Sunday 11 September 2011

Sommar brudbuketter

Sommaren är den mest favorit bröllop säsongen, inte bara på grund av varma och behagliga klimat, men också på tillgången på resurser. Det finns gott om grönsaker och blommor under sommaren, som kommer till användning i olika bröllop dekorationer. Bröllop kan ske i vackra varv eller på stränder, med brudar bär strapless eller korta klänningar. Inte undra på, de flesta brudar plocka sommar för deras bröllop. Wedding dekorationer, som är ofullständiga utan bröllopet blommor också ser särskilt bra på sommaren på grund av tillgången på blommorna i alla nyanser. Får emellertid brudar tycker att det är särskilt svårt att plocka upp blommor för sitt bröllop buketter, eftersom alla blommorna ser lika fantastisk. Ges nedan är några idéer till buketter sommar bröllop.
Sommar brudbukett Idéer
Eftersom sommaren är en hektisk tid för florister, måste du välja blommor och prata med din florist god tid. En stor sak om sommarens bröllop är att du inte behöver fundera över färgen på blommor för brudbuketter. Du kan gå för traditionella vita buketten eller så kan du välja att leka med färger genom att gå efter exotiska blombukett. Sommarbröllop blomsterbuketter kan göras i någon av de kombinationer som anges nedan. Mer om idéer brudbukett.
Traditionella vita Buketter, vita betecknar renhet, oskulden och föredras ofta för brudbuketter som kompletterar den orörda vita Calla buketter lily bröllop.
Romantisk rosa Buketter, Bröllop är den ultimata symbolen för kärlek och romantik, och det finns inget bättre sätt än att fira det med en massa rosa rosor. Eftersom rosor är tillgängliga året runt, hitta rosa rosor ska inte vara ett problem. Rosa rosor kan kombineras med vita liljor att skapa en mjuk, dämpad effekt.
Classic Red Buketter, Red rosor är de mest eftertraktade blommor i bröllop. Röd ros står för kärlek och passion, de två grundläggande faktorer på vilka äktenskapet bygger på. Om du vill gå till en alla hjärtans tema, gå på en kombination av röda och vita rosor. Alternativt kan du kombinera också röda rosor med ljusa blommor som gerbera, gladiolus, etc. Mer om ökade brudbuketter.
Exotiska brudbuketter; Under sommaren får man lätt exotiska blommor som orkidéer, gerbera som finns i levande färger som pruple, röd, orange, gul. Gerbera är en helt rund blomma som ofta används för brudbukett. Orkidéer ser fantastiskt vacker med sina vridna kronblad och härliga nyanser. Krysantemum, hibiskus finns andra färgglada exotiska blommor att se upp för under sommaren. Daisy, solros är några levande blommor, som kan lägga till färg till din sommar bröllop. Mer om gerbera daisy brudbukett.
Unika kombinationer för brudbuketter, Du kan gå för blommor av en enda sort eller så kan du välja att gå på en kombination av flera lokala och exotiska sorter. Rosor och kallor ser bra ut i varandras närvaro. Samma sak gäller för rosor och orkidéer. Om du vill inkludera en bit av allt i buketter sommaren bröllopet, gå för den blandning av rosa och vita rosor orkidéer, gula nejlikor, gerbera med nyanser av vitt, rött och orange med några salal blad. En annan unik kombination innehåller ett gäng dahlia, hortensia med en handfull bär. Mer om unika brudbukett mönster.
Sommar bröllop är färgstarka, levande och en härlig upplevelse. Sommar brudbuketter och andra dekoration lägga till en hel del att denna färgstarka extravaganza.

No comments:

Post a Comment