Thursday 8 September 2011

Slate köksgolvet

Undrar om att ha en extremt tålig, men ändå elegant kök golv? Tja, kan skiffergolv bli en stor alternativ som bör övervägas. Skiffer i grunden är en typ av natursten som är tillgänglig i många stilar. Med en fantastisk slitstyrka, kan dessa vara den bästa bitar som kan användas till att förbättra din köksinredning. Låt oss gå över till veta mer om golv skiffer kök kakel.
Nytta av att ha Golv skiffer
Hållbara, Kitchen är ett område som är mest utsatta spill av olika vätskor och hårda ingredienser också. So köket golv skall väljas att den kan stå emot hård behandling. Tja, kan en skiffergolv tjäna just detta ändamål. Låt mig nämna att den måste tätas för att göra det smutsavstötande.
Halkskyddande, vatten spill under matlagningen eller städredskap är vanligt i köket. Det är anledningen till att du behöver ha mycket halksäker klinker täcker kök golv. Återigen skiffer kakel golv passar perfekt i denna kriterierna. Dess naturliga halksäker egenskap gör det till ett perfekt val över de andra alternativen kök golv såsom keramik, vinyl, linoleum, parkett etc.
Slitstarkt, skiffer golv är en bra idé, eftersom det är en av de slitstarka och brandsäkra golv alternativ. Det är särskilt ett bra val för den upptagna familjen vara det på grund av barn eller mycket besökare. Till skillnad från andra, kommer detta golv förlora inte sin klassiskt utseende efter några år. Få veta mer om griffeltavla arbetsbänkar.
Lågt underhåll, förseglade När dessa blir smutsavstötande. Det är lätt att rengöra och därmed bibehålla deras utseende är bara ett lätt jobb. Bara torra sopa och skura det regelbundet är nog att hålla den ren och glänsande. Även gång installerat, behöver dessa brickor inte snart bytas ut. Så detta är ett långvarigt alternativ. Läs mer om hur man rengör skiffer golv.
Visuella intryck av skiffer för golv
En av viktigaste faktorerna som många anser är om golv komplimanger köket inredning? Nåväl, låt mig berätta för er att skiffer golv är helt mångsidig och passar bra med nästan alla typer av kök inredning. Så om du vill ha något som kommer att se bra ut tillsammans med att ha funktioner som slitstyrka och slip-motstånd, skiffer golv är helt rätt att gå till.
Om du vill lägga formatelement till golv kan du enkelt göra det med skiffer plattor. Med kreativa mönster genom att installera skiffer plattor i olika former är en bra idé. Du kan välja kvadrat, rektangel och även har annan anpassad form brickor sorteras enligt dina krav. Du kan ha designmönster i mitten, längs gränsen eller som fläckar i mellan på hela golvytan.
Om du undrar över färgval, finns det många. De svarta skiffer golv ser helt enkelt fantastisk. Du kan också lägga de vita och har en trendig combo. Grå skiffer golv ser också bra och går bra med olika kitchen dekorer. Du kan också få unika färger som lila på detta golv. Andra snygga alternativ är att ha ett av de olika nyanser av brunt tillgängligt på detta golv.
Läs mer på:, Fogning av skiffer Tile, Hur man installerar Slate Tile Backsplash; Om du tror att detta är en dyr val, låt mig påminna er om att det är en naturlig sten. Alla naturliga golv är dyrt, men det här är relativt billigare än andra stenar som marmor och granit. Dessutom, om man betänker de långsiktiga fördelarna är detta säkert ett smart val. Skiffer plattor installationen är också ett enkelt gör-det-själv-projekt med några know-how, som också kommer att spara mycket pengar. Det kan vara en perfekt helg projekt beroende på rummets storlek. Kontrollera att du får själv utbildas om rätt installationsprocessen. Med ovan nämnda funktioner är skiffer golv säkert ett bra alternativ kan du välja och ge en ultimat ser till köket.

No comments:

Post a Comment