Friday 16 September 2011

Bougainvillea Beskärning

Det finns inget som en bougainvillea växter att piffa upp din tråkiga gården. Även vackra att titta på, kan bougainvillea beskärning bli ett ganska tröttsamt pärs, särskilt för dem som inte är vana vid det. Oroa dig inte. Läs den här artikeln och bougainvillea beskärning kommer att bli en piece of cake för dig.
Bougainvillea Plant: An Introduction
Inte alla vet om historien om bougainvillea växter. Det ursprungligen från Brasilien och är uppkallat efter Louis-Antoine de Bougainville, amiralen på ett fartyg som heter La Boudeuse. This amiral var nära vän av det franska naturalistiska Dr Phillibert Cammerson som upptäckt detta blommande växter. Denna anläggning är ganska härdig och kräver fullt solljus för att växa. Det är en stor spaljé anläggning och kan även planteras krukor runt ditt hus eller längs gångvägen till huset. Den har blommor i olika färger som rött, rosa, orange, gul, lila, vitt och violett. Blomningstiden är i allmänhet de varmare månaderna som denna anläggning kräver solljus för att växa. Den absorberar vatten och näringsämnen under resten av året och därmed måste matas ständigt med vatten och gödningsmedel.
Bougainvillea Beskärning
Att upprätthålla en bougainvillea anläggning är inte så lätt som det ser ut. Noggrann och snabb beskärning är en viktig trädgårdsarbete aktivitet som ger en vacker visning av bougainvillea högblad fri från torkade kvistar och infektioner. Läs dessa tips om bougainvillea beskärning att göra din blomma trädgård ser bedövning!
När ska man beskära en Bougainvillea Plant, Bougainvillea beskärning tid kan när som helst under året. När de blommar i sommar, torkade kvistar och stödblad blivit uppenbar. Detta är ett perfekt tillfälle för bougainvillea beskärning. Annars kan du beskära växten när du anser att den behöver lite städa upp. Anläggningen svarar väl på beskärning och kan lätt trimmas in önskad form.
Hur ska man beskära en Bougainvillea Plant, Bougainvillea beskärning kan göras på två sätt. De ges nedan.
Mjuk klämmande: Med denna metod, vad du måste göra är, håll toppen av ett nytt skott växer på toppen av en filial mellan fingrarna, och långsamt "nypa" av den. Ni kanske tycker det är onödigt att bryta en sådan liten och smidig spets, men mjuk klämmande hjälper växten ska hålla sig friska. Det bidrar också till att upprätthålla anläggningens prydlighet. Den viktigaste syfte som mjuk klämmande tjänar är att öka blommande och färg högblad! Regelbunden mjuka nypa kommer att påskynda tillväxt och blomstrande av anläggningen på det hela.
Hårda Beskärningen här metoden för bougainvillea beskärning, är något mer komplicerat än mjuk klämmande. Följ dessa enkla instruktioner. ; Skaffa dig ett par vassa trädgårdsarbete saxar. , Först klippa ut alla döda och torkade kvistar som du kan se klart. , Sedan beskär toppen av plantan till oavsett form du vill. , Fortsätt sedan inåt i bushen. Bougainvillea som anläggningen har taggar, så sinnet dem som du beskär djupare. ; Skär några grenar som inte har någon blommor på dem. ; Skär bort några grenar som har alltför många löv på dem. Detta kommer att hjälpa växten få frisk luft. , Om du använder bougainvillea som en hedge anläggning, använda hedging saxar att beskära växten i en prydligt klippt häck. ; Bougainvillea beskärning kan avsevärt förstärka tillväxten och färg på blommorna. Detta i sin tur kommer att hålla din spaljé och trädgård ser snyggt, prydligt och spektakulärt! Jag lämnar er med ett utdrag från en vacker dikt av Vijay Sai.
Vackra bougainvillea, Blommig hela,, hela min trädgård, In livfulla vit och glädjande rosa,, du överklaga mig så mycket, fast inte alls doftande, Du verkar, magnifik i morgon, brustablett i kväll, naturligtvis, Devilish at natt.

1 comment: