Sunday 18 September 2011

Kärnvärden: Integritet

Vad är grundläggande värderingar? Värden är egenskaper som definiera din existens. De är hörnstenar runt som livet kretsar. Värden ger ett ramverk för att ditt liv. De ger dig saker som du tror på och följer för resten av ditt liv. Värden är viktiga eftersom de låna ut en smula mening med ditt liv och ge ledstjärnan för alla dina aktiviteter. Faktum värden som immateriella aspekter av en persons personlighet, som trots osedda, fortsätter att styra sina handlingar och allt han gör. Och en av de centrala värdena, integritet, är förskrivet för att vara en som du bör följa för livet. Så vad är den stora del om personlig kärnvärden och integritet? Kanske den här artikeln kommer att göra det ganska tydligt. Läs mer om etik.
Värderingar och personliga värderingar
Företag värden och personliga värderingar är två saker som kan skilja sig och liknande på samma gång. Värderingar är de värderingar som hela organisationen förespråkar. Ofta dessa värden tvingas på de anställda i företaget av ägarna, eftersom de värden som ägare och inte nödvändigtvis av den anställde. Men behovet av företagets värderingar är tydligt när man tittar på den större bilden. Om så många människor med ett annat värde system möts, skulle inte det leda till kaos? Därför ibland, är det viktigt att ha ett schablonvärde för alla.
Personliga värderingar är mer nära människans psyke eftersom, ja, de är hans egna. Om värden som integritet härrör inifrån sig själv, då han kommer naturligtvis att kunna följa dessa värden bättre än han skulle följa företagets värderingar och integritet.
Kärnvärden - Integritet
Som jag sa innan, kärnvärden är värden som du borde internalisera och följ för resten av ditt liv, ty de stå för det man tror på Vilka är de grundläggande gemensamma värderingar? Integritet, ärlighet, hårt arbete, självförtroende ... listan skulle kunna fortsätta och fortsätta. Men visst, kärnvärden är de som är existens-definiera och göra dig till person du är. Naturligtvis kan du välja den motsatta, mindre omhuldade kärnvärden oärlighet, grymhet och unmannerliness, men då dessa inte är korrekta kärnvärden ha.
Bland de bättre kärnvärden är integritet. Vad integritet står för? Integritet innebär att hålla en moral intakt. En person som tror på är moraliskt korrekt sägs ha integritet.
Så vad gör en person med integritet göra? Är det om att hjälpa en gammal dam över vägen? Är det samvetets röst som stoppar honom innan han plockar upp något som inte är hans? Är det om att respektera hans råd och ta hand om dem som är yngre till honom?
Jo det är en blandning av alla dessa saker. Integritet är brinner för det du gör. Integritet är passionerad om vad du tror i. Det handlar om att moraliskt korrekt i alla era ansträngningar. Det handlar om att följa resten av dina kärnvärden och som inte vacklande i detta. Det handlar om följande vad du tror på, som är moraliskt riktigt.
Läs vidare för mer om ämnet värden. ; Affärsetik och värderingar, viktiga värden i samhället, viktiga värden i en relation, viktiga värden för barn, så var detta allt om grundläggande värderingar och integritet. Integritet, som ni ser är en mycket viktig värde besitta livet. En man bedöms mycket på sin integritet till sin familj, sitt arbete och mest av allt, för sig själv.

No comments:

Post a Comment