Saturday 3 September 2011

4 juli part idéer

En 4 juli parti är ett av de bästa sätten att visa din kärlek för landet. Parterna är i allmänhet ordnas för njutning och att ha en bra tid med vänner och familj. Atmosfären av sådana (4th juli) parterna borde vara annorlunda. En känsla av stolthet, spänning och en emotionellt laddad atmosfär full av kärlek och respekt för vårt land griper oss på självständighetsdagen. För en sådan tillfälle, om partiet skulle också speciell. De olika juli 4 part idéer och punkter som skall beaktas i planeringsprocessen diskuteras nedan.
4 juli Party Planning
De olika 4 juli parti idéer och processen för planering att prova nya saker ska vara en rolig sak att göra. Man kan använda sig av många olika idéer och ordna aktiviteter som kan avnjutas av både barn och vuxna. Den 4 juli hantverk idéer och teman nedan bör bidra till att njuta av festen.
Picnic Party, det finns många många saker som kan göras för att fira händelsen den 4 juli. Går till en park där fyrverkerier att visas är ett av alternativen. Fyrverkerier kan avnjutas med gäster genom att bjuda dem på middag. Man kan också tänka på att förbereda stjärnformade cookies för att passa tillfället. En cykel parad, särskilt organiserade för 4: e juli bör vara ett alternativ att överväga. Dekorera cyklar med stjärnor och med utnyttjande av patriotisk musik skulle definitivt skapa en lämplig atmosfär för paraden.
Kids parten, Många aktiviteter och evenemang kan organiseras för en juli 4 Kids parti. Platsen för sådana partier skall helst vara utomhus platser som parker. Den 4 juli dekorationer för barn parterna inkluderar ballonger med silver stjärnor, banderoller med mönster av band & stjärnor, etc. Spelar trivia spel som bygger på USA: s historia är en av den 4 juli part idéer. Information om 4 juli trivia och spel kan fås via denna länk. En stafett som omfattar verksamhet som passerar små flaggor är också ett trevligt spel att spela.
Nåla Hat på Uncle Sam: I denna juli 4 partyspel, är varje barn ges en pappers hatt. Dessa hattar bör inredas barn med den 4 juli tema. Man kan använda stjärnorna och band att dekorera dessa hattar. Spelet handlar nålning / fastnar these dekorerade hattar på Uncle Sam's huvud samtidigt som ögonbindel. Den som tappar sin hatt korrekt, vinner spelet.
Husdjur parterna, precis som picknick utomhus parter inomhus firandet kan vara roligt. De olika juli 4 part idéer för en inomhus inställning är många. Ballonger är en viktig del av dekoration alla inomhus part. Ballongerna och andra dekorationer för sådana parter bör ha detta oberoende Dag touch / effekt. Den 4 juli festmat idéer är för många och man kan prova på olika recept på detta tillfälle. Berry muffins, ananas sorbet, grillad Capresesallad och många andra recept kan användas.
Hawaiian-Style partiet: De sista och 50 tillstånd av USA, kan Hawaii vara en av den 4 juli part idéer / teman. Inomhus dekorationer till detta tema borde vara den som påminner om delstaten Hawaii.
70-talet Party: är andan i 70 årtionde välkänd för amerikaner. En självständighetsfest kan firas återuppleva och uppleva denna anda återigen. De snygga klädsel 70-dekorerad med stjärnor och band skulle få det att se unikt och intressant.
När man överväger den 4 juli part idéer, bör man ta hänsyn till betydelsen av Independence Day. Att utbilda barn om betydelsen av Independence Day är också möjligt med hjälp av spel och aktiviteter som utförs på dagen. Man bör därför ha självständighetsdag.

No comments:

Post a Comment