Wednesday 14 September 2011

Tecken på Attraktion från kvinnor

Tycker hon mig? Åh nej .. förmodligen inte. Men hon gjorde ler mot mig när jag viftade och gick sedan för att prata med henne! Hon gick med på att gå en dag med mig! Nej vänta, men det var för att hon verkligen gillar mig? Dessa frågor och tvivel hade helt sätta Kevin i en frenesi. Trött på denna osäkerhet, beslöt han att berätta att speciell flicka vad han kände om henne.
Har du gått genom den här när som helst? Jag är säker på ett stort antal killar måste ha tänkt på detta, eller hur? Så, hur fick du sortera ut förvirring? Har du direkt fråga henne? Vad händer med dem som inte kunde uppbåda tillräckligt med mod? Jag tycker veta om tecken på attraktion från kvinnor kommer att hjälpa dig få en lättnad från detta dilemma!
Tecken på attraktion från en flicka
Läs mina ögon; Ja, detta kan vara verkligen verkligen kliché, men detta är ett faktum. Ögat kontakt med killen är en av de mest uppenbara och igenkännliga kvinnliga tecken på attraktion. Om flickan ser på du direkt i ögonen och det finns en distinkt glimten i ögat, är det tillräckligt bra tecken att hon är i dig, eller kommer att vara i dig! Observation blicken är också vägen till dechiffrera hennes hemliga beundran för dig. Om hon ser till dig, när du tittar på hennes, är det ett säkert skott tecken på intresse och är en del av attraktionen ut av kroppsspråk.
Ler hela vägen; Om hon gillar dig, då är det uppenbart att hon skulle bli glad att se dig. Det är automatiskt kommer att göra sitt leende. Om hon ler mycket när hon är med dig eller omkring dig, det är ett av de mest uppenbara bland tecknen på attraktion från kvinnorna. Men killar, akta dig av falska leenden här, eftersom kvinnor är utrustade med en stor tillgång för svek. Om leende tycks äkta, är du på rätt spår!
Organ Lingo ", Okej, detta är enligt experter en mycket framträdande ett bland tecknen kroppsspråk attraktion. När du skulle vara med den speciella personen, eller om hon är någonstans i närheten, kanske med sina vänner och hon ser dig, skulle flickan att se till att hennes kropp är aktiverat i din riktning, om inte point blank mot dig. Om hon är med sina kompisar och hon gillar dig, det finns en chans att hon skulle isolera sig lite så att du får chansen att närma sig henne.
Touch Me Ja, Ah. touch säger allt! Överväg det gjort, om flickan berör dig då och då eller kranar du lätt på din hand eller knä eller liknande. Återigen är detta en av de verkligen verkligen kör av brukets tecken på attraktion från kvinnor. Ändå är det säkerligen en av de betydande fysiska tecken på attraktion. Det kan ibland vara mycket diskret, som låtsas som om det är något på din krage eller hylsa eller liknande.
Läs mitt hår?; Håret är ännu ett vapen (av förstörelse?) locka till sig och tyder på att hon är attraherad. Så, om flickan du är dating kastar håret över hennes axel, leker med hennes hår eller virvlar och lockar hennes hår, kan det innebära att hon är attraherad av dig.
Utöver dessa kan du inte glömma att sluga leende, putsning, nervositet och fidgeting och sånt är de kvinnliga tecken på attraktion. Men allt detta är för grötig och tvetydig, men dessa är de kända tecken på romantisk attraktion! Här är den verkliga affären. Låt mig ge er ett exempel. Föreställ du går in i en restaurang och det finns en ganska servitris som frågar hur många fler skulle gå med dig. Du säger 2 fler, men det kan finnas tre mer, om du med! If servitrisen ler tillbaka, anser att hon gillar dig att börja med.
Men dessa kan vara förvirrande också, eftersom en flicka kan le mycket och kan ha glimten i ögat, även när hon är med en kille som är hennes bästa vän. Så detta kroppsspråk och tecken på attraktion från kvinnor måste tas och förstås skickligt. Vid slutet av dagen, beror det på att flickan och hur nära hon är för dig, om den kvinnliga tecken på attraktion är äkta eller bara "bra kompis" indikationer! Se upp för dessa bloopers och sedan dyka upp frågan guys! All lycka!

No comments:

Post a Comment