Friday 23 September 2011

Dormer Stil

En vindskupa finns struktur som är fäst vertikalt på sluttningen av taket. Takkupor inte alltid är en del av den ursprungliga byggnaden, men är till senare. Dock för sent, det finns många hus som är byggt med vindskupor eftersom dessa strukturer inte bara ger ett sätt för naturligt ljus att komma in i huset, men också att skapa mysiga hörn och öka användbart utrymme i huset. Takkupor har egna taket och har ett fönster som låter ljus och ventilation i huset. Takkupor kan användas som litet huvud rum, tillhandahålla mer funktionella utrymme. Det finns många olika vindskupor stilar att välja från, och i följande artikel några av de mer populära och vanligare stilar har diskuterats.
Populära Dormer Stil
Sedan urminnes dagar har vindskupor varit en del av brittisk arkitektur. Om du planerar lägga till en vindskupor till för ditt hus, då är det lämpligt att du om vet vet olika vindskupor formatmallarna som där. Takkupor finns i olika storlekar och former, så du kan välja en som komplimanger ditt hem inredningsidéer. Olika stilar och typer av takkupor kännetecknas av det tak design. Dormer takläggning kan raka, böjda valmat, eller kombination av vissa grundformer. Nedan listas några av de populära vindskupor stilar.
Shed Dormer Style, är en av de grundläggande stilarna taket takkupor, som har ett enda platt tak panel. Shed vindskupor stilar ingick i Colonial väckelse arkitekturen. De var ses i Craftsman och nederländska Colonial arkitektur.
Eyebrow Dormer Style; Detta är en av de mest populära vindskupor stilar. Som namnet antyder, ögonbryn vindskupor likna mänskliga ögonbrynet, eftersom de har låg krökt tak och liknar arch takkupor. Hard kanter eller vertikala sidor är inte närvarande i denna Dormer, vilket är mycket typisk för Shingle stilen arkitekturen.
Valmat vindskupor Style; Dessa kännetecknas av en höft som trekantiga design på taket. I detta vindskupor stil, finns det tre plan backar, som uppfyller i toppen. Det är vanligt att Craftsman och Prairie arkitektur.
Gavelförsedda Dormer Style, Detta är en annan vindskupor stil som ser ut som en liten tak kommer ut ur taket på huset. De är en av de ikoniska vindskupor stilar, som är vinkelrätt mot de huvudsakliga husets tak. Dessa har en platt front med två plan tak möts högst upp från båda sidor. Det är typiskt för de engelska Tudor arkitektur.
Bortsett från detta folk som inte vill bygga nya vindskupor gå för nedfällning vindskupor. De kan endast sett utifrån av huset, de placeras tillbaka in taket. Such takkupor ger inte någon extra plats att använda. De ökar bara skönheten i huset och ge ett elegant utseende till huset. Inset takkupor kallas även blinda takkupor eller recessivt takkupor.
Lägga vindskupor till Hus
Innan lägger till en vindskupor till huset det nödvändigt att få den rättsliga tillåtelse enligt staden byggnormerna. När du får tillåtelse är det lämpligt att du kallar en professionell person att bygga Dormer. Men om du vill göra det själv, då måste du ha några riktigt bra snickeri färdigheter och verktyg snickeri med dig. Du kommer att behöva stege, kort tå, glasögon, skyddshandskar, byggnadsställningar och andra viktiga verktyg för att slutföra detta projekt hem förbättring. ; Först måste du bestämma storleken och läge vindskupor beroende på rummets storlek. När du bestämmer att du behöver ta bort höljet eller bältros som täcker tak och andra hinder såsom elektriska ledningar, isolering, etc. Sedan måste du bestämma lutningen på taket med hjälp av en hastighet kvadrat och måttband, så att du kan kapa rätt vinklar i reglarna. Nu måste du börja bygga fönsterkarmen. När fönstret ram är byggd, måste du kontrollera om den passar ordentligt. Om detta låter som för mycket arbete eller är för svår kan du alltid välja färdiga fönsterramen. ; Efter detta måste du bygga Dormers väggar och tak. Du kommer att behöva virke för att konstruera Dormer. Nu installera väggpartier, fackverk, innertak och församlingar fönster ordentligt. , När det är ordentligt fastsatt, är nästa steg att bygga taket på Dormer. Du kan markera utformningen av ditt val från olika stilar tak Dormer. ; Nästa steg ansluter Dormers till de viktigaste taket. När du gör det, ger en finish till taket genom att installera plywood hölje och sidospår. Dekorera rummet med minsta möbler och din vindskupor är klar att använda. ; Du kan använda vindskupor som en liten sovrum, studiesal, huvud rum eller bara som ett tyst hörn i huset. Takkupor är ett kostnadseffektivt val att lägga till extra utrymme och ventilation i ditt hus, och med överflöd av takkupor stilar tillgängliga kommer dessa kompletteringar också att göra ditt hus ser elegant.

No comments:

Post a Comment