Tuesday 6 September 2011

Weeping Cherry Tree Care

Föreställ komma hem till en trädgård som har silhuetten av en gråtande körsbärsträd, lastade med pärlemorvitt blommor, mot nedgående solen som bakgrund. Unreal? Tänk igen. I den här artikeln kommer du att få veta mer om gråt körsbärsträd omsorg som hjälper dig att få din bild perfekt trädgård.
Weeping Cherry Tree
Den gråtande körsbärsträdet är en av de typer av blomning körsbärsträd. Det är ursprungligen från Japan men är allmänt sett runt om i världen eftersom det är ganska anpassningsbar till olika typer av mark-och väderförhållanden. Dess vetenskapliga namn är Prunus subhirtella var. pendula. Det är en stor prydnads träd med vackra vita blommor för att förbättra din landskapsarkitektur design.
Tips för Weeping Cherry Tree Care
Innan du planterar den, bör du veta hur ta hand om ett gråtande körsbärsträd. Var uppmärksam på följande åtgärder för att säkerställa att du får en underbar träd som kommer att belöna dig med orörda blommor i vår!
Jord: Som nämnts tidigare kan en gråtande körsbärsträdet växer i olika typer av jord. Så du behöver inte oroa plantering den på fel jordtyp. Se bara till att hålet du gräva för att plantera träd är större än behållare i vilken unga plantor / stam (vid ympning) är placerad. Hålet bör också vara minst lika djup som behållaren. Detta kommer att bidra på ett enkelt och snabbare böka i trädet. Fyll hålet med jorden i etapper efter plantering. Tillsätt vatten att kontrollera och avlägsna eventuella luftfickor.
Avstånd: Ett viktigt steg i gråt körsbärsträdet vård är att plantera ett träd i avstånd av minst 20 fot från annan. Trädet växer mycket fort och fast det inte gäller egentligen uppåt, är dess horisontella spridning snabb och tät. Plantering två träd nära varandra kan hämma tillväxten av grenarna. Vad är meningen med en gråtande körsbärsträd om den inte sloka ner med vikten på dess blommor?
Vatten: Under det första året, kommer trädet kräver bevattning regelbundet. Gör det till en vana att vattna träd var tredje dag för en timme eller så. Inte översvämma planterade området med vatten. Använd droppbevattning för bästa resultat. Håll också jorden väldränerad året runt, som en minsta minskning av fukten i marken kan allvarligt påverkar tillväxten av trädet.
Gödningsmedel: använda gödselmedel som har en kväve-fosfor kombination. De ger viktiga näringsämnen till jorden som hjälper träd att växa snabbare och bättre. En bra idé vore att använda granulerad gödningsmedel eller gräva spikar gödningsmedel runt området där trädet har planterats.
Sön: Gråten körsbärsträdet kräver partiell solljus att växa. Det kan tolerera tung solljus också, men föredrar en mild och varmt väder. So plantera träd i ett område som tar emot måttlig mängd solljus.
Mulching: Mulching är en utmärkt metod för gråtande körsbärsträdet vård. Det innebär fyllning organiskt material i området runt planterade trädet. Det är en utmärkt gödsel och träd kan absorbera den nödvändiga näring från marken.
Skötsel: Weeping körsbärsträd vården kan mödosam ibland, men för trädgårdsälskare, är detta ett litet pris för den prakt som trädet kommer att ställa ut i våren! Att vidhålla beslutet väl, utföra regelbundna gråt glatt trädbeskärning är ett måste. Starta beskärning trädet när det är unga, så du behöver inte ta itu med hårda och tunga grenar senare. På våren, när trädet är full av vita blommor, bör den ha en hängande men snyggt utseende. Beskärning den osunda kvistar på tid kan också hjälpa till att förebygga angrepp och andra gråtande körsbär problem träd.
Angrepp Kontroll: Sedan gråtande körsbärsträdet måste ständigt fukt, lockar också en del av svamp-och bakterieinfektioner och skadedjur. För denna är regelbunden skadedjursbekämpning krävs. Du kan påvisa förekomst av spinn genom att kontrollera gula fläckar på löven. Om bladen och bark visas mörkbruna istället för den vanliga brons kunde trädet vara infekterade med Leaf Spot eller Twig kräfta, båda bakterieinfektioner. Kontrollera för hål i bladen. Detta är tecken på en svampinfektion som kallas röda fläcken.
Använd de här tipsen on weeping körsbärsträd omsorg för att skapa ett mästerverk i din trädgård. Senast våren tiden kommer du kunna visa upp dina praktfulla vita gråt undra!

No comments:

Post a Comment