Saturday 17 September 2011

Spaljé Planer

En spaljé är att en bit av arkitektonisk design som du aldrig kan gå fel med. Det kan göra din trädgård ser stilrena och sofistikerad. Det kan lägga en touch av glamour till din annars, trist bakgård! Läs vidare för några stora spaljé planer och du vill få en direkt!
Nyckeln till att ha en stor spaljé är att först visualisera exakt vad du vill. Göra en blir mycket lättare när du vet vad slutprodukten ska se ut. Låt oss titta på några spaljé planer som kan hjälpa dig göra din välja.
Garden Trellis planerna, Du kan använda något väggen i hus till Skapa ett magnificent växtvägg. Trädgården spaljé kan stödja klängväxter och vinstockar som ärtor, bönor eller tomater vinstockar. För att göra en trevlig trädgård spaljé, kan du trä, ståltrådsnät eller till och med kraftigt snöre. Undvik att använda metall för en ranka spaljé, när solen värmer upp metallen som kan påverka tillväxten av växter. Man kan också växt vinrankor och har en vacker trä spaljé, vitmålade, stödja dem. När druvor är mogna och redo, se till att du klickar på en bild av spaljén innan du plocka vindruvor!
Arbor Trellis planerna, en berså spaljé som trädgårdsarbete tillbehör kan tjäna många syften. Det kan göra din trädgård ser ganska. Det kan göra ditt hem en helt annan identitet beroende på vilken typ av berså spaljé du planerar att bygga. Den kan göras som ett valv in din trädgård eller gångvägen till ditt hus. You kan smycka den med en ganska flowering vinstockar som morgonen härlighet. Du kan också göra en overhead berså spaljé för din uteplats och täck den med en tjock ranka som tål värme. Detta ger dig naturlig luftkonditionering under den tryckande sommarvärmen! One mer användning av en berså spaljé kan, göra det till en avdelare mellan olika delar av din trädgård eller trädgården. Du kan sätta upp små berså spaljéer att skilja dina blommande växter från ditt grönsaksland eller i fall din trädgård är i din trädgård kan du använda en berså spaljé att dela upp gården från trädgården. Är inte dessa stora spaljé planer?
Koppar Trellis planerna, göra en spaljé koppar är en av de bästa spaljé idéer. Metal spaljéer är förmodligen den mest robusta och effektiva spaljéer. Många människor går in för smide spaljéer, men jag tror en koppar spaljé ser fantastisk! Du kan designa dina egna koppar spaljé och sedan allt du behöver göra är att gå vidare och köpa kopparrör och lakan för vad design du har skapat. Var försiktig när du gör det som en metall spaljé innebär lödning. Om du inte vill löda, kan du få antingen rören kapas och löds från en järnaffär eller du kan få rören skära och hålla dem själv med tunga lim. En koppar spaljén är rödaktig i början men som det utsätts för solljus, mörknar den och blir en djup brun som smälter fint ihop med trädgården. Stöd för ditt rosor på koppar spaljé, ser de ut fantastiska!
Det var några bra gratis spaljé planer som du kan använda för att slick upp din trädgård eller bakgård. Vad väntar ni på? Gå vidare och bygga ett själv! Du kommer att bli glad!

No comments:

Post a Comment