Sunday 4 September 2011

Bachelor Party Games

Det är din väns sista natt ungkarlsstånd innan han går in i en ny fas av sitt liv fyllt med extra ansvar och skyldigheter. Du har att ge honom en stor avskedsfest. En svensexa måste planeras väl, så att den kan verkställas ännu bättre. Det viktigaste delen av ett sådant parti är svensexan spel. De här spelen är livet för en part som gör festen värt dansa hela natten lång. Låt oss se vad några av de spel svensexa och möhippa sällskapsspel också!
Svensexan spel för män
Cheers!; En svensexa inte kan startas utan berusade själar. Efter allt, det enda sättet att brudgummen-till-vara kan förlora alla sina hämningar och följa hans intuitioner. Dricka spel är sätt att börja spel för svensexa. "Name It", är ett bra spel att börja med. Lägg en kruka i mitten och göra alla deltagare (alla deltar) bidra lite alkohol i potten från sina glasögon. Brudgummen startar, genom att namnge en känd personlighet. Nästa, person namn en kändis, med sista bokstaven i det tidigare nämnda namn. Säg, är det första namnet "David Beckham", nästa är att börja med "m". Den, som missar, måste dricka i potten och börja om. Personen måste hålla dricka tills han kommer upp med ett namn. Undrar vad namn dyker upp efter höga nivåer av berusning!
Poker; En stor omgång poker med riktiga pengar att satsa är en natt för lång beräknande kul! Detta sätt kan du få det klassiska strippa tanken på festen också. En variant kan göras med knä dansare. Med alternativ i överflöd, kvalificerar poker definitivt på den listan av spel svensexa idéer. Det exotiska uppträdanden för "sista smörjelsen" av ungkarlsstånd är sluga och kan leda till vissa ångande hemligheter motsats till nästa dags äktenskapslöften. Så vad kommer att bli herr brudgummen strategi att hålla sig ren?!
Movie Night, Om du har varit chockats av den ovan nämnda idéer, oroa dig inte. Rengör svensexan spel finns. Denna tanke är inte ett spel, men endast en vanlig uppfattning. A killar natt-in att se några av killen-favoriter. Matrix, Die Hard, Hangover The Svensexan och bara göra ditt samtal. Beställ pizza, nachos och lagrar stora mängder film snacks för en natt av virtuella underhållning. Om detta blir tråkigt, ta dina nycklar och ut på vägarna att hoppa klubbar för sista gången.
Trivia, det tar bara en tad bit av romantiska trivia för att göra spel möhippa. List ned några småsaker av sin man-till-vara av typen: "Vad är hans favoritfärg", "vad är hans favoritlåt?" och så vidare. Detta är grunden frågor som aldrig frågan. Med ett felaktigt svar har bruden-till-vara att ned ett glas öl. För att få the hamrade andra, godkänt på frågor om bruden till gästerna. You kan rama frågor såsom "vad är hennes favorit mat?", "Som är hennes favorit film?" och så vidare. Få den absoluta trivia att dessa frågor som få alla dem berusad är målet. Det riktigt roliga svensexa spel, börja inlägget andarna är höga!
Få ut mer av; Unika Möhippa lärdomshistoria; Möhippa lärdomshistoria; Så dessa var några av partiets kandidat roliga spel. Inte få dig fast i gamla hjulspår av party dekorationer och inbjudningar. Disposing dem är ett annat problem och du kan ganska mycket uppmana alla på telefonen. Se bara till att du har rätt plan, tillräckligt leveranser och ett outtömligt verve för en fest!

No comments:

Post a Comment