Tuesday 6 September 2011

Navy Tatueringar

Navy tatueringar har en historia för dem som har kommit ned en lång väg. Som det är sagt, har USA: s flotta längsta och rikaste Military Tattoo tradition med ankaret symbolen är ett av det mest lätt att känna igen tatueringar i världen. Denna historia går tillbaka till början av 1900-talet då seglare ofta skulle få dessa ankare tatuerat på dem. Det började vid de gick för färder som ägde dem över hela världen och de såg att om konsten att tatuering är välkänt överallt. Det är då de började skapa tatueringar som representerade vem de var som en grupp. Med denna flotta tatueringar historia är dessa tatueringar tillverkas fortfarande av sjömän av samma skäl medan övriga få det att se cool. Det finns många mönster som är associerade med dessa varma marin tatueringar och är mycket attraktiva för både kvinnor och män. Således läsa på och ta reda på din personliga favorit bland dem som anges nedan.
Navy Tattoo Designs
Det finns flera marinblå tatueringar och deras betydelse som föredras av antingen sjömän, eller personer som är starka patrioter. På den gamla goda dagarna, sade de att för seglare passera ett visst havet, var de tvungna att få en tatuering sparv gjort på kroppen. Således sjömän som färdades mer än 5.000 miles vill tjäna en sparv tatuering och det är därför de kallar dessa sväljer. Läs vidare för att se några stora flotta tatueringar som prunkade av ett antal tatuering fans. Mer om tatuering vård.
Emblem Tatueringar, en av de mest kända marinen tatueringar är den amerikanska flottan emblem som består av ett ankare som innehas av en hök. Denna symbol står för tapperhet, mod och uppoffring som sjöofficerare och matroser lova att visa när de ansluter sig till flottan. Även om detta är av stor betydelse för matroserna mer än den vanliga människan, många människor vill välja dessa mönster som sina tatueringar. Det ser väldigt snygg när inked på armen eller ryggen. En annan emblem Design är en flicka som satt på flottan ankare klädd i seglarkläder. Detta är en av favoriterna för många sjömän, och föreslogs också av flera tattooers, eftersom det verkar stygg ännu söt.
Anchor Tatueringar, när vi talar om havet och havet, ankare måste vara en del av det. Det är vad stabiliserar fartyget även i mitten av havet och hjälper den att hålla marken. Ankare står för styrka och soliditet, vilket de är att föredra av många fans marinblå tatuering. De ser mycket grova och maskulina men är också trendigt beroende på design. Det kan göra stor marinblå tatueringar flickor som ankare kan kombineras med många andra kvinnliga mönster som blommor tatueringar och Angel tatueringar vingar. Ankare med rosor och törnen är också mycket innovativa idéer för marinen tatueringar. Mer om ankare tatueringar för flickor.
Ship tatueringar; Fartyg som är mest kända tatuering mönster används som marin tatueringar eftersom de är sanna verk av kroppskonst och är vackert färgade. Mönster som ett skepp mitt av en storm, ett wrecking fartyget som sjönk i vattnet och andra fartygsdesign kan göras om till ett tatuering. Dessa mönster fick av män över hela världen i någon form eller det andra. Havet jämförs ofta med livet för en människa och ett fartyg sägs vara själen. Således människor som är andliga och tror på super naturliga krafter får också dessa tatueringar gjorda på sig själva. Mer om piratskepp tatuering.
Det finns många områden på kroppen där du kan få dessa marinblå tatueringar inked. Du kan ha fartyg göras så nedre delen av ryggen tatueringar samt små mönster för vristen tatueringar. För andra platser som handleden tatueringar, kan du använda design som ankare eller marinen emblemet. Ryggen och armen är också ett bra ställe att få liv tatueringar storlek marinblå gjorts med annan kombination av design.
Med dessa fantastiska design idéer för flottan tatueringar, kan du gå skaffa dig en tatuering eftersom du har ett utbud att välja från. Kan du även hitta på egna unika tankar och prova nya saker, om du vill få tatueringar.

No comments:

Post a Comment