Tuesday 27 September 2011

Hur man lär Simning, på din egen

Vattnet är din vän. Man behöver inte slåss med vatten, precis samma anda som vattnet, och det kommer att hjälpa dig flytta. - Aleksandr Popov
Vissa människor anser simning som en övning vissa som en hobby, medan en liten klass i simning som en professionell sport. Simning är en av de bästa övningar som kan göras för att hålla kroppen frisk och fin. Många människor går till gymmet och träna i timmar för att få sin kropp i form. Du måste dock veta att bara 30 minuter att simma varje dag kan leda till en hälsosam kropp och gör dig aktiv för resten av dagen. Detta är ett bra sätt där du kan utöva samt ha roligt. På grund av fördelarna med simning, vissa tror att regelbunden simmare behöver inte ens gå till gymmet för att träna. Låt oss nu gå över till hur man lär sig simma på egen hand.
Överväganden om hur man lär Simning, på din egen
Människor har en vanlig missuppfattning att det är riktigt svårt att veta hur man lär sig simma för nybörjare på egen hand. Men faktum är att veta hur man kan studera simma på egen hand är bara en fråga om att lära sig grunderna först och sedan försöka ut det i praktiken. Det finns många olika sätt som du kan lära dig grunderna. Efter ni har en idé om hur man simmar, med regelbundna dagliga praktiken kan du behärska skicklighet. Följande är några metoder för hur man lär sig simma på egen hand.
Hur man lär Simning Tekniker på egen hand
Böcker och guider: Det finns en mängd olika böcker tillgängliga ute i bokhandeln, som är baserade på grunderna i simning. Du hittar också guider som lär dig avancerad simning regler, tekniker och stilar. Du kommer endast få betala runt $ 15 to $ 30 för sådana simning guider.
Grundläggande och avancerad simning DVD: För att lära sig alla aspekter av simma, kan du köpa bad videolektioner som finns på DVD. Dessa DVD-skivor görs av yrkesskolor och simmare, det är därför de är mer tillförlitliga, och du kan få kvalitet simning tips. Such dvd-uppsättningar startar från ca $ 30 till och med ett par hundra dollar.
Online video simlektioner: Var det lär någon form av skicklighet, dess guider finns tillgängliga på webben. Du kan ta simlektioner från online video på olika databaser video sharing. Vissa av dessa videor läggs av ofrälse, medan ett fåtal erbjuds av riktiga proffs. En bra sak med dessa online-lektioner video simning är att de är helt gratis.
Öva i poolen: Före dykning i poolen är det bättre att du får några väsentliga saker såsom goggle, mössa, fenor, näsa och öronproppar, flyta, eller matta. Att komma igång i poolen med bara tre meter djup, och börja röra benen, med att hålla sida bar. När du bekanta dig med tekniken, lämna sidan baren och börja röra händerna. Att göra så ett tag kommer att hjälpa dig förtrogen med styrkor och begränsningar i skicklighet.
Försök aldrig simma utan att först lära sig grunderna och utan att använda någon säkerhetsutrustning. Och viktigast av allt, är nybörjare föreslås att aldrig gå i vattnet när ingen är där. Vardagliga praktiken, tillsammans med att lära sig simma, kan du även utveckla din egen simning stilar och tekniker. Och detta kommer verkligen att du kan ytterligare framsteg i skicklighet. För de tänker på hur man lär sig simma på egen hand, är det en bra idé att gå igenom simning guider samt titta demonstrationer i online video.

No comments:

Post a Comment