Tuesday 27 September 2011

Fred Lily Plant

Freden lily anläggningen är en evergreen tropisk växt, infödd till Sydamerika och Sydostasien. Även om inte lika vanligt som det är i dessa regioner, är detta växtarter också i vissa regioner i Centralamerika. Det faktum att denna anläggning är svagt giftigt i naturen, inte håller verkligen folk tillbaka från välja den som en krukväxt, och en stor del av äran för detta går till sitt utseende ensam.
Fred Lily fabrik, frid lily Anläggningen tillhör Araceae familj av växter, där den delar utrymme med 40 andra arter enhjärtbbladiga blommande växter. Fast det är oftast kallas den fred lilja, är dess vetenskapliga namn Spathiphyllum. Den gängse namn "fred lilja" kan hänföras till utseendet på sin blomma, som påminner om vit flagg - symbolen för fred, till stor del. Dessa växter har blanka blad, som är cirka 12-65 cm i längd och 3-25 cm i bredd. Till skillnad från andra arter av liljor, fred lilja blomma i grunden en vit blad löst virad runt spathe. Dessa blommor börjar växa när får plantan mognat. Det finns ingen specifik vegetationsperioden som sådan, och därmed blommande blommor kan inträffa när som helst under året.
Hur ta hand om en fred Lily växt?, Det faktum att denna anläggning inte kräver mycket uppmärksamhet gör denna växt en av de mest populära krukväxt i den region där den befinner sig. Om den inte kräver någon särskild typ av jord, växer fred lilja växt bra i jord med torv och sand. När det kommer till fred lilja växt-och sjukvård, en idealisk temperatur varierar mellan 68 ° F till 85 ° C. Denna växt växer naturligt i tropiska skogar, där stora träd gör det svårt för solljuset att tränga ner till skogen. På grund av detta har frid lilja arter anpassat sig att växa bra i miljö med begränsad solljus. Annat än minimala krav på solljus, kräver fred lilja också jämförelsevis mindre vatten, vilket återigen är en välsignelse när det gäller fred lilja vård. Vattning av anläggningen gång i veckan, om jorden har förmåga att behålla fukt, är mer än tillräckligt. Men om fukt lagring kapacitet i marken är låg så måste du se till att jorden inte blir för torr. Som för mycket av torrhet, även för mycket vatten skogsavverkning kan leda till flera anläggningar fred lilja problem, såsom gulfärgning av blad och förbränning av rötter. Dessa problem kan också uppstå om gödselmedel används i överskott. Läs mer om vård fred lilja instruktioner.
Är fred Lily giftig?, Detta är en fråga som tenderar att hemsöka som alla väljer att gå för en fred liljan anläggning. Denna anläggning Arten är milt giftig, med effekter alltifrån mindre problem såsom diarré och kräkningar, till mer allvarliga problem såsom hypokalcemi och njursvikt. Om du tänker odla dessa arter, måste du vara lite försiktig, speciellt när du har barn eller husdjur i huset. Toxiciteten av denna anläggning kan tillskrivas oxalatkristaller, som tenderar att binda med kalcium när de kommer upp i blodet. Detta i sin tur leder till brist på kalcium i kroppen, och leder till förgiftning. Läs mer på är fred lilja giftig.
Det var lite kort information till växter fred lilja, med särskild tonvikt på hur man tar hand om det. Mer nyligen ackrediterade En studie av NASA fred lilja som ett av de tio inomhus växter som ren luft inom en sluten miljö, för att förbättra luftkvalitet vi att andas.

No comments:

Post a Comment