Saturday 3 September 2011

Glycerin for Hair

Glycerin är en ingrediens tillsättas till många schampo, krämer, mjukgörande krämer, tvålar, flytande tvål, etc. Men varför är glycerin så populär för att av hud och hårvårdsprodukter? För att upprätthålla hud och hår mjukt och glänsande-, fukt krävs. Glycerin är hygroskopiskt i naturen, vilket betyder att det tar upp vatten från omgivningen. Denna fastighet av glycerin gör det till en utmärkt ingrediens för hud-och hårvårdsprodukter. Ges nedan är fördelarna med glycerin för håret, några tips där du kan använda det, och några försiktighetsåtgärder du måste ta hänsyn medan du använder glycerin.
Ren Glycerin för hårväxt; Glycerin är en söt smak genomskinlig tjock vätska, som fryser till en gummy pasta, och har en hög kokpunkt. Glycerin kan lätt upp i vatten och alkohol. Många andra ingredienser kan också upplösas i glycerin. Om en flaska glycerin hålls öppen så glycerin kommer att absorbera vatten och kommer att ha en ansenlig mängd vatten i den. Glycerin kommer från tvål beslutsprocessen. Vegetabiliskt glycerin är en livsmedelsklassade produkt, som kommer från vegetabiliska oljor.
Fördelar av köksväxter Glycerin for Hair; Bortsett från att kunna återvända fuktighet tillbaka till torrt hår, hårbotten eller hud, glycerin för hår tillväxt också används. Använda glycerin en kan i hög grad villkor torrt, frissigt och sprött hår. Om du lider av torra, flagnande hårbotten och sedan gnugga lite vegetabilisk glycerin i hårbotten kan avsevärt lindra irritation. Det är särskilt gynnsam för afro-afrikanska män, som har torrt hår eller flagnande frågor hårbotten. Utöver mjukgörande fördelarna med glycerin för hårvård är det dessutom mycket bidrar till att stärka håret, vilket leder till mindre brott i håret, och mindre bildning för kluvna toppar.
Användningar av glycerin; Glycerin dessa kan blandas med eteriska oljor, oljor transportör, vatten honung, etc. Att använda sådana produkter du kan skapa bra blandningar för naturlig hudvård och hårvård. Undrar, var man kan köpa glycerin for hår från? Du kan köpa glycerin på någon vård butik, eller handla för det online. Du kan blanda glycerin, vatten, aloe vera juice, några eteriska oljor som lavender, rosmarin i sprayflaska och liten mängd balsam. Sedan frysa den här blandningen, och tillämpa den 03/02 dagar i veckan på din hårbotten och hår. Massage med denna lösning, och hålla blanda i 2 minuter på vått hår, sedan tvätta håret rent. Du kan också blanda glycerin med vanligt vatten och tillämpa den på hårbotten regelbundet, för få nya hår som är mjuka och bättre struktur. Att bevara glycerin längre kan du lägga till en bild av vodka till det. Du kan också köpa de kommersiella hårvårdsprodukter som innehåller glycerin som sin huvudsakliga ingrediensen och använda dem för återfuktande ditt hår. Lär dig mer om använder glycerin för huden.
Försiktighetsåtgärder; Det är viktigt att du undvika att använda glycerin om du bor på en plats, som har extremt torra vädret. Jo, glycerin på hud och hår kan dra till sig fukt från hårstråna eller huden. Det kan resultera i blåsor på hud, eller göra håret ännu mer torrt. Om du däremot använder glycerin i torrt väder kan du prova att blanda det med jojoba olja, och sedan använda det på håret eller hud. Också, när du använder glycerin i regelbundna väder, blanda den med vatten och sedan använda det för att hålla ditt hår och hud väl återfuktad.
Detta var allt om glycerin för håret, dess fördelar och användningsområden. Så, köpa en flaska vegetabiliskt glycerin från hälso lagra och använda den för att bli av med torrt krulligt hår eller flagnande hårbotten. Du kan också använda vegetabilisk glycerin för moisturizing huden.

No comments:

Post a Comment