blond hårfärgning och medelstora Skin, personer med medellång hudtoner är saliga, eftersom de kan välja ett enormt utbud av hår färg idéer när det kommer till den blonda hårfärgningsmedel. De kan försöka något särskilt blonda nyanser som de önskar, som till exempel jordgubbar blont hår! Alla ni behöver göra är bestämma i vilken grad du vill färga håret och gå för det. Men, för att hålla det mer naturligt, välja den blonda hår färgämnen som inte är alltför stark eller ljus. Därför avstår från platina blont hår helt! Det bästa alternativet är att försöka honung blonda hårfärg med några små höjdpunkter utforma ditt ansikte! Du kan också lägga hår höjdpunkter och lowlights och få det tricolor utseende.
Blonda hår färg för ljus hy; Människor med ljus hy bör välja det svala blonda nyanser. Avsaknad av röd undertoner i håret kommer att neutralisera RODNAD av din hud. Som jag sa tidigare, aldrig gå mer än 2 nyanser ljusare än originalet hårfärg. Om du gör det, då måste du röra upp hårrötterna, gång på gång. Transforming mörkt hår till superlätt läge kräver mycket toning, blekning och belysning, som inte alls är bra för hälsan på ditt hår. Du kan prova complete gyllene blont hår och medium blont hår med ljusblont höjdpunkter. Om du är brunett och planerar för att gå blonda är min förslag - Försök aldrig det hemma eller på egen hand. Alltid hitta en skicklig frisör att göra jobbet. Mer om döende svart hår blond.
Läs mer på:; Blonde hårfärger, Bleach Blonde Hair, När du har blivit en perfekt blond med blonda hårfärg som fungerar, då hårvård blir oerhört viktig. Du måste alltid använda hårvårdsprodukter som är speciellt framtagen för personer med blont hår. Det kommer att hindra håret från att vrida mässings. Det här var allt jag hade att berätta om blondinen hårfärgningsmedel. Njut!

No comments:

Post a Comment