Monday 5 September 2011

Hårroten Touch Up

Det finns många skäl för en person att välja olika idéer hårfärg. Oavsett anledning är, är behovet av hårroten retuschera absolut tvingande för honom / henne. Du ser, vårt hår växa till en kurs av 1,27 mm per månad, vilket leder till en slutgiltig linje på hårstrån, som separerar den färgade delen av håret från växt delen. Med andra ord, delar tillväxten hårfärg nära rötterna. För att undvika denna partition, måste du färga håret. Denna process kallas som hårroten retuschera, som du kan utföra i tre grundläggande färg former, nämligen - flytande hårfärg, pulver hårfärg eller grädde hårfärg. Låt oss få in på detaljer.
Typer av hår Root Touch Up; Som jag nämnde tidigare, det finns tre grundläggande typer av färger som används för touch hårroten ups. Den flytande färgen kommer med ett tunt konsistens och du måste kombinera det med en färg utvecklare, som väteperoxid. Du kan använda flytande hårfärg med hjälp av en flaska pipetten och gnuggar det på hårrötterna. Pulvret hårfärg är bara behövde dabbed på håret rötterna. Tillsammans med en lätt touch up, moppar också undan alltför olja och fukt från hårbotten, som ett torrschampo. Medan krämen hårfärg kommer i en tub, måste du ändå kombinera den med en utvecklare och sedan tillämpa den på rötter, med hjälp av en tunn pensel. Om håret Färgerna är bleka hela delarna, då kan du sträcka tillämpningsområde för färgen. Det är det bästa sättet att bibehålla hårfärg i mellan de två besök på hårvård salongen.
Bästa hårroten Touch Up Products, The touch upp produkter för hår rötter varierar kraftigt, enligt deras typer och hårfärger. När du väljer det bästa hårfärg, då kan du välja den bästa formen av retuschera färg åt dig själv. Varor som hår roten retuschera puder och hårroten bättringsmålning penna används främst som en omedelbar sätt att dölja färgen skillnad. These produkterna inte måste kombinationer som grädde och vätska hårfärger och därmed har de föredras av större delen av konsumenterna. Färgen som du använder i hårrötterna stannar där bara tills man tvättar håret. Därefter måste du ansöka på nytt det. Det finns dock vissa märken av hår roten retuschera pinnar, som är vattentät och ger skydd mot en sammanfattning hoppa i poolen eller en plötslig duggregn. Det är anledningen till att dessa är de populära hårvårdsprodukter för att ge snabba och enkla resultat.
Grått hår Root Touch Up; Grått hår är en av de främsta orsakerna till varför människor färg håret. Färgat hår med grå rötter är en levande mardröm för alla! Därför är dessa tillfälliga rot touch ups visa sig bli en riktig lycka för dem med grått hår. Måste du bestämma om du vill använda pennan, svamp pinne eller pensel och sedan köpa samma. Vid val av färg på håret roten för grått hår, alltid välja mörkare nyanser av din nuvarande hårfärg. Alltid köpa hårfärg efter att ha gjort en strand test, som är viktigt att kringgå möjligheterna att felaktig hårfärg och någon form av resulterande allergisk mot det. Det är också viktigt för dig att använda en speciell schampo för färgat hår. När du följa alla dessa viktiga tips, då tillämpningen av hårfärg ganska lätt.
Förfarande för hårroten Tryck upp; Nåväl, här är några enkla steg som du behöver följa för att tillämpa vätska eller kräm hår färga rötterna. Innan du börjar, se till att du bär latex hand handskar och slitna kläder ut. , Får den färg redo eftersom enligt anvisningarna på förpackningen. Nu delar upp håret i 4 lika stora delar och PIN var och en med hårspännen. Viktigast på ett lager vaselin längs hårfästet, i syfte att undvika färgen från att få spridning på din panna. , Nu Lossa främre håret avsnitten och applicera blandningen hårfärg i ytterkanten av hårrötterna. Se till att du inte massera färgen i hårbotten. Applicera färgen igen genom att bläddra i håret, reclip håret och upprepa processen med resten av håret. , En gång the color blir torr, kam det från att rötterna tips så att den kan spridas över manen. Hittar du några grå fläckar, sedan färg igen. Upprepa proceduren tills alla hår rötter är täckt med color. ; Du kan prova någon av de ovan följande hårroten touch up produkter: Quicktint Instant, Clairol Nice N Easy, Oscar Blandi Pronto, L'Oreal Root Rescue, etc. Som jag tidigare nämnt, se till att använda färgen bevara shampoo för en långvarig hårfärg! Lycka!

No comments:

Post a Comment