Saturday 17 September 2011

Takshingel Installation

Takshingel finns i en mängd olika sorter och du måste välja den bäst lämpade en för ditt hus. Bortsett från att förbättra utseendet på taket måste ett tak singel vara tålig och lämplig för byggnation. You kan använda takshingel för en nyligen uppförd byggnad eller att ersätta den gamla takbeläggningen. I båda fallen kan du antingen hyra en professionell eller göra uppgift för dig själv. Om du går för andra alternativ, då kan denna artikel hjälpa dig några tips om takshingel installation.
Takshingel Installationsinstruktioner
Hur installerar taket bältros? Det finns olika faktorer, måste beaktas, innan du startar med takshingel installation. För det första, studera olika aspekter av de olika typerna av takshingel finns på marknaden. Detta hjälper dig att avgöra vilken som är anpassad för ditt hus. När du bestämmer vilken typ, ta mätningen av taket och beräkna dina krav. Du kan också söka hjälp av tillverkaren för detta ändamål. Utöver de bältros, kanske du också behöver naglar, kände tak och vissa andra material. När du får allt material, ren taket. Du har att spika ner lös gamla bältros eller ta bort lösa naglar. Du måste ha verktyg, som, bältros spik, hammare, takpapp, vinyl cutter, måttband, krita linje, etc. När du är klar med alla nödvändiga material, kan du planera en dag för denna uppgift. Det är bättre att göra detta under varma dagar, ganska kallt dem. Använd bra skor med extra slitbanan och vidta alla möjliga säkerhetsåtgärder. Följande information är ungefär takshingel installation. Läs mer om hur du köper takshingel.
Installera Tak Bältros
Metoden för takshingel installationen kan variera något med typen av klappersten och typ av installation. Det kommer att bli bättre att insamla tillräcklig information om installationen av den valda klapperstensstränder av tillverkaren. Följande är en grundläggande information om installation av asfalt bältros, som är mycket allmänt används för takläggning.
Läggning Filt: Innan du börjar med installationen av bältros, måste du täcka taket med takpapp. Man måste börja från botten av taket, genom att lägga kännas horisontellt. Med andra ord, låg varje lager av filt över taket, med den övre marginalen på varje lägre skikt sammanföll (med minst två inches) av dels lägre marginaler av det övre lagret. Säkra kände lager på taket med galvaniserad skruv. Läs mer på takpapp installation.
Förrätt Strip: När du är klar med täcker taket med filt, kan du börja takshingel installation. Använd startmotorn band, som är installerad under den första raden i bältros. Om du har tillgång till förrätt band, du kan använda den. Annars skär flikarna av regelbundna bältros och använda den som förrätt band. Utsläppande av förrätt band kan startas från vänster hörnet, med cut sidan utåt. Täck nedre kanten av taket med det och fixa det med spik, men kontrollera att den överlappar takkanten med minst halv tum.
Läggning Bältros: Den första raden i bältros måste installeras under raden med startmotorn band. Den första raden bältros måste även överlappa takkanten med minst halv tum. När du installerar den första singel i första raden på vänstra hörn, göra en krita linje längs toppen av det klappersten och parallellt med takkanten. Denna linje kommer till nytta i att anpassa resten av bältros av den raden. Nästa steg är att installera den första singel i den andra raden. Skär av sex inches i längd från singel, innan det installeras under de första singel i första raden. Kontrollera att nedre kanten av denna singel är i linje med toppen av flikarna i den första singel i den första raden. Nu gör kritlinje på taket längs ovansidan av denna singel, så att den kan vägleda dig i att anpassa den andra raden. Fortsätt med påföljande lager. Måste man hålla i minnet att bältros i varje varannan rad måste minskas med sex inches eller enligt anvisningar från tillverkaren. Således bältros i de jämna rader måste skära.
Fortsätt med fyllning raderna och använda fyra spikar i varje singel. Du måste köra spikarna rakt in i bältros, inte i vinklar, så att skador på bältros kan undvikas. När du avslutar den första shingle i varje rad, trimma den, så att den överlappar med minst en halv tum från takkanten. Så snart du når taket på en sida, trimma bältros, så att det passar längs takåsen. Upprepa hela processen på den andra sidan av taket. Som du når toppen, överlappa översta lagret av bältros på andra sidan (dvs över åsen linjen) och täcker takåsen. Fäst bältros med spik.
Läs mer på:; Tak Bältros reparation, Hur man installerar Asfalt Bältros, takshingel: Tips för installation av Architectural Bältros, Den ovan nämnda tips kan ge dig en grundläggande idé om takshingel installation. Installationen metoder kan variera med vilken typ av bältros och typ av installation. Så, få en klar idé innan han vågade sig på denna uppgift för att undvika framtida problem.

No comments:

Post a Comment