Monday 5 September 2011

Vinprovning Party

Vin är konstant bevis på att Gud älskar oss och älskar att se oss lyckliga. ~ Benjamin Franklin
Vi alla värdparter och oftast vin är ett av de styrkande saker till maten. Men vi kan hålla en fest vinprovning och få det i centrum. Det är ett perfekt sätt att umgås med vänner och familj och njuta av en avslappnad afton.
Vinprovning part idéer, det finns olika typer av vin. Besluta om en typ av vin och be dina gäster också att få en vinflaska. , Täck vinflaskor och antal dem så att samtidigt smaka, du är inte partisk av namnet eller typer av viner. ; Få transparent, färglös vinglas som har full skålar avsmalnande mot fälgen. Detta kommer att hjälpa vinprovare att virvla vin och njuta av varje bit av den, utan att spilla den. ; Fyll vinglas (? Om) för varje servering. ; Också glöm inte att hålla en flaska vatten och tomma skålar. Detta för att hjälpa provsmakarna att skölja sina glas när de flyttar vidare till provsmakning nästa vin. ; Ge några lättare tilltugg som kex så att provsmakarna kan utplåna deras gom mellan klunkar gästerna måste skattesatsen för vinet har smakat. , På slutet när alla har smakat vinet, räkna ihop poäng och sedan kan du avslöja vinet omtyckt av allas. ; Den gäst som förde just vinet får ett pris. , Hur värd en part Vinprovning
Om du är en vin älskare eller även om du är amatör vinprovning kan du värd fortfarande en fantastisk part vinprovning. Det finns många typer av teman kan du välja för din fest. Kan du gå för den vertikala vinprovning eller den horisontella vinprovning. Du kan också prova ost och vin ihopkopplingar och vinet och chokladprovning. Du kan också komma med andra innovativa idéer, beroende på gäster du har planerat att bjuda. Oavsett vilken typ av vin eller de metoder du använder i vinprovning, är du skyldig att upptäcka nya nyanser i både rött vin och vitt vin. Du och dina gäster kommer att få möjlighet att njuta av smakerna i vinet. Till att börja med måste du bestämma vilken typ av parti du vill ha och förbereda din gästlista därefter. Skicka ut ditt vin inbjudningar vinprovning part i god tid. Du kan börja förberedelserna som värd för en man vinprovning på hemmet. För detta kan du designa ett kort vinprovning och se till att du inte faller kort kort vinprovning När dina gäster anländer. Provningen Kortet ska specificera vilken typ av vin det är, den vingård där den har producerats, det år då produktionen samt en kortfattad beskrivning av vinet. Du behöver inte göra mycket arbete för att hitta denna information eftersom den nämns o vinetiketten själv! Om du vill att det ska vara mer informella, då kan du ge gästerna ett tomt kort. De kan skriva ner sina anteckningar om varje vinet. Inredningen i partiet är också viktigt. Håll atmosfären ljus och livlig. Den rekommenderade mängden vin som ska hällas efter en person är 2 gram per glas till varje provsmakning. Du kan göra antecknar kalorier i vin samt ha vin näringsinformation bredvid varje vinflaska.
Vin Provsmakning festmeny
Menyn för vinprovning part bör omfatta livsmedel som kommer att paret glatt med viner. Har du nollställas ner på en Temat för vinprovningen partiet, så se till att menyn också går hand i hand med temat. Det är viktigt att den mat som serveras ska komplettera viner, men den främsta attraktionen bör förbli vinet själv. Förutom huvudrätten måste du också tänka på Munchies som ost, choklad, frukt, osaltat och ljus kex, etc. att göra kvällen mer intressant kan du förvandla den till en Pot Luck. Dina gäster kan ta del av sina specialiteter och alla kan njuta av dem på festen. Aptitretare för vinprovning part innehar också ett viktigt rum samtidigt. Dessa kan bestå bröd eller kex, botas oliver, nötter och torr frukt, ost tallrik, skivad och skinkor korvar och kött, bruschetta och tapenade. När Vinprovning över, desserter och kaffe är ett perfekt sätt att avsluta kvällen. En viktig sak att ihåg är att vinet ska serveras vid rätt temperaturer.
Så, gå vidare och unna dina sinnen syn, lukt och smak med vinprovning part. Du kan även inkludera din egen kreativa vin idéer vinprovning part. Jag är säker på dina gäster kommer att älska att ha fler parter som dessa.

No comments:

Post a Comment