Wednesday 14 September 2011

Carport Planer

Carport är utmärkta lågprisalternativ till att ha ett fullfjädrat garage. De kan byggas utöver ett garage som parkeringsplats för extra fordon. I denna artikel delar jag några tips om hur man bygger en carport plan på egen hand. Tillsammans med några idéer för carport planer diskuterar jag bara viktiga funktioner som måste inkluderas i carport planer.
Då medlen är låga och du bygga ett garage inte är ett prisvärt övning har du alltid möjlighet att bygga en relativt låg kvinnojour cost bil som är en carport. Även om det inte erbjuder de typ av utrymme ett garage gör, tjänar det syftet med en effektiv primär skydd mot väder och vind.
Hur Design Carport planer?
Designing carport planer handlar om att förstå grundläggande strukturella kunskaper i carport och bekanta dig med alla design aspekter. Ett väl konstruerat och tillverkat carport kan verkligen förbättra det allmänna utseendet på din fastighet. Här är några tips vid utformning carport planer som är skräddarsydda efter dina behov.
Budget hänsyn, Första sak att tänka på är hur mycket av medlen kan du tilldela för din carport byggprojekt. Ett beslut om budgeten kommer att hjälpa dig att begränsa dina alternativ för carport planer som du kan välja från. Det garanterar att kostnaderna inte ska överskrida din tilldelade budgeten. Så beslutar högsta budget cutoff för carport planer.
Mätningar, Nästa sak man gör givetvis är att få en uppfattning om storleken på carporten struktur. Det kommer att beslutas av vad du kommer att lagra i den. If du planerar att lagra en lastbil eller en SUV, behöver du mer utrymme jämfört med en genomsnittlig storlek bil. Så besluta om höjd och dimensioner för din carport planer. Håll ett par meter extra utrymme under utformningen.
Val av material: Trä / metall; Ett av grundläggande överväganden som till stor del kommer att påverka kostnaderna för byggnaden en carport är val av material som används för byggnad. Det finns huvudsakligen två alternativ som omfattar trä carport och metall. Bygga en metallkonstruktion är billigare än att bygga ett trägolv. Metal carport kit finns som lätt kan byggas. Dock trä carportar ser mer elegant än den metall sådana, men de kräver mer underhåll. En trä carport byggd med tegel och murbruk för stöd och ett elegant designad tak, kan ha en utmärkt visuell överklagande. Av trä carport planen allmänhet använder ceder eller salt furu om du vill ha en billigare alternativ. Så bestämmer vilka material som du vill välja. Valet kommer i stor utsträckning att bestämmas av din budget.
Studie carport planer och idéer; Nästa du bör göra är kika runt och se på olika carport mönster som har byggts runt dig. Bläddra igenom tidningar och planer carport presenteras online för fler idéer. Leta efter carport planer med lagring som kan vara mycket praktiskt om du vill stämma den struktur som mer än bara ett skydd eller parkeringsplats. Smalt ned på ett fåtal motiv som fångar ögat och inpränta funktionerna i din plan.
Besluta om en plats, Bestäm plats och placering som skulle vara det bästa för din carport. Lättillgänglighet på uppfarten kommer till stor del diktera ditt val. Se till att det geler med den övergripande utformningen av ditt hus. Carporten bör inte sticka ut som en öm tumme jämfört med den övergripande designen.
Bygga Carport Foundation, ett betongfundament är ett måste för din carport som det står sig genom tiderna. A stark betongfundament kommer att kosta mycket men det kommer öka på den totala försäljning värdet på ditt hus. Denna stiftelse kan stå emot regn ganska enkelt jämfört med en grus stiftelse som kommer att skada och bli blöt.
Designing Carport taket, Ett bra tak design i din carport planer kommer utöka sin estetiska värdet. Det finns många tak format som du kan välja i din carport planer. Vissa alternativ är ett skillion taket, ett platt tak eller en klassiskt sluttande tak på båda sidor som kan vara ett utmärkt avskräckande mot regn. Du kan också välja ett nederländskt sadeltak eller w-panel tak. Bestäm stilen på ett sådant sätt att den är i synk med det allmänna utseendet på ditt hus.
Så var detta några av de grundläggande överväganden vid utformningen carport planer. Bygger en på egen hand är inte mycket av det krångel om du har erfarenhet av byggprojekt. Att sätta noggrann eftertanke i att designa och bygga varje del av ditt hus lämnar inget orsakerna till klagomål senare.

No comments:

Post a Comment