Tuesday 27 September 2011

Hästsvans frisyrer

Ponytails är stora frisyrer, om du har ohanterliga hår. Ponytails är också perfekt när man arbetar ute eller är på väg utomhus vandring. De är enkla att stil och bära frisyrer och ser bra ut på personer med nästan alla typer ansikte. Du kan göra Ponytails i korta, medium eller långt hår. Med några tips hårstyling på hur man lockar håret, kan du göra en sida hästsvans se sexig, eller följa med en hög hästsvans med lugg och ser söt.
Hästsvans frisyrer Idéer, Du kan prova hästsvans frisyrer med raka, vågigt eller lockigt hår. Även binda hästsvans på olika positioner av huvudet kan skapa olika utseenden. En hög hästsvans kan ge en söt och sportig look. En sida hästsvans kan göra en romantisk look. Hästsvans på nacken kan ge mjukare casual look. Mer än en hästsvans kan ge en ännu mer sötare look.
Hög hästsvans med lugg "att styla håret i dessa enkla hästsvans frisyrer med lugg, skilja ut din främre bang hår och kamma alla håret tillbaka och säkra dem i närheten av din krona med ett gummiband. Återigen kam ner hästsvans hår. Then kamma ner luggen åt sidan. Om du har trubbig smällar, sedan använda en rund borste och föna dessa hår att styla dem.
Side hästsvans frisyrer: Dessa långa hästsvansen frisyrer ger en elegant och romantisk look och kan bäras till en formell part. Om du inte har vågigt hår och använder sedan dessa tips att styla håret vågigt-lockigt. Blöt alla håret och applicera curling hår mousse i håret längden på örat nivå tills ändarna. Sedan krama håret, genom att hålla olika delar av ditt hår i handflatorna och göra en knytnäve. Låt ditt hår naturligt torrt, och du kommer att ha stor lockar i håret. Därefter ingick håret på sidorna, och kamma håret på kronan, samla allt hår över ena axeln, och bind dem löst nära basen av halsen med ett fint band eller en elegant klipp.
Rakt hår Sleek hästsvans: De ser bra med en trubbig Cleopatra style smällar. Om du inte har rakt hår sedan använda en hår riktning järn. Då kamma alla håret, och skilja ut de slag och resten av håret. Kamma allt hår utom luggen, och binda dem i en hästsvans lite under ditt krona. Kamma luggen och kontrollera.
Lätt Half hästsvans: Dessa ser stor som lockig hästsvans frisyrer, som ger en rörig sexig look. Kamma ditt hår tillbaka och sedan sålla ut hälften av det övre håret och sedan kamma dem tillbaka igen och binda dem i en hög hästsvans. Kamma resten av håret igen. Ta ut några delar av håret på sidorna av ansiktet för att mjuka upp din lockiga frisyr ser ännu mer.
Söt hästsvans frisyrer: För att få en söt och sportig look, en del håret i mitten och dela upp håret i två sektioner. Sedan ta två gummiband och göra lös Ponytails på både sidor. Du kan ta ut några smällar på båda sidor om du vill. Läs mer på, klippning stilar och idéer.
Puff och hästsvans Stil: Dessa ser stor som formella frisyrer. Ta ut lite hår från ditt främre del, och bind resten i en hög hästsvans. Då kamma den främre delen av håret, ta dem tillbaka och gör en puff, fäst med hårspännen och hårspray.
Dessa var de olika hästsvans frisyrer idéerna. Nu när du vet att det finns så många sätt att forma håret annat än bara en enkel ponny, prova ovanstående frisyrer idéer. Och se, för ett parti du använder håraccessoarer som elegant klipp, och för söta hästsvansar use pärlor och söta hårspännen.

No comments:

Post a Comment