Wednesday 28 September 2011

Medelstora bilar

Numera flesta människor runt om bilar världen använder. Anledningen är till att dessa bilar är en absolut nödvändighet idag, kan du få auto lån lätt, och även på grund av den ökade levnadsstandarden. Bilar delas vanligtvis in i några kategorier mestadels beroende på deras användning. Vissa klasser är kompakta bilar, superbilar, sportbilar, stadsjeepar mini full stadsjeepar size, medelstora bilar, lyxbilar, och många andra kategorier. En av de mest framträdande klass är medelstora bilar. Låt oss få veta mer om dem.
Vad är Mid-size bilar?
Om det gäller bästa klassen av bilar lämpliga att användas av vanliga människor, mid-size bilar är mest lämpliga. Medelstora bilar är även känd som personbilar eller verkställande bilar i några länder. Titta på bilar, kommer du upptäcka att de inte är för små och inte alltför stor, med tillräckligt utrymme för passagerare och bagage. Förutom de lagringskapacitet och invändigt utrymme för resande, mid-size bilar också komma med en bra gas körsträcka. Och detta gör en medelstor bil som allrengöringsmedel fordon för vanligt folk. Bra medelstora bilar har egenskaper och funktioner från lyxbilar med en överkomlig prislapp.
Bästa medelstora bilar 2010
Honda Accord: Honda Accord har varit all time favorit för många bilentusiaster. Dess 2010 års version har en 271-hk V-6 motor. Utgångspriset för denna Honda bil modell citeras vara runt 21.000 $ av tillverkaren.
Toyota Camry: Toyota Camry är också rankade ett av de bäst säljande bilar i konsumenten klassen. Den senaste standarden varianten sport en 2,5-liters 4-cylindrig DOHC 16-ventiler Dual VVT-i-motor som ger ut en anständig 169 hk. Dess prissatt till $ 19.595.
Mazda 6: Detta är ett vackert Mazda bil för allmän användning av resande. Det finns två varianter, en med en 2,5-liters 170 hk motor och den andra med en 3,7-liters 272 hk motor, som du kommer att behöva betala någonstans runt $ 19.000 till $ 30.000.
Nissan Altima: Detta är en medelstor bil tillverkas av Nissan, vars standard variant har ett 2,5-liters DOHC 16-ventilers 4-cylindrig motor, producera en effekt av ca 175 hk. This Nissan bilen kommer vid en överkomlig prislapp på $ 20.000.
Toyota Prius: Toyota Prius är en hybridbil som har en betydande mängd bränsleeffektivitet. Den har en motor konfiguration av 1.8L 4-cylindrig med 98 hk effekt. För inköp den kommer du att behöva betala ca $ 23.000.
Subaru Legacy: Vid runt $ 20.000 kan du få bekvämligheten av en medelstor sedan samt bra makt. The 2.5i variant av denna bil har en 170-hk Subaru Boxer motor och en I-Active Valve Lift System.
Chevrolet Malibu LS: Denna bil har en Ecotec 2.4L 4-cylindrig motor med VVT och en effekt av runt 169 hk. Du måste kanske betala ca $ 22,000 för Chevrolet Malibu LS hem.
Acura TL: Detta är också en läcker bil som rymmer en 3,5-liters, VTEC, V-6 motor som ger ut en stor 280-hk. Du måste kanske skal ut någonstans omkring $ 35.000 för äger Acura TL.
Toyota Corolla: När det gäller medelstora bilar, översyn av Toyota Corolla är mer på den positiva sidan. Standarden varianten har en 1,8-liters DOHC 16-ventiler med dubbla VVT-i 4-cylindrig motor som ger en effekt på 132 hk. Denna modell av Toyota börjar på $ 15.450.
Ford Fusion: Detta Ford bil är ganska sportig söker. Dess standardutförande innehar en 2,5 liters Duratec 16V I4 motor, som ger 175 hk. Bränsleekonomin gäller en respektabel 41 City/36 Highway, varför det är en av de bästa mid-size bilar med bra gas körsträcka. Priset för standarden varianten är $ 20.420.
Dessa är några av de mest populära medelstora bilar under 2010. Kom ihåg att de flesta av de bästa medelstora stadsjeepar och bilar kan ha varianter, som kan göra en enorm skillnad i pris och prestanda. För att få den senaste information om den och tekniska specifikationer, måste du besöka tillverkarens webbplats eller närmaste respektive bilhall.

No comments:

Post a Comment