Saturday 10 September 2011

Mörkt hår med blonda Höjdpunkter

Nyckeln till att få mörkt hår med blonda slingor är att skapa en subtil blond markera utseende, så att, blonda slingor smälter i håret väl utan att sticka ut för mycket. Blonde är en varm färg, medan den mörka hårfärg nedgång i den svala kategorin hårfärg. Det är dock möjligt att blanda dessa två kontrastfärger och skapa en bra balanserad titt hårfärg. Här är de olika hårfärg idéer för långa och korta mörka hår med blonda slingor som du kan välja mellan.
Olika typer av mörkt hår; Det finns olika typer av svart hår liksom glänsande korpsvart och olika nyanser av brunt. Den ljusare skuggan av håret, desto lättare är det att blanda de blonda slingor. Men om du har mycket mörkt hår och vill gå på blonda slingor, sedan gå med de mörkaste och minst glänsande nyans av blond färg, så att de höjdpunkter smälter lätt med din hårfärg. Om du har mycket mörkt hår färg, då kan du också överväga att hårfärgningsmedel, som bidrar till att lätta din naturliga hårfärg. Ett annat sätt att göra svarta hår med blonda slingor blandning är att åtföljas av en höjdpunkt mörkare som mörkbrun, choklad, aska etc. Läs mer på hårfärgning och framhäva idéer.
Val Markera färger, Människor som hamnar i den svala kategorin kan ha hudton mörkbrun, brons eller brun hy efter garvning, blek hy med rosa undertoner eller ingen färg medium hy och gyllene undertoner, oliv hy som asiater och latinamerikaner eller medium hy med ljust rosa färg på kinderna eller ingen färg. De kan ha ögonfärg svartbrun, gråblå, mörkblå, mörkbrun eller hassel färgade ögon med ljus fläckar i den. Människor som hamnar i denna kategori måste vara mycket försiktig vid val av blonda färg på håret höjdpunkt. De borde gå med de mörka skuggorna på blonda hår färger, och begränsa antalet streck till 12. Den blonda belyser kan också åtföljas med höjdpunkter av vete eller ask färgad.
Människor som kommer i den varma kategori kan ha ögonfärg som kan vara grön, grön-blå, gulbrun eller nötbruna ögon med bruna eller guldfärgade fläckar. Huden tonen kan vara brun med rosa eller gyllene undertoner, rödblommig hy, fräknig hy eller blek hy med persika eller gyllene undertoner. Människor som kommer i denna kategori kan opt för ljusa färger med gyllene skugga också. De kan blanda sin blonda slingor med gyllene brun eller fux färgad höjdpunkter, eller med koppar streck. Du blandar dessa röda eller bruna markeringsfärger med blonda slingor på mörkt hår, och skapa ett attraktivt med flera toner färgat hår effekt. Läs mer på höjdpunkter för mörkt hår.
Vård färgat hår, att bibehålla den långa mörka hår med blonda slingor färg ljusa, försöka förhindra att utsätta håret för mycket för direkt solljus. Dessutom tvätta håret med schampo som är speciellt för färgat hår. Att återfukta eller tillstånd håret, använda balsam anpassat för färgat hår vård. Om du har valt en klippning så behöver du även besöka en stylist var tredje till fyra månader för att upprätthålla din frisyr.
Dessa var de tips på mörka hår med blonda slingor. Om du är skeptisk till hur håret kommer tillsammans med blonda slingor och sedan använda ett bildbehandlingsprogram för att få en förhandsvisning av hur blonda strimmor ser ut. Dessutom, när få din blonda slingor prata med din stylist på rätt nyans av blond hårfärg som kommer att gå med din hy, så att din hy inte ser blek eller dammiga.

No comments:

Post a Comment