Tuesday 13 September 2011

Bridal Shower bordsdekorationer

En brud Dusch hålls, för en mycket speciell brud, Så använd denna behändiga väska, för att stoppa ett extra present inuti.
Brudkläder dusch är en högtid som hjälper bruden att minnas the minnesvärda ögonblick i hennes tidigare liv och njuta av glada stunder som väntar sin tjänst äktenskap. Bruden är skänkt med många gåvor som hjälper i makarnas liv framför. Denna speciella händelse i en brud liv är en tid att minnas! Så för att göra detta tillfälle en stor framgång, starta brudens familj förbereder sig för bridal shower dekorationer förväg. Göra inbjudningar, ordna för catering och brudkläder dusch dekorationer tabellen framstår som större ansvar för brudens familj i brudkläder dusch checklista. Så låt mig dela några tips om brudkläder dekorationer dusch bord.
Bridal Shower bordsdekoration Idéer
Gå vit: Vit är symbol för renhet. Vit duk när draperad över bordet ger ett nytt utseende till rummet. Man kan också ha feisty mönster av frukt och grönsaker runt bordet duk gränsen. Vita servetter och vit plattor med matchande bestick kan användas som bord tillbehör. Vara mer prydnadsväxter får en skjut vita servetter genom hjärtformade cookie fräsar att ge en blick servettring. Placera en kristallglas vas på bordet smyckad med vackra vita rosor och ditt bord ser elegant! Man kan också strö duken med glitter eller hjärtformade konfetti i olika nyanser av rosa och silver. Detta bidrar fest till uppkomsten av tabellen.
Centerpieces - hjärtat av tabellen: En mittpunkten är det som speglar stämningen i funktion - romantik! Fullt draperad bord är alltid ofullständig utan en central! Så, här har du några idéer om brudkläder dusch centerpieces för tabeller! , Håll ett rostfritt stål skål med blandad frukt nära bordet centrum och ljus en färgglad ljus i mitten av bordet. För att öka sin elegans, kan en anläggning örter runt ljuset. ; En brud dusch tårta som en grundsten är också en bra idé där kakan kan upprätthållas genom en piedestal kaka tallrik. En cupcake träd ser ännu mer lockande när det innehar många cupcakes i centrum av bordet. Du kan köpa en cupcake träd valfri matchar inredning. Vid många tabeller kan man använda miniatyr cupcakes som centerpieces. ; Man kan också åka enkel genom att hålla en blomma vas med ett kluster av röda rosor som mittpunkten! Efter alla röda symboliserar kärlek. , Party: Ett brudkläder dusch tabell alltid vackert inslagen party som är bundna till fånga allas ögon. Goody bags och kristall punsch skålar göra bra party. Några andra vanliga party är:; litet hjärta ljus, Miniature manikyr set, Pastell förmån fall, Mini godis burkar, Custom göra upp väskor, personlig servetter, Gästböcker, Små krydda paket med dosskedar, man kan också göra hemmagjord brudkläder dusch gynnar såsom stearinljus, kort och frön av brudens favorit blommor för händelsen. Favors gör också bra centerpieces.
Blommor dressing: Tabeller och blommor bör komplettera varandra perfekt! En idé att hålla en blomma vas med en enda ros och strö rosenblad på duken, eller så kan du välja blommor pastell nyanser för tabellen. Blomsterarrangemang bör enligt bridal shower tema också. Exempelvis kan du välja prästkragar och solrosor om det är ett land sida brudkläder dusch.
Ljus och romantik: Inget slår väsen av ljus när det gäller att skapa en atmosfär av romantik som ljus och romantik alltid går hand i hand. En romantisk afton i en brudkläder dusch part, mjukt ljus med rikt doftande ljus som innehas av en ljusstake ger en kunglig titt på tabellen. För mindre bord, floater ljus placeras i en skål med vatten som passar bra. Pelare ljus centerpieces kan också användas.
Meny på tabellen: Den viktigaste delen av oklanderlig bordsdekoration är maten. Presentera mat på bordet är också en konst. Brudens skål är oftast en champagne punch som används som en skål för goda tider och välbefinnande bruden. Några bra förslag på aptitretare för kvällen är krabba paj och räkor och tortellini sallad. Huvudrätten skulle omfatta rostad kalkonbröst smaksatt med örter och serveras med smörgås rullar. Calla Lily cookies och mini citron cheesecakes göra goda desserter för en brud dusch.
Om bruden är intresserad av en stranden möhippor, använda en randig duk i blått eller gult för att skapa en nautisk atmosfär. Man kan skapa ringar snäcka servett genom att klistra miniatyr snäckskal to servetten ringarna. For centerpieces kan man fylla en skål med vatten och tillsätt några Sjöstjärnor, grus och blå kulor. Vit flytande ljus kan också användas som de gör mycket elegant centerpieces. Ocean doftljus kan också användas för brud dekorationer dusch tabellen, vilket gör kvällen ännu mer avväpnande och romantiskt.
Bridal dusch är gång-i-livet evenemang och behöver göras minnesvärd. Denna händelse behöver inte utveckla men skulle kunna genomföras på ett enkelt sätt, men ändå soigné. Jag hoppas att denna artikel har gett dig tips och idéer på brudkläder dekorationer dusch bord. Ja, då experimentera idéerna och dela dina erfarenheter med oss!

No comments:

Post a Comment