Thursday 15 September 2011

Red Mulch Faror

Det natursköna blommor växer mot en röd bakgrund är värt betraktaren uppskattning. Just, växter ser bra ut, förekommer mer grönt och levande när den planteras med röda kompostmaterial. Om vi ​​bortser från det estetiska aspekten av att använda röd kompostmaterial finns det i princip inga fördelar, men bara skadliga effekter som den kan ha på dina växter. Ett viktigt led att göra en del av den där röda kompost faror inte omfattar färgämne, men det material som kompost har upprättats. Exempelvis finns flera typer av kompostmaterial som använder järnoxid när färgämnet eller färgämnen vegetabiliska och andra naturprodukter. Dessa ämnen utgör en fara för växterna. Dock finns det fortfarande vissa produkter som använder petrokemiska färgämnen. Även om de flesta kommersiella färger är säkra, deras innehåll av petrokemiska som kan vara farliga, särskilt till vegetabiliska trädgårdar. Så medan går för röd kompostmaterial, måste man gå för en som anger att den innehåller biologiskt nedbrytbara pigment. Mer om den röda kompost faror följer ...
Vilka faror av Red Mulch?
Du löper risk att hysa röda kompost faror bara när du är osäker på om kompost har tillverkats av återvunnet eller bärgade trä. Anledningen? Dessa typer av skog har alla chanser att innehåller Chrominated Koppar arsenater (CCA). Dessa skogar är kända som arsenik virke och att de resultat när virket behandlas med CCA. Problemet med CCA är att det innehåller krom, arsenik och koppar, vilka är de viktigaste inslagen poserar röd kompostmaterial faror. Som resultat av otillbörlig testning och olagliga återvinning har mest återvunna Woods befunnits innehålla CCA. Det skall känt att om skogen för röda marktäckning har tryck behandlat då måste det har behandlats med CCA sålunda, med krom, koppar och arsenik. Som ett resultat finns det stora chanser att arsenik läcker in i skogen. Arsenik har inte visat cancerframkallande effekten och därmed kan det orsaka en rad av cancer hos djur och människor. Så, innan du går för röd marktäckning, skulle du vill veta detaljer i trä som hade använts i tillverkningsprocessen.
Röd Mulch Använder
Eftersom jag är klar med min ta på den röda marktäckning faror innan jag avslutar här är något du kanske vill veta, dessutom om användningen av kompostmaterial. Även ogrundade, de flesta jordbrukare och trädgårdsodlare tror eller hävdar att användning av röd kompostmaterial stimulera tillväxt och förbättra hälsan hos tomater. Detta beror på att kompost reflekterar mer ljus på växterna. Det finns flera sorters växter vars avkastning kan förbättras med den röda kompostmaterial. Tomater, i synnerhet, har en särskild affinitet mot detta ämne. Om du är intresserad i växande prydnadsväxter och inte så särskilt om avkastningen kan du ge en intressant visuella utseende till blomman sängen hjälp flisas röd kompostmaterial.
Avslutningsvis röd kompost faror är inte särskilt vanliga som de brukade vara tidigare och svaret på frågan "är röd kompost giftigt för djur" skulle ha varit en "ja". Men nu är det inte så. Detta beror på att de flesta tillverkar använda giftfri färgämnen som järnoxid i sin täckningsmaterial. Järnoxid huvudsak rostangrepp och inte utgör någon hot mot människor eller djur. De bästa röda kompostmaterial du kan få är från företag röjningsarbeten. Veden som används i tillverka dessa täckningsmaterial förs från råa timmer, stället för att behandlas med CCA. Så det bästa du kan göra om du bestämt dig för att gå för rött kompostmaterial, skulle vara att kasta några frågor till återförsäljare och försöka jämka samman detaljer med den som angavs i denna artikel.

No comments:

Post a Comment