Thursday 15 September 2011

Hem poolunderhåll

Sval dopp i poolen är precis vad man behöver på en varm sommar eftermiddag. Kristallklart vatten i poolen är en stor syn som ingen skulle vilja få till en bassäng fylld med alger och lerigt vatten. Om du har en pool hemma, det är alltid uppmanas att hålla det rent och fräscht. Det är inte bara användas när det är rent, men det innebär även att spridningen av sjukdomen borta från familjen. En ohygieniska pool är helt enkelt en inbjudan till sjukdom producera vektorer. Därför se till ditt hem och grannskap är säker, måste du rengöra din pool på en regelbunden basis. Home pool underhåll är därför det lättaste när kemisk behandling program och filtreringssystem arbeta tillsammans. Det är inte en mycket svår uppgift och särskilt med de åtgärder som anges nedan du kommer definitivt att finna det en bra affär.
Underhålla hemmet Pool
Det finns några grundläggande steg på hem pool underhåll som man måste tänka på. Eftersom underhåll är en viktig uppgift för varje pool ägaren måste det ske under hela året eller inte poolen används. Ta en titt på hur det måste göras i mycket korta och enkla sätt som nämns nedan är bara för din bekvämlighet. Mer om pool underhåll.
Pool rengöring; Detta är det första och viktigaste uppgiften för hemmet pool underhåll. Poolen måste vara fria från skräp som blad, papper, plast och andra icke nedbrytbara objekt. Denna rengöring kan göras med hjälp av
Tryck rengöringsmedel: De använder en separat pump och skjut några höga tryck vatten runt poolen, där skräp samlas antingen i en väska eller inne i dammsugaren själv. ; Sug rengöringsmedel: Allmänt känd som sökrobotar dessa placeras i botten av poolen där de arbetar med att suga skräpet genom en slang in i poolen skummarens rutan. ; In-golv rengöringsmedel: Dessa arbetar också genom små munstycken som är inbyggda i poolen golvet och de dyker upp och direkt i vattnet över golvet. Detta anvisar skräp mot Uppgiftslämnaren öppningar. ; Electric rengöringsmedel: De är självgående larvfötter enheter vilket samla skräp i kroppen och rengör poolen. Mer om pool dränering tips. , Filter, Pool filter är också en mycket väsentlig del av hem pool underhåll, som bör gå i minst åtta timmar varje dag. Oftast ska det köras kontinuerligt men att spara energi, hålla dem på under dagen. Det är också klokt att filtret hållas på en timer så att du inte behöver komma ihåg när man ska lägga det på och av. Dessa filter också bör rengöras regelbundet, några vanliga filtren
Kiselgur-filter (DE): Den DE är ett fint pulver tillverkas av fossil alger och denna är placerad på en plast-filter omgjorda till separata små bitar av skräp när vattnet rinner genom den. , Patronfilter: Dessa använder polyester tyg, med filtret som viks ihop i mitten så att så mycket skräp att filtrera bort. ; Sandfilter: De använder sand för att filtrera bort skräp ur vattnet och måste bytas var åttonde timme. Men de är de billigaste att köpa. Mer om filter pool sand problem och alger i poolvattnet. ; Vattenkvaliteten, Det är mycket viktigt för att upprätthålla simning kvalitet poolvattnet och balans. Du bör testa för det är pH varje gång du rengör poolen, som bör vara 7,2 till 7,6. Det är där det klor i vattnet är när den är som mest effektiv och är också säker för vår hud. Om pH är felaktig, den skadar våra kroppar liksom poolen utrustning. Således Kontrollera att du har en lämplig balans mellan alkaliniteten och surhetsgrad poolvattnet. Kalcium i vattnet också bör tas om hand genom att ta en kalcium oorganiska test. För att hålla poolvattnet ren och desinficeras använda klorin eftersom det håller vattnet borta från bakterier och alger. Det sägs att du inte bör super klorbehandla din pool men du kan på natten och hålla sig borta från poolen för hela natten. Sötvatten är alltid rekommenderas för en tydlig pool, så fortsätt rengöring och påfyllning dem. Mer om klorerat saltvattenspool för simbassäng underhåll.
Covers; Pooltäckningar behövs också för att hålla vattnet avdunstar och konvektion värmeförluster. Din pool kommer också att hållas vid en jämn temperatur och och kommer också att spara påfyllning av vatten. De håller också vattnet rent och förhindra minst 90% av skräp från att komma in. Hem pool underhåll kostnaden är också sparas som utrustningen används vid mindre utsträckning. Under vintrarna behöver du inte investera mer i att få pool värmare, eftersom dessa täcker ökar poolen temperaturen med 6 till 8 grader om poolen är soligt hela dagen. Mer om pool underhåll guide.
Alltså, med dessa tips på hem pool underhåll, jag är säker på att du kommer att hitta rengöring och underhåll din pool enkelt. Så, sätt igång och har en ren och säker simma!

No comments:

Post a Comment