Sunday 11 September 2011

Bli av med myror Naturligtvis

Och den mest ökända pris för "part-poopers" av sommarsäsongen går till Ants! Tanken på annalkande somrar fyller du med känslan att hänga ute på stränderna eller har några bra Sunday Times i din pool! Men hallå, inte är du glömt något? Höger, myror! Dessa varelser kan förstöra din sommar big time och det finns så många sorter av dem som du kan bryta huvudet veta vad som är vad!
Ant angrepp i ett hem är en händelse av olycka. Tror du att en myra koloni hade eying på ditt hus hela vintern bara för att invadera den på somrarna. Ditt hem kan tjäna som en perfekt plats för kolonin att leva och frodas och därmed, invasionen. Men då det är uppenbart att du inte kan hålla myror som husdjur och låt dem ta över hela ditt hus. Så här kommer några smarta och enkla, för att inte nämna, kostnadseffektiva tips för att bli av myror naturligt.
Så bli av med myror naturligt i köket och andra delar av huset?
Följande tips om hur man bli av med myror är naturligtvis enkla och lätta att förstå. Så när du ser en myra invasion i ditt hus, överväga att använda dessa hemmagjorda recept myra mördare innan du går för eventuella skadliga affärsmässiga ANT mördare.
Om ditt hus har invaderats av en myra koloni, då det beror på födokälla att kolonin har spåras. Så, vad du behöver göra är skära av tillförseln av vatten och mat som du har gett myrorna oavsiktligt. Det kan du göra genom att diska efter måltiderna och inte lämnar dem för nästa dag, och även bli av med soporna i ditt hem. Att bromsa utvecklingen av en idealisk miljö är ett av de viktigaste stegen i att bli av myror naturligt.
Var snabb att gå papperskorgar-och utomhus trash långt från ditt hus och glöm inte att hårt linda och förvara mat förvaras i köket. Mat som du tycker är ömtåliga, skall kylas, speciellt på somrarna. Låt inte bildas vattensamlingar. Att bli av myror naturligtvis innebär också att blockera sin entré. Leta efter sprickor eller öppningar i väggar och täta dem med 100% silikon krita. Om du spåra myran leden, som är oftast lätt, strö tyger som röda chilipeppar, torkad pepparmynta, borax eller turmeric på spåret. Bevattning tandsten grädde, talk, kanelen, etc., gör också susen.
Få lite melass (1 / 3 kopp), torrjäst (6 msk.) Och strösocker (6 msk.). Blanda i ingredienserna till en smidig och tjänar detta melass klistra i soda mössor. Nu plats dessa tak där du tror att myror är vanliga. Denna behandling kommer att ge myrorna en dålig tid för matsmältningsbesvär och skicka dem tillbaka där de kom ifrån. Återigen är en av de mest effektiva metoderna via vilken du kan bli av med myror naturligtvis en blandning av gelé och borax. Blanda lika delar av både ingredienser och placera den som lockvara för myrorna. Gelé kommer att lura dessa insekter och de skulle elimineras av borax. Bättre, när myrorna Låt blandningen till sitt bo. Detta är ett populärt trick för hur man dödar myror. Använd den här metoden bara när du är säker på att barn och husdjur kan hållas borta från denna blandning.
Lite mer sätt att bli av myror Naturligtvis
Du kanske inte tro men att bli av med insekter som bladlöss, whiteflies and mealybugs är också ett bra sätt att bli av med myror i köksträdgården. Dessa insekter utsöndrar det som kallas "honungsdagg", som fungerar som ett bra söt njutning för myrorna.
Another bete kan du göra använda för att bli av myror är naturligtvis en blandning av borsyra (1 tsk.) Och honung (2 ½ oz.). Värm blandningen tills borsyra löser sig. Blanda lösningen med lika delar vatten och använda ett öga dropper, sätta några droppar på platser ditt hus där du plats myror ofta.
En blandning av flytande diskmedel och fönsterputs, fungerar som en perfekt lösning för utrota myror. Fyll en sprejflaska med det och spraya på de invaderade områdena. Även besprutning ättika på myror eller på införselorter skulle döda myror och förhindra ytterligare angrepp.
Om du kan anläggningen spearmint, Pennyroyal eller renfana växter nära ditt hem, kommer du inte bli störd av någon mer ant angrepp. Insekterna hatar de berörda anläggningarna och de inte heller har en smak mot gurka. Nästa gång du äter gurkor, placera skal på myran tåget eller vid entrén.
Även på en picknick, placera benen på bord eller liknande i små kastruller med vatten. Ett bete av mynta äpple gelé i kombination med borsyra, är också ett bra botemedel för ant angrepp. 40% vatten, 40% alkohol och 20% diskmedel göra för en perfekt ant-dödande dryck. Det är effektivt med de flesta ant arter och vissa kan även dö på bara kommer i kontakt med det.
Slutligen, om du vill ta det till personlig nivå och vill förstöra myrstack helt och hållet, sedan lägga citrus skal och vatten i en mixer och häll blandningen över backen. Men jag antar att det inte skulle vara rättvist. Även dessa insekter försöker försörja sig, även om de kan göra det genom invaderar ditt hem. Så, att vara rättvis och fyrkantig, vidta åtgärder blockera alla entréer som skulle inleda insekterna i ditt hus, och se till att det finns ingen mat källor för myrorna att gräva i. Ta hand om dessa två saker är vad, jag tror är det bästa sättet för att bli av med myror naturligt sätt.

No comments:

Post a Comment