Tuesday 6 September 2011

Dating regler för män

Dating har olika fasetter fäst vid den. Förståeligt intressant och roligt, går datering anses vara det första steget mot varje möjlighet av en relation. De grundläggande reglerna är desamma, dating regler för män och kvinnor har små skillnader. Om du är nervös eller avverkning skakis (vissa män känner) om resultatet av dagen och dess vidare inverkan på ditt liv, så slappna av och andetag. Kom ihåg vad Alex 'Hitch' Hitchens, huvudpersonen i filmen Hitch säger, Grundbultar - oavsett vad, oavsett när, oavsett vem ... någon man har en chans att sopa någon kvinna off hennes fötter; han bara behöver rätt kvast. Så vara redo, vara den verkliga DU och vinna hennes hjärta genom att veta vissa dynamiska dating regler för män. Här går ...
Dating Regler och etikett för män
Var inte Desperate; flesta män tenderar att missförstå att dating är ett styvt begrepp för vilket de har att söka några tillstånd eller utnämningar från flickan de vill gå ut med. Och så de bedriver obarmhärtigt henne, bad om ett datum, som om det är frågan om liv och död. Oavsett hur många gånger de har för att lyssna nej eller jag är upptagen, de tar det som ett tecken arbeta hårdare och detta kategoriserar begäran till mycket negativa kategori, som är av desperation. En av de mest avgörande dejta regler för män är inte att be henne att komma ut med dig, många gånger. En eller två gånger är tillräckligt för att ge henne en vink, om hon är intresserad.
Killar, om en flicka är intresserad av dig, även 0,9999 ...%, hon så småningom kommer att återgälda din begäran inom två - tre förfrågningar. Och det är där den faktiska dating kommer in. Du behöver inte vara desperat som retar flickor speciellt om hon är minst intresserad av dig. Och be henne gå för en film eller en kopp kaffe. Var inte dum och fråga tydligt kan vi möta eller jag vill prata något. Om du frågar henne på rätt sätt, det finns bättre chanser att din begäran är godkänd. Läs mer på dating tips.
Ta initiativet, du som flickan. Du har bett henne att komma ut med dig. Du är intresserad av henne (kanske hon är också). Så en del av din "dating etik", bör du vara den som måste ta lite extra ansträngning och planera din dag perfekt. Det kommer att spegla att du är omtänksam och berörda liksom du är till synes optimistisk om att ta fram det. Så när du båda träffas, inte bara fråga om hon vill gå eller vad hon vill göra på dagen (duh! mördare fråga, slutar alla ytterligare "date drömmar").
Istället, om du har någon ledtråd om hennes intressen områden eller vad hon gillar mest, sedan vara kreativ och komma med intressanta idéer. Datumet ska vara roligt och intressant för henne. Om du har planerat att besöka en restaurang, gör en föregående åtgärder för säten och beställa minst två måltider, som ett val för henne. Hon kommer att älska gesten och uppskattar din oro. Och inte nödvändigt du ta henne till ett jävla dyr restaurang. Gör vad du kan leva med! Som skulle vara mer uppskattas av förståelse dam.
Stick till grunderna, Första intryck gör sista speciellt med din personliga utseende och med dating bestämmelser och etikett, så att du klä upp dig. Nu smart ofta tenderar att förväxla att vara alltför smart och så småningom kan du se dum. Enkelhet är alltid ett smart val och så klär sig i vad du tycker. Personlig hygien förmedlar en hel del om dig. Bordsskick speglar utan tvekan din medvetenhet om socialisation färdigheter. Viktigast vara ödmjuk. Om du är på en restaurang, behandla servitören väl. Inte presentera dig själv som en mycket dominerande eller intoleranta kille. Använd alla hyfs du har lärt eftersom de är nödvändiga för att få henne att känna så är du vuxen. Inte visa henne att manliga ridderlighet är ålderdomlig och föråldrade. Det är så mycket existerar så mycket utvecklats. Säkerställa hennes säkerhet, att öppna dörren för henne, betala räkningar, erbjuda henne jackan om hon känner kyla eller visa omsorg med olika andra små gester. Få mer dating tips för män.
Lyssna på henne, om jag säga till dig att aldrig någonsin hoppa någon av dating regler för män, skulle jag välja den här. Kvinnor älskar att bli åhörd. Så lyssna till henne när hon talar till dig. Behåll ett öga på ögonkontakt när du talar med henne. Inte bara "höra" på vad hon säger, "lyssna" till henne. Detta skapar en bro mellan dig och henne. Du kommer att förstå henne mycket bättre. Vad mer vill ni göra på första, andra eller tredje dagen? Så försök känna henne så mycket som möjligt. Och om du verkligen gillar kvinnan, du kommer säkert lyssna. Veta mer om några intressanta frågor dating för män.
Ta inte över-kommunicera; Ok, äger din far de dyraste serie bilar eller du är basket förkämpe för din skola. Bra jobb. Men gör sedan skryter inte om något det är definitivt inte alltför logisk för en dag. Välsignad med en fantastisk intuitiva kraften kommer kvinnor siffran enkelt ut som du skryta. Bli inte för mycket i din familj / vänner eller familj / vänner bara på den ursprungliga datum. Det är betydande att prata och veta om din kärlek intressen bekanta, men åtminstone känna henne först ordentligt. Det finns ett sätt att tala allt och även om du pratar om ditt liv, eller exakt, tidigare liv, hålla balansen. Lämna något att prata för nästa datum! Läs mer på dating frågor att ställa en flicka.
Beröm henne, Vem älskar inte komplimanger? Men, fake komplimanger är lika skadligt, så vara ärlig. Oavsett om du säger, har du en fantastisk dressing känsla eller du är vacker i just den klänningen se ditt hjärta samtycker till det. Komplimanger om de våren från källan av hjärta, dusch på den andra personen med en känsla av att bli uppmärksammad och uppskattad. Så var äkta i komplimanger. Var inte vara ytlig. Berätta vad du känner att du vill om hennes åsikter och resultat etc. Hör gärna att komplettera, är det sämsta att tänka och inte säga. Go och berättar för henne, artigt.
Vad på sex, det kräver inte några häpnadsväckande nivå av begriplighet förmågan att förstå att sex inte är en fråga som skall skjutas vid första datum. Varför vill du röra dina vackra dagen genom att inkludera ett ämne som måste ha sin grund efter en viss tröst i din förståelse nivåer? Det utstrålar en negativ stämning som du inte riktigt in flickan och du är den fattigaste utsikterna för en långsiktig relation. Behöver jag förklara mer? Förstå vänner, det är för tungt att driva kön från början så undvika det. Ja! Undvika det.
Få henne att känna Special; Detta sammanfattar alla dating regler för killar. Varje ansträngning, varje gest och steg som du har tagit att imponera på henne måste vara fokuserade med målsättningen att göra henne att känna sig speciell. Det är den mest grundläggande önskan vi alla har vid något tidpunkt i våra liv, vara mycket speciella för det speciella någon. Så var original, vara ärlig, vara kreativa och i slutändan hon kommer att förstå vad man vill förmedla. Än fortfarande hon kan vilja att du säga det, kvinnor ni vet har egna logik. De måste allt sägas, rätt i sina öron. De vet allt, men de vill inte höra!
För mer insikten om de olika dating tips läser:; Dating regler för tjejer; dating relation tips, Dating Råd för blyg killar; Det var vissa dating regler för killarna. Dejting får aldrig ske till ett av mest allvarliga uppgifter du kommer att utföra i ditt liv. Var ansvarsfull, vara rolig, säga vad man betyder och ha kul med din dejt. Du vet aldrig i vilket ögonblick kärleken kommer äntligen sweep henne utanför hennes fötter. Och där kommer hon att vara i din famn, för att göra ditt liv ett knippe glada minnen. Sedan kan du hålla henne i evigheters evighet, med den mystiska kraften i kärlek! Önskar er lycka till!

No comments:

Post a Comment