Wednesday 21 September 2011

Polykarbonat linser

Polykarbonat är en typ av tuff och mångsidig plast som används främst för tillverkning av olika ting från skottsäkra fönster på cd-skivor (cd). Nuförtiden är polykarbonat också används för framställning linser som är lätta vikt och nästan skador bevis. Även finns olika glasögonglas typer, när det gäller öga säkerhet gäller polykarbonat linser behandlade bästa alternativet. Dessa linser kan användas för glasögon, sport glasögon och solglasögon etc. Clear polykarbonat används vid tillverkning av glasögon eftersom det är transparent, hållbara och har en hög infraction index. Polykarbonat linser är första plast hög indexsiffra lins ha en av de högsta indexvärdet rankningar (1,59). De är tunnare och mer hållbara än andra konventionella och glaslinser och används som glasögon för vision korrigering av ens mycket höga siffror.
Polykarbonat linser också används för att göra solglasögon som gör användning av filter för blockera de skadliga UV-strålar från solen. Dessa linser är också polariserade att blockera bländning och är också perfekt för sportkläder eftersom de hög slagtålig. Användningen av polykarbonat göra glasögonglas infördes i början av 1980 som svar på efterfrågan på lätt, hållbart och slagtåligt linsen. Dessa lins erbjuds 100% skydd mot de skadliga UV-strålar och var upp till 10 gånger mer slagtålig glas eller plast linser som gjorde polykarbonat linser en omedelbar hit. Dessa linser kan monteras i glasögon ramar för män och kvinnor att ge dem ett professionellt utseende.
Polykarbonat linser är ett utmärkt val för göra barns glasögon och skyddsglasögon eftersom de motståndskraftig mot repor jämfört på standarden plastlinser. Dessa linser används också göra garnityr glasögon formgivningar eftersom de lätt kan formas utan oroa sprickor eller split. Allt detta leder extremt lätt, fashionabla, distorsionsfri glasögon som har förmågan att korrigera vision beroende på ögat problemet. Polykarbonatet linser Kostnaden beror på förskrivning och makt glasen. Ett standardpris på cirka $ 74 ett par glasögon som innehåller funktioner som icke bländning, UV-skydd och reptålighet. Men priserna varierar från plats till plats. Det finns också attraktiva glasögonbågen för kvinnor, utrustade med polykarbonat linser, för detta chic och professionellt utseende.
Polykarbonat linser vs High Index Linser
Hög index linser används som alternativ för standard plast glasögonglas grund av deras kompetenskontroll böja ljus till en starkare examen. Även dessa linser är dyra än den normala linser har de förmågan att minska vikten och tjocklek ett recept glas. Därmed, högre infraction index av objektivet är mindre material behövs att få önskad recept glaset. Dessa höga index linser är 25 till 65 procent tunnare än standardlinser plast monokel. Även polykarbonat linser har samma förmåner gillar hög indexsiffra objektivet är ett av polykarbonat linser problem att de sårbara för repor. Yttersta omsorg måste vidtas att hindra dem från att bli repor, eftersom de endast kommer med en repningsbeständigt beläggning som inte skall förväxlas med Scratch bevis. Dessa linser är också svåra att kappa eller nyans jämfört den höga indexet linser. Polykarbonat linser sannolikt också skapa aberrationer eller snedvridning i jämförelse till hög index linser, till syn och färg.
Hur rengör polykarbonat linser?
Rengöring Glasögon med polykarbonat linser är lätt. Ta bara en mjuk bomullstrasa och våta spetsen av den i varmt vatten och diskmedel. Gnugga linsen försiktigt med cirkelrörelser och torka av vattnet med en torr mjuk bomullstrasa. Du kan även använda en mild linsrengörare som är enkelt tillgängliga vid någon optiker att rengöra din glasögon ha polykarbonat linser. Emellertid undvika att använda varmvatten eller träsprit att rengöra linserna eftersom detta kan skada linserna.
Om du är "benägna" att bryta glasögon, då polykarbonat linser något för dig. Hoppas ni hittade den här artikeln informativa.

No comments:

Post a Comment