Saturday, 3 December 2011

Feng Shui för Bedroom

Eftersom ett sovrum är där vi ladda våra energier, och spenderar mest tid när vi är hemma, är det viktigt att sängen placering och andra element i rummet väl avvägda, eftersom de påverkar alla aspekter av livet. Presenteras här, är således, tips om Feng Shui för sovrummet, som hjälper dig att öka din livskvalitet, att det slag som du alltid har velat.
Feng Shui för ditt sovrum
För att få en bra Feng Shui sovrum, tänk på dessa faktorer som hjälper dig att uppnå välbehövlig balans du behöver, i dina personliga såväl som professionella liv.
Typ och placering av sängen
Förekommer vissa betydande säng placering tips som bestämma effekten olika energier har på dig, om du Feng Shui ditt sovrum. Dessa nämns nedan. , Försök att undvika en säng som har förvaring under. En säng som är öppet nedan möjliggör bättre flöde av energi. Som sådan också undvika lagra lådor och andra sådana saker nedan din säng. Detta innebär också din säng bör vara av en bra höjd, och inte för nära golvet, för att möjliggöra dessa sovrum tips att arbeta. ; Kontrollera att du kan se din sovrumsdörren från din säng. Bör dock sängen inte placeras direkt över dörr, men snett emot. ; Din säng bör approachable från båda sidor och bör vägas av placeringen av night stands på båda sidor. Detta är att skapa en balans i ditt sovande zon, och även hjälper till med ditt förhållande om du delar den med en partner. ; Medan sovande bör det finnas ingenting ovanför ditt huvud. Detta omfattar en utskjutande bom, overhead lagring, eller något annat som hänger över huvudet. ; Din säng inte bör under några omständighet, stå inför en spegel. Snarare bör du inte återspeglas i spegeln när du sover på din säng. Om du göra ansikte sådant problem, alltid täcka din speglar med en gammal lakan, eller den lik, innan din sömn. ; Alla dessa faktorer, om inte efterlevs, bidra till låga energinivåer, och du kan hitta dig själv att vakna upp varje morgon, känslan extremt trötta. Även många en gånger, dessa bidrar till känslomässiga obalanser alltför som kan försämra ditt dagliga liv.
Feng Shui för sovrum: Andra tips
Sängen placeringen har givits yttersta vikt medan du Feng Shui ditt sovrum, men det finns andra faktorer som bör betraktas medan kundanpassa era Feng Shui sovrum layout. ; Placera inga vatten funktioner i ditt sovrum. Detta inkluderar fontäner, och med bilder av vattenfall. ; Om du vill anställa Feng Shui för kärlek, undvika utsläppande ensamstående bilder av kvinnor eller ens djur, i sovrummet. Varje bild ska förmedla en glad och symbolisk relation. ; Undvik att placera potpurri, eller annan form av torkade blommor i ditt sovrum. These symbolize döda energi och kan orsaka stagnation i ditt liv. Å andra sidan, färska blommor är ett utmärkt val, och även tyg och blommor silke fungerar bra om du vill använda dem för att försköna ditt sovrum. ; De färger som du använder i sovrummet bestämmer också slags energi och vibbar att du lockar. Det ankommer således viktigt att du väljer lämpliga färger och uppnå exakt vad du önskar från användning av denna konst kallas Feng Shui. Ta reda på vad färgerna du välja från, ta en titt på feng shui sovrum färger. ; Håll din badrumsdörren stängt hela tiden, och säkerställa att den är ren inifrån. ; Undvik blir rörigt i ditt sovrum och hålla det rent hela tiden. Insamlingen av stoft igen, symboliserar stagnation, vilket bör undvikas för att förhindra att påverka ditt liv. ; För Feng Shui för sovrum att arbeta och fortsätta ha en positiv effekt på ditt liv, då och då, prova och flytta dina möbler runt, att hålla energier flödar. Det inte finnas stagnation och framför allt tro på denna konst. Det är bara er tro som kommer göra det så effektivt som du skulle gillar det.

No comments:

Post a Comment