Monday 19 September 2011

Kryssa Repellent för människa

Jag antar att jag inte behöver berätta om vad fästingar är? Men ändå, bara för att ge dig ett snabbt införande, dessa parasiter överlever med hjälp av den Hematophagy. Mening, mata de på blod av däggdjur (som inbegriper djur och oss), fåglar, och även reptiler och amfibier. De är också betraktas som ektoparasiter, eftersom de äter blodet genom att stå utanför deras byte kropp.
Den viktigaste frågan som uppstår från fästingar är att dessa insekter är bärare av flera sjukdomar, borrelia är den vanligaste och mest allvarliga. Höga gräs och buskar är de platser där dessa insekter låg och sedan spärren in i huden eller pälsen på sina värdar. När de får sina plocka de hål i skalet genom sin hullingförsedda trynen att suga blod. Och de håller sina trynen fast tills de är klara med sin utfodring.
Fästingar kan orsaka allergiska reaktioner och olika hud-relaterade och muskelrelaterade skador hos människor. Using fästing repellent är därför mycket viktigt att förhindra sådana kryssa infestationer. Här i ligger under, jag skulle belysa kryssa motbjudande för människor.
Hemlagad Tick Avskräckande
Naturligtvis kan du använda en del kommersiella kryssa myggmedel för människor från olika butiker. Men många gånger, utför dessa produkter inte så bra som de beräknas. Dessutom är de dyra. Så, här är några tips du kan skriva ner för att göra din egen naturliga kryssa motbjudande för människor.
Recept - 1
Ingredienserna du kräver att få avskräckande omfattar vita ättika (2 koppar), vatten (1 kopp) och eukalyptus, pepparmint citrusfrukter eller oljor (20 droppar). Få en spray flaska och blanda alla dessa ingredienser och sedan spraya på kläderna och huden. Besprutning lösningen på ditt hår kommer inte göra någon skada. Denna spray rekommenderas särskilt när du hyvling gå ute, särskilt i skogen eller att utföra arbete på gården. För extra skydd bära skor och stoppa strumpor i byxorna.
Recept - 2
Den andra recept för att förbereda en hemmagjord bock motbjudande för människor skulle bestå av ingredienser såsom vegetabilisk olja (2 msk.) Ökade aloe vera gel (1 msk.), Geranium eterisk olja (20 droppar) och lavendel eterisk olja (20 droppar) . Nu får en tom schampoflaska och fyll den med vegetabilisk olja och lägg i aloe vera gel. Skaka flaskan kraftigt så att gelen blandas med oljan. Nu lägger 20 droppar rosengeranium eteriska olja till den här blandningen och skaka flaskan igen. Lägg den sista ingrediensen som är lavendelolja och skaka i 30 sekunder. Så, innan du går utomhus, masserar i denna fästingen motbjudande som du har berett, på händer, armar, anklar, hals och var du väl fästingar finna sin väg genom. Även om fästingar försök att spärren på huden kommer de faller av efter de får lukt och smaken av myggmedel på kroppen. Du kan vilja få lite ytterligare tips om hur man kan bli av fästingar? från ditt hus och gård.
The bästa kryssa myggmedel för människa är den som kan ge effektivt och önskat resultat. Och jag är säker på att använda något av ovanstående tips säkert skulle passa räkningen. Bortsett från dessa naturliga repellenter kan du också använda DEET myggmedel eller Permetrin. Dessa två insektsbekämpningsmedel har känt för att vara de bästa sakerna för att bli av fästingar.
Innan du får utomhus, spray någon av dessa produkter på den yttre sidan av dina kläder, skor / stövlar, ryggsäckar, sovsäckar och tält. Inte bara fästingar skulle vara borta från dig så länge du är ute, skulle du bocka av andra hotfulla insekter som myggor, kvalster och chiggers också.

No comments:

Post a Comment