Monday 12 September 2011

Piratpartiet Mat Idéer

Piratpartiet är underbart tema fira födelsedagar, både för vuxna och barn. Om du är värd det, planera aktiviteter och kostymer inför den speciella dagen. Du kan tänka på att använda pirat samtalen i inbjudningskort och hänvisar till den klädsel. Förutom partyspel och aktiviteter, har du också bestämma pirat menyn festmat i förväg för att tillfredsställa smaklökarna av din pesky pirater. Detta kommer att variera beroende på om du kastar en pirat fest för barn och vuxna. Här kommer vi att ta en titt på några pirat idus part mat, vilket kommer att bidra till att öka pirat humör.
Exklusiv Piratpartiet Mat Idéer
Så, vill du att agera som pirat för en dag, eller åtminstone tills festen blir över. För dekoration del, försöka göra utseendet partiet utrymme som ett skepp. Du kan hänga svart färgat tyg trasor att ge en spöklik effekt. När du väljer pirat recept festmat, överväga favoriter till ditt inbjudna. Som pirater inte följer korrekt bordsskick, välj bara de som är bäst serveras med händerna. Dessutom bör Piratpartiets mat för barn vara mindre kryddig jämfört med Piratpartiet mat för vuxna. Med detta i åtanke, se följande information på piraternas idéer festmat att du kan använda, för att göra det mesta av din fest:
Drycker och drycker, För vuxna är kall öl serveras i flaska en utmärkt idé att göra Piratpartiet verkliga ut. Eller så kan du hälla även den i glas muggar. Vid barn, kall Root Beer och kryddad äppelcidervinäger är perfekta val. Du kan göra välsmakande rot bära genom att lägga skopor vaniljglass i en flaska och hälla öl på toppen av det. Glöm inte att kyla drycker före servering. Veta mer om Piratpartiet idéer för barn.
Hot Dogs; Korv är en mångsidig Piratpartiet livsmedel, lämplig för både barn och vuxna. För att göra dem på ett unikt sätt, behöver du 1 korv, 1 bulle, 1 msk fläsk och bönor, och ketchup. Håll korv i en servett och värma i ugnen i några sekunder. Placera värmde varmkorv på toppen av bulle och ringla med fläsk och bönor och ketchup. Gör 4 stycken genom att skära av varmkorv på längden först och sedan över bitar.
Plockmat, pirater är hungrig i de flesta gånger. Så, för att göra dem lyckliga, hålla massor av plockmat i en nåbar plats. Någon typ av plockmat kommer att göra eller så kan du få dem att likna formen av ett svärd. Du kan också tjäna köttbullar, små smörgåsar, grönsaker och frukter. Din gäst kan plocka upp något efter sin smak.
Tortilla rullar; Lay tortillas och sprida ett lager mjukost. Till dessa lägger bitar av lunch köttet. Veva sedan upp tortillas och kylskåp i cirka en timme. Gör skivor 1 tums storlek ur rullar. För en annan smak, byt ut mjukost senap, majonnäs och andra smaktillsatser. Kan man säkra rullar med en tandpetare för att underlätta för kyl och skärning.
Klyftpotatis, Rengör och förbereder potatis som du brukar för bakning. Klappa dem torra och skär i klyftor. Placera dessa kilar i en bunke och tillsätt 2 msk olivolja. Toss väl och ordna olja belagda klyftpotatis i en icke-klibba ugnsform. Sätt ugnen på hög värme och låt koka i ca 40 minuter. Krydda med salt och peppar innan servering.
Selleri Special, ta nya selleri och skölj dem noga under rinnande vatten. Om du har tid, låt dem torka i ca 15 minuter. Skär därefter selleri i 6 tum. Fyll varje bit med jordnötssmör och täck med russin. Du kan också lägga choklad chips. När dina gäster ta en tugga av dessa jordnötter överraskning, då de bara kommer att känna den dolda smak.
Läs mer på:; part idéer, Piratpartiet Spel, Piratpartiet inbjudan formulering, medan utbyte av drycker och serverar livsmedel, uppmuntra dina gäster att prata om livet i fartyg. Kom ihåg att sätta pirat etiketter till rätter samtidigt som du serverar och dina kompisar kommer att bli imponerad din kreativitet. Sådana enkla Piratpartiet mat idéer kommer definitivt förvandla din vanliga mat recept till något speciellt. Se till att du förbereda extra portioner för att undvika pinsamma stunder av livsmedelsbrist. När allt kommer dina gäster njuta av denna part till fullo först när de har magen full rätt!

No comments:

Post a Comment