Monday 12 September 2011

Hur bli av med lopporna i Hus

Ett loppangrepp är ett av de värsta problemen någon husägare kan få. Blodcellernas-suger skurkar har förmågan angripa ett område snabbt och sprider sjukdomar såsom binnikemask. Varma och fuktiga förhållanden ge den perfekta miljön för dessa otäcka varelser. Det finns flera arter av dessa vinglösa insekter. Vanliga stressfaktorer är katt loppor, hund loppor, mänskliga loppor, norra råtta loppor och orientaliska råtta loppan. Jag tror att skulle vara tillräckligt för att beskriva eftersom det finns en viktigare fråga att diskutera - hur man kan bli av loppor i huset naturligt?
Naturligt sätt att bli av med lopporna i Hus
Kom ihåg att det inte räcker att bara betrakta området angripet av loppor måste hela området tas om hand också. Till att börja, till en av de mest effektiva och populära sätt bli av loppor i huset är att använda sig av malmedel. Du får inte uppskatta lukten, men tro mig, även loppor och andra insekter inte. Allt du behöver göra är att kasta bollar under alla möbler i ditt hus och även i lägre skåp. Alla skrymslen och hörn måste behandlas med mothballs. Även släppa dem i och utanför ladan, skjul eller någon annan struktur på din mark, hjälper till att eliminera loppan problemet. Men kom ihåg, du måste vara förenliga med denna behandling. Växtbäddar och varma sandiga områden ofta angripna av loppor. Det skulle det vara en god idé att strö bollarna i dessa områden. Ditt hus kan stinka som fan, men efter några veckor kommer du att märka att doften har fått lättare och loppan befolkningen har minskat.
Ignorera inte det är nödvändigt att vakuum your inomhus grundligt och ofta. Hörn, sprickor, skrevor och källare vistelse på träffen förteckning över dessa blodsugare. Efter att ha gjort med dammsugning, förfoga över de väskan med säkerhet åtgärder, eftersom det är lätt för vuxna loppor göra en flykt. Det är tillrådligt att sätta påsen i frysen för att döda loppor.
Att bara dammsugning är inte tillräckligt för bli av loppor i huset, tvätt varje del i huset är lika viktiga. Sängkläder, mattor, plädar och även dina kläder skall genomgå en grundlig reningsprocess med hjälp av såpvatten. Väl i vattnet, finns det inget sätt att ägg, larver, puppor och vuxna skulle överleva behandlingen.
Loppangrepp i varv kan styras eller förhindras genom att hålla gräset trimmas så att de får riklig mängd solljus. Dessutom tillåter inte ackumulering av någon gård skräp nära ditt hem. Om möjligt, sätta dem i brand på lämpligt ställe. Kom ihåg, bli av loppor i varvet är också ett viktigt steg i förhindra angrepp i huset.
Växande del vitlök buskar omkring struktur, är också ett av de effektiva naturliga botemedel för loppor. Gräv ett hål, släng i en vitlöksklyfta, täck den med mark och vatten. I vissa dagar, bör du hitta en liten vitlök växtodling på den platsen och senare, producerar vitlök. Denna metod är känt att effektivt avvärja alla loppor ifrån runt huset. Om du plantera några Rosemary växter, då det skulle vara en ytterligare fördel.
Att bli av loppor i Husdjur
Diskutera på alla sådana åtgärder att bli av loppor interna och nästan vi glömde att bli av dessa varelser från våra husdjur, som råkar vara den vanligaste bärarna av dessa skadedjur. Ge ditt husdjur en gång i veckan bad med såpvatten och om det är inte ett lämpligt alternativ, så har du veterinären för att söka hjälp från. Använd inte schampo som innehåller DEET, som dina husdjur kan drabbas av biverkningar. Medan bada din husdjur, kamma hans päls med en speciell loppa kam och Kassera alla loppor hittats flytande i tvålvatten. En annan metod att bli av loppor i ditt husdjur skulle vara med en tejp. Linda den runt handen och lämnar den klibbiga sidan ut och klappa ditt husdjur. Detta kan få dig en god del av dessa insekter, om det finns några på din sällskapsdjur.
Så du drar in tips på hur man kan bli av loppor i hus och trädgård, vakuum ditt hus, få sängkläder rengöras grundligt, få dina husdjur doppade, kasta some malkulor och menade, beskära varvet och växa lite vitlök och rosmarin buskar! Verkar som ett mycket hårt arbete, men tro mig, när du gör detta, skulle loppangrepp i ditt hus vara det sista att ha brytt dig!

No comments:

Post a Comment