Monday 26 September 2011

Exteriörlack Färgscheman

Nuförtiden är människor intresserade av att måla sitt eget hus snarare än att hyra professionella målare eller täcker ytterväggarna med vinyl rangerbangård. Innan du väljer en yttre ordning måla färg måste man ha en fullständig förståelse av hur olika färger fungerar tillsammans. När du väljer yttre system kulör, tre nyanser av färger som krävs for sidospåret, dörr's, fönster trim-och räcke som kommer att framhäva den yttre egenskaper såsom dörrar, räcken och fönster. Urvalet av utomhusfärg färgschema kommer säkert att skapa en tydlig skillnad i utseendet av huset.
Här har vi några yttre system lacken för ditt hus:
Säker och Sane, Välj en ljus skugga från neutrala färger på väggarna, inte en mörk och dyster en. Måla fönster och dörrar och pråm styrelser med vit färg, eftersom det ser rent och reflekterar mer ljus. Måla andra detaljer som räcke och fönsterluckor i motsats till väggens färg som mörkbrun eller rödbrun.
Tona ner det, om du vill ge en glad utseende till ditt hus, välja färger som står i kontrast till varandra. Till exempel, grönt och rött. Men det kommer att ge en jul utseende. Så lägg grå färg i samma mängd i båda färgerna att tona ner det. Nu måste du ha fått en perfekt exteriör kombination måla färg på en vintage hus.
Singing Blå; Blue är en djärv färg användning exteriörlack eftersom det står ur jordfärg. I stället kan grå färg också användas som det är mycket likt det skiffer s färg. Blå färg ger en mycket lugnande effekt när de används i målning, men fick ingen psykologisk effekt om de används i utvändig målning. Använd vit att måla andra detaljer som grå färg.
Black Beauty, Hur fördärvligt ett hus skulle se ut om det är målat alla med svart. Istället kan svart färg användas som en accent att markera gränser, som en tavla ges en pricken med en svart ram. Försök att använda den mörkaste nyansen oavsett färg du valt för väggarna. Gräddvit kan användas för att måla andra utvändiga detaljer i huset.
Gratis att Swank, som klänning förbättrar de bästa egenskaperna hos en kvinna, ska måla belyser också de arkitektoniska funktioner i huset. Innan du börjar, gör en färg hierarki som väggar av grön färg, yttre trim av rött och inre trim vit färg.
Match och Titta, Målningen görs med hjälp av samma färg över, kan kontrasten skapas genom att lägga svart eller vitt för att basfärgen och denna stil kallas monokromatisk färg system. Andra detaljer kan målas med den färg som står i kontrast till de huvudsakliga färgen på färghjulet.
Gotisk stil, exteriörlack färgscheman bör vara densamma som den redan existerande färg. Till exempel bör den grå färgen på stenen och taket har en rik och varm färg som vinrött rött är det kontrapunkt. Denna färg kommer att lyfta dörren och fönstren. Andra områden kan målas med vit eller en ljusare nyans av grått.
Royal Beauty, i den viktorianska eran, kan den påkostade inställning ses i utomhusfärg pensionssystemen. Även om man skulle räcka att de skulle gå för två. I yttre system husfärg kan påkostade detaljer tillsammans med flera färger och skarp kontrast används för att belysa arkitektoniska detaljer.
Undrar Wood, konstruktion av korsvirkeshus var en se i medeltiden, där byggare gjort ramar med tunga bjälkar och fyllde den med tunn wooden remsor. I denna typ av huset, kan trä målas med brunt och trä band och andra detaljer med en vit eller kräm skugga. Också bläddra igenom några fler exteriör färg idéer.
Utvändig målning har också blivit allt viktigare likt målning in the 21st Century. Rengöring av yttre systemen lacken i harmoni ger en snygg look till ditt hus. Dessutom kommer det att följas av en lavin av komplimanger från dina vänner och släktingar. Så, nu efter att få information om målningen system får du inte stå inför några problem att avgöra den yttre färgschema för ditt hus.

No comments:

Post a Comment