Monday 19 September 2011

Hår Förtjockning Produkter

Processen för hår gallring orsakas av DHT (Diyhydrotestosterone) som agerar på folliklar av hår. Med tiden hårsäckarna krymper och man förlorar hår. Detta mönster av håravfall kallas manligt håravfall mönster (MBP). Minoxidil och Finasterid är de produkter som godkänts av Food and Drug Administration (FDA) i USA, för behandlingen av MBP. Finasterid och minoxidil är kommersiellt kända som Propecia och Rogaine. Läs mer på håravfall.
Hår Förtjockning Produkter
Utöver de två godkänts FDA produkter, det finns många hår förtjockning produkter och tekniker finns på marknaden. Laser kammar och naturmedel är få av dem. Man bör dock använda sig av dessa produkter endast efter samråd med en läkare.
Hair Thickening Produkter för kvinnor och män, det finns många hår förtjockning produkter tillgängliga för kvinnor. Follikel boosters vidtas på hårbotten. Vitaminer finns i follikeln boosters nå hårsäckarna genom att tränga hårbotten. När det gäller vitaminer för att nå hårsäckarna bör follikeln booster produkter lämnas i hårbotten under en tid. Rogaine, ett hår förtjockning produkt som nämns ovan, används av kvinnor att tjockna hår. Rogaine ansökan bör genomföras två gånger varje dag, i syfte att återfå tjockleken på håret.
Det finns många hår förtjockning produkter för män också. Dessa produkter öka volymen av hår och eliminerar uppkomsten av skallighet och gallring hår. Nedan ges några håret tjockare produkter, som inte bara är effektiva utan också rekommenderas av läkare.
Organin; Detta hår förtjockning produkt är tillverkad av naturlig keratinfibrerna och innehåller inte någon form av gifter. Denna produkt verkar fort på håret och hjälper till att återta hår tjocklek. Produkten finns i olika nyanser som svart, brun, mörkbrun, Med brun, aska blond, mörkblond, lt brun och LT grå. Den 1 oz. förpackning av denna produkt är prissätt på $ 29.95.
Tigi Bed Head for Men, Denna produkt används precis som alla andra schampo och hjälper till att lägga volym till håret. Produkten måste användas dagligen för håret att tjockna. The Bed Head for Men finns i förpackningar om 8,45 oz, och en enda förpackning är prissatt på $ 9.25.
Hårfärger, att ge en omfattande titt på håret, kan alternativet att hårfärgningsmedel övervägas. Personer med ljusare hudfärg bör använda hårfärgningsmedel med en ljusare nyans. Dessa kan användas som ett av håret tjockare produkter för African American hår.
Hårträns Produkter, hårträns produkterna är kända för att ge tjocklek på håret. Dock kan dessa produkter orsakar onödig stress för hårbotten och hår. De som har svagare hårrötterna bör avstå från att använda hårträns produkter.
Svart hår Förtjockning Produkter, The APHOGEE Intensive Keratin Reconstructor är ett av håret tjockare produkter som används för svart hår. Denna produkt innehåller ingredienser som keratin aminosyror, vitaminer och botaniska oljor. Produkten hjälper till att förtjockning hår och även återställer mjukhet och naturliga elasticitet. De 8 oz. pack av denna produkt är prissatt till $ 17,46.
Naturligt hår Förtjockning Produkter; Bland de olika naturliga hår förtjockning produkter, henna och havremjöl är mest effektiva. Henna är inte bara används för tjockare hår, men också för att ge ett blankt utseende på håret. Man kan också försöka tvätta håret med tvål nötter. Det ger en omfattande utseende till håret. Läs mer på:; Hur får man tjockare hår naturligt; Hur får man tjockare hår, Hårvård, Hårvård, The olika produkter för förtjockning hår som nämns ovan är inte bara effektivt sätt att stärka hårsäckarna, men också hjälp att få tjockt hår . Man kan använda flera andra kosmetiska produkter tillgängliga på marknaden som hjälper att stärka den pälsen. Men för riktig hårväxt naturliga hår tjockare produkter är att föredra.

No comments:

Post a Comment