Saturday 24 September 2011

Spaljé Design

När du har en trädgård, vill du älska människor att komplimang om hur du har upprätthållit det, träd och växter du har planterat, layout, etc. Men är detta möjligt endast om du ger dem något att komplimang om. Om dess samma gamla trädgård med några träd och blommande buskar och ett säte, som du ser i minst 25 av 30 trädgårdar, sedan ingen tar ett meddelande. Ge dem någonting annat som förgyller om, något nytt. Spaljé! Det är en bra idé att locka beundrare för din trädgård. Om spaljén design är unika, folk är noga med att komplimang. Det inte bara ger din trädgård en unik och lugn titt men också stöder klätterväxter som klematis, kaprifol, morgon härlighet etc. Så låt oss se, hurdana trädgård spaljé formgivningar kan vi har.
Garden Trellis Design Idéer, spaljén får komma i olika former och utföranden. Ges nedan är några vanliga spaljé designidéer:; obelisker: Dessa spaljéer kallas också pyramiden spaljén grund av formen. De är de populäraste bland alla spaljé formgivningar. Den största av obelisken spaljén står minst 6 meter över marken. De kan byggda av diverse material. Men trä är huvudsaken thats används mest. Om du vill ge din spaljé ett naturligt utseende, kanske du bara kunde fläck den eller päls det med alla slags tätningsmedel. Du kan också färglägga det om du vill. Om du får en spaljé som är gjord av rost-fri materialens det kommer sista du länge. ; Fristående Patio Trellis: Detta är ännu en av de goda idéer spaljé design. De är bärbara, dvs de kan flyttas från ett ställe till en annan utan problem. Du kan placera dem i din trädgård eller i din bakgård eller kanske på uteplatsen. De är mycket färggranna, därmed kan de också användas som utomhus privatliv skärmar. ; Pole Trellis: Om du har några lång stång ljuga om, sedan bara plantera den i trädgården. Your klättrare kommer ha något att stödja sig på. Du kan också dekorera stavens topp att det ser ännu mer imponerande. Placera 2 eller 3 sådana stolpar mot en vägg, och du kommer att ha en påfågel som sprider-sitt-tail utseende. Odla sorter av växter på den. ; Relaxing Wooden Trellis: Bara bifoga ett avkopplande säte eller en bänk med en trä spaljé och du har din egen spaljé med sittplats. Här kan du koppla på en vacker kväll, eller läsa bok etc. Detta spaljén design idé blir det ännu bättre. Du kan stödja ett klätterträd eller växt med ätliga frukter kanske som ärter, eller tomater eller vindruvor, osv, nej till detta spaljé. Bara sitta och läsa på spaljén sätet och njuta frukten också. ; Grape Trellis: Denna typ av spaljéer, som namnet antyder, används för att stödja vinrankor. Grape spaljé kan du växa mer druvor i en mycket liten yta. Den här typen av spaljé design kommer vara användbart för dig om du är en druva återförsäljare. Det är en stor spaljé design idé för dem. ; Avdelare: Skilj på olika delar av din trädgård kanske din köksträdgård eller din blomma trädgård, med denna spaljé design. Det förbättrar väl utseendet på din trädgård, förutsatt att du ställa in den ordentligt. , Vill du ha mer spaljé design idéer, så du kan ha spaljé utformats i formen på din favorit djur, säger kanske en hund eller ett rådjur, eller ens en kanin. Du kan också använda spaljé att bygga en liten tunnel eller lekstuga för dina barn. De skulle säkert att älska det.
Naturligtvis medan tänka på spaljé design planer, måste du tänka på din trädgård och vilken typ av växter du kommer att stödja det. En trädgård med en spaljé som inte gå in i landskapet, kommer att förstöra utseendet på hela trädgården. Så ta hand medan planering. Du kan läsa om spaljé planerna från den här länken.
Du kan också bygga ett trädgård spaljé på egen hand använda avfallet material liggande hemma, som en bruten stege, en gammal tennis racket, eller några stolpar, etc. Istället för att bara låta dem röran ditt hus, ta vara på dem. Bara sätta stegen mot en vägg, måla den med några ljusa färger och låt klätterväxter sveper in sig runt den. Eller om du har en gammal, sliten tennisracket som du har tänkt att kasta bort, men gjorde aldrig, plantera den i en kruka som har en klättring anläggning. De kommer att använda racket som ett stöd för att klättra upp. För polackerna, kan du binda upp dem i form av en tältkåta och låta växterna växa. Även smidesjärn spaljéer är ett populärt val i många trädgårdar. Alltså dessa spaljé idéer, kommer du inte bara spara lite pengar, men du kan också bli av med alla gamla saker. Du kan läsa mer information om, trädgården spaljé tankar här.
Trellis Design Bakgrund; Numera spaljé design tapeter har blivit mycket vanligt, tack vare William Morris (1834-1896), arkitekt och målare. Han och hans vänner var de första som att prova sina händer på spaljén design tapeten. It drogs med medeltida tema, med fyrkantiga blomrabatter, som följde med ett flätverk spaljéer för rosor. Några av artisterna drog även fåglar på det. Senare blev emellertid Morris spaljé design tapet mycket komplex., Nu, om du vill ha mer gratis spaljé design idéer, kan du alltid vända dig till en expert trädgårdsmästare eller sök efter mer information på nätet.
Make du trädgård står ut med hjälp av ovanstående spaljén designidéer. De kommer att öka skönheten i din trädgård och kommer också att ge andra en chans som förgyller din trädgård för att de verkligen gillar det och inte för att de måste. Happy trädgårdsarbete.

No comments:

Post a Comment