Monday 26 September 2011

Platser att gifta sig

Du kan bara gifta sig en gång. Eller åtminstone, bara de flesta av oss gifta gång! Så varför ha samma tråkiga ceremoni som varje annan har. Om du och din to-be-make är den äventyrliga sorten, kan det göra mycket meningsfullt att ha ett mindre konventionella bröllop för att fira er speciella dag. Den fråga som troligen kommer upp i ditt sinne är vad är unika platser att gifta sig? Tja, bara se dig omkring och du kommer att finna att det finns så många alternativ tillgängliga för dig. Om du tänker på det, alla platser som kan husera cirka 50-tal personer på en gång, och ministern kommer inte ihåg det, kan du välja och vraka från nästan om någon plats att säga ditt bröllop löften. Så, vad är några av de mindre vanliga platser att gifta sig på. Läs vidare för bra utomhus bröllop platser.
Bästa ställena att gifta sig
Las Vegas; Utan tvivel är Sin City ett av de mest spännande, med om folkligt såg ned på platser gift få. I Las Vegas kan du få ett av sina ovanliga, tema-bröllop. Hur ovanligt? Liksom i de flera ställen att gifta sig i Las Vegas kan du klä nog upp även som Frankenstein eller Vampire och hans blooded brud eller Elvis och Priscilla och vad inte, beroende på vilka alternativ de vill erbjuda dig. Åh, och det är fortfarande en av de billiga ställen att gifta sig i. För de mindre äventyrliga, kan du även prova fantastiska hotell som Holiday Inn och Golden Gate Hotel and Casino. Läs om mer om Las Vegas bröllop.
Kalifornien, Kalifornien är ett av de stater som ståtar av naturlig skönhet och värd några av de mest romantiska platserna att gifta sig. Kaliforniens Central Coast är en av de bästa ställena att gifta sig i Kalifornien. På stranden kan du göra din bröllopsdag så mycket mer speciell. Sedan finns det också Ragged Point i Kalifornien som ståtar med en strålande utsikt, verkligen en av de bästa ställena för ett fantastiskt bröllop.
Florida, som Kalifornien, skryter staten Florida också några ganska fantastiska stränder och gör för en av de bästa platserna att gifta sig. Visst några saker kan vara mer romantiska än att gifta sig på stranden och Emerald Coast i Florida erbjuder ett de härliga sevärdheter och ljud som en strand bröllop krav. Om inte det, varför då inte pröva lyckan i Disney World? Cinderella möter Prince Charming? Wow! Visst är det en av de bästa ställena att gifta sig i Florida. Läs vidare för mer information om stranden bröllop.
Andra unika platser för att få gift, Här är en lista på några mer unika ställen att gifta sig. , Central Park, New York City; Disneyland i Kalifornien, Atlantic City, New Jersey (Las Vegas på östkusten!) ; Empire State Building, New York City; Cruises och segelbåtar finns på vissa stränder som du kan hyra för att få gifta sig i havet! ; På toppen av ett berg! (Det har gjorts även på toppen av Everest!) , Rom (yeah, den i Italien, om du har pengar!) , Medan bungyjump. ; På ett flygplan. ; Så dessa var några fantastiska nya bröllop destinationer. Unikt och romantiska platser att gifta sig är där för alla att se, om bara du öppnar dina ögon och se bortom de konventionella! Så om du letar efter bra ställen att gifta sig, och starta din gift liv på en äventyrlig anmärkning, alternativ finns för dig!

No comments:

Post a Comment