Thursday 29 September 2011

Känslig hud: fuktkräm för känslig hy

Det finns många kommersiella känsliga hudvård moisturizers tillgängliga. Även om många av de känsliga hudprodukter fuktighetskräm kan passa din hud och orsaka inga biverkningar, men de innehåller några procent av kemikalier i den. Om du har extremt känslig hud, då finns det alltid en möjlighet att den kommersiella fuktkräm inte kan fungera för din hud, eller ännu värre kan orsaka vissa hudirritation. Därför anges nedan tre bästa naturliga och ekologiska hudkräm för känslig hud som är lätt tillgängliga och kända för att ha några biverkningar.
Bästa Sensitive Skin Moisturizer, känslig hud är utsatt för acne, garvning, sunburning, irritation på grund av ett allergen, eller allergier symtom. Nedan ges tre naturlig hudvård känslig hud mjukgörande, som har prövats och testats av mig. Jag har en blandhy, som är benägna att akne och sol allergier, och nedan hudkräm har i hög grad bidragit till att upprätthålla en bra fuktad hud textur. Det finns inga biverkningar av aloe kända Vera gel, men om du har nötallergi sedan tillämpa jojoba och olivolja på en liten lapp på huden, och kontrollera om de passar dig.
Jojobaolja: Detta är min favorit bland transportören oljor, och arbetar mycket för återfuktning. Många tror att olja ger en flottig känsla och utseende, och därmed använda mer krämer eller geler för återfuktning. Men, jojobaolja mycket unik eftersom den inte har fet känns som andra oljor. Det blir absorberas i huden väldigt snabbt, och efter några minuter om du rör din hud, har du väl återfuktad icke fet hy! En annan fördel jojobaolja är att det hjälper att bli av med akne, eftersom det är liknande den för humant talg och hjälper till att bryta finnar. Så det har du, har du dina personliga anti-bakteriell akne lösning!
Olivolja: Detta är en annan stor olja, som är lätt tillgängliga och en kan köpa stora flaskor med olivolja för låga priser. För att använda olivolja fuktkräm, använda flaskor som säger att 100% ren olivolja. Olivolja är en stor torr hud känslig fuktighetskräm. Du kan använda olivolja för din kropp regioner som har torr hud och använder jojobaolja för ansiktet och andra acne benägen hudpartier. Du kan också överväga blanda lavendelolja med jojoba eller olivolja, att lägga doft till din ansiktskräm.
Aloe Gel: Om du inte vill använda oljor för återfuktande din hud, använd aloe vera gel. Du köpa de organiska burkar eller flaskor om 100% aloe gel eller använda aloe-gurka, aloe-vitamin E eller andra kombinationer av aloe gel efter behov. Du kan också blanda en bit av eteriska oljor för doften aloe gel om du vill. Aloe kommer inte bara att hjälpa till att återfukta huden, men också fungerar som en stor växtbaserade solskydd, och kan även användas för att behandla och lindra solbränd hud, Tips:. Jag blandar aloe gel med några droppar citrongräs eterisk olja, och fungerar som ett naturligt myggmedel cum fuktighetskräm!
Detta var allt om känslig hud moisturizers, som är mycket säker att använda, lätt tillgängliga, och har nästan inga biverkningar. Att bilda en hudvård fuktgivande rutin för din känsliga hud, milt skrubba kroppen medan du tar en dusch. Använd en glycerin baserad tvål, som, glycerin förmåner tvål i låsning återfuktar i huden. Sedan klappa huden torr med en handduk, och tillämpa något av ovanstående fuktkräm över hela huden. Gör detta varje dag. Inom några veckor kommer du att ha en stor mjuk smidig återfuktad hud, och om du använder olja som jojobaolja regelbundet, det kan också hjälpa till att balansera dina nivåer hud fuktighet!

No comments:

Post a Comment