Tuesday 6 September 2011

Fäst ett läckande kran

Vet du hur man fixar en läckande kran? Jag är säker att ingen gillar synen av läckande kranar. Varje gång du ser en läckande kran, kan du ringa ett rörmokaren och skal ut pengar för fastställande av en läckande kran. Har du någonsin tänkt på reparation en blandare själv? Låt mig ge dig all nödvändig information som hjälper dig att fixa en läckande kran på egen hand. Det är dags att säga nej till att besvärande buller från vatten droppar från kranar. Du behöver bara få tag på några verktyg för att reparera läckande kranar överallt i hemmet. Var det läckande kran i köket eller badrummet, det är tid att stoppa dem från att förstöra utseendet på ditt hem. Läs mer om hur man fixar en droppande kran.
Hur man fixar en läckande kran
Saker du behöver, skruvmejsel, Skiftnyckel, rengöring lösning, torra kläder, ny packning, instruktioner, Du måste stänga av vattentillförseln till blandaren. Om du behöver rätta till ett läckande Köksblandaren, måste du stänga av vattentillförseln till diskbänken. Avstängnings-ventilen finns nära kranen under diskbänken bassäng eller i en våning skåp. Om du är förvirrad, kan du slå bara av huvudströmbrytaren vattenförsörjning. Kontrollera genom att vrida på kranen om det finns några vatten rinner ut. ; Nu behöver du öppna kranen med ett skiftnyckel. Om någon vatten komma ut ur rören, använd en trasa för att torka området. Använd skruvmejsel för att öppna skruvarna som håller kranen på plats. ; Ibland kanske du hittar en dekorativ beläggning på kranen handtaget därför hantera den med försiktighet för att undvika skador. Gång du har funnit fästmuttern placeras nedanför handtagskåpan, använda en skiftnyckel att ta ut det. ; Nu gå vidare genom borttagande av översta montering av kranen under fästskruv. Hela ventilenheten måste tecknas. ; Leta efter en deg-mutter formad gummipackning under stammen av kranen. Du måste ta det gamla ut och ersätta med en ny packning i samma storlek. , Använd en rengöringslösning och en tandborste för att rengöra interiörer och torka med en mjuk trasa. ; Din nästa uppgift är att ersätta den gamla packningen med den nya. Medan köpa nya packningen, att du ska få den exakta storleken. Placera den nya packningen på ett sådant sätt att den ligger plant mot styret. ; Var mycket försiktig när återskapar kranen. Dra åt skruven för att fixera kranen stammen på kran handtaget. Fäst locket till kranen handtaget över fästskruven. ; Nu ditt arbete är nästan klar bara sätter på vatten om det inte finns några tecken på vatten droppande från kranen har du klar med din uppgift. Samma uppsättning instruktioner bör följas om du måste fixa en läckande kran utomhus. Läs mer på hur man fixar en läckande Köksblandare. , Hur man fixar en läckande dusch
Saker du behöver, skruvdragare, Skiftnyckel, Brickor, O-ringar, försegling, instruktioner
Det första steget skulle vara att stänga de viktigaste vattenförsörjning och varmvattenberedare. ; Nu måste du identifiera vilken typ av dusch blandare. Om du har separata handtag för varmt och kallt vatten, det är en komprimering blandare. Om kranen har ett enda handtag för temperaturreglering, kan det vara en-skiva, kula eller patron kran. ; Med skiftnyckel, ta bort kranen hantera, rengöra kranen hantera och identifiera sannolika källan till läckan. Utslitna threading, brickor gummi och O-ringar kan vara ansvarig för läckan. Ibland läckage kan orsakas på grund av korrosion på en ventil eller sigill. ; När du har identifierat orsaken läckage, ta skadade delen och ersätta den med en ny bit. Du måste se du köper en exakt replika, även minsta förändring storlek del komma skapa problem monterings kranen. ; Innan skruva igen kranen handtaget, kan du även ett lager tätningsmedel på gängorna på ventilen. ; Låt tätningsmedel torka och sväng på vattentillförseln att kontrollera huruvida dina försök att fastställa en läckande dusch var framgångsrika eller inte. Du kan använda Samma metod att fastställa ett läckande badkar kran. , Om, vatten fortfarande fortsätter att droppa, vore det bättre att ringa en rörmokare för att få kranen repareras. ; Läs mer på:; Läckande kran reparation, hur man fixar en läckande dusch, kran Underhållsinstruktion; kran droppar reparation, Hoppas du har hittat information om sätt att åtgärda en läckande kran användbart. Detta sätt kan du reparera en läckande blandare och andra problem VVS och spara mycket vatten som blir spillo genom otäta kranar. Så, nu finns det ingen anledning att bli krångel om du upptäcker vatten som droppar från en kran i ditt hem. Prova dessa instruktioner och åtgärda en läckande kran på egen hand.

No comments:

Post a Comment