Friday 2 September 2011

4 juli Dekorationer

Den 4 juli har en speciell plats i varje amerikansk hjärta. Det var i denna dag på året 1776 att USA blev självständigt från Storbritannien. Den 4 juli är betraktas som en federal semester hela nationen och detta firas med massor av pump och prakt. Du kan se fyrverkerier, karnevaler, självständighetsdagen parader som inte följs med accepterandet av självständighetsförklaringen. Ja detta är en festlig dag, som håller de vuxna och barnen lika glada. Butiker och stormarknader över hela landet har särskilda 4 juli dekorationer presentset som innehåller ballonger, stjärnor flagga och hängare dörren.
4 juli bordsdekorationer
Den 4 juli är en av mina favorit helger, inga kontor och det betyder att jag får spendera tid med min familj och även hjälpa till i juli 4 dekorationer i mitt hem. Om du planerar att vara värd för en 4 juli part i år kan du dekorera ditt bord med dessa fantastiska centerpieces som kommer att göra dina gäster positivt överraskad.
Juli 4 Centerpiece Ljus: Ljus är det idealiska valet för att dekorera ett bord, eftersom de projekt värme och en känsla av tillhörighet. Du kan placera ljus eller ljusstakar glas som har patriotiska färger, som du hittar lätt i alla avdelningar butik. Du kan också prova för ljusstakar som har röd, vit-blåa band knutna till den.
4 juli Höjdpunkten Vaser: Som ljuset glasögon vaser kan även tjäna som vackra centerpieces för självständighetsdagen. Fyll vaser med vita, blå eller röd färg kulor. Du kan placera lager av kulor efter varandra. Efter den kan du också lägga till olika patriotiska inredning, såsom amerikanska flaggor och vindsnurror in patriotiska färger. Du kan också binda band i rött, blått och vitt färg runt vasen.
Flower Höjdpunkten: Många blomsterhandlare skapa speciella Independence Day blomma stycken för 4 juli. Du kan besöka din lokala blomsterhandlare och du har en säker bild av att få händerna på några fantastiska centerpieces, som har vit, röd och blå färg blommor. Du kan också lägga lite blått, rött och vitt färg band att stammarna.
4 juli heminredning
Komma med några 4 juli inredningsidéer är faktiskt mycket svårt, eftersom den första veckan i juli är en mycket hysch-hysch veckan. Människor är redan planerar sin hela dagen och dekorera sitt hem i förväg, så att det ser bäst ut runt kvarteret. Ta en titt på några aktiviteter självständighetsdag för barn.
Första intrycket: Vackra och dekorativa hem har alltid bra första intryck. Har du hängt korgar på din dörr och har plats behållare, som innehåller lite American Flags på din veranda, kommer det att betyda din upphetsning och lycka. Du hittar juli 4 dekorationer globalt på butiker, exklusiva showrooms och stormarknader.
Utsmyckning Kök: Varje svensk vet betydelsen av självständighetsdagen och beslutar sig för att fira alla traditionella seder och recept. Med röda, blå och vit centerpieces på ditt köksbord kommer att göra matsalen vackrare och mer högljudd. Plocka några röda rosor, hortensia och några vita liljor och prova även några patriotiska recept som en enkel tårta med blåbär glasyr och vit kräm eller traditionella favorit av alla yours truly Äppelpaj Recept.
Lawn Dekoration: Stora flaggor, smällare och färgade ljus kan ge din bakgård som 4 juli utseende. Om du vill vara mer kreativ kan du märka bilen och cykel med några amerikanska flaggan etiketterna. Om du placerar tabeller i gräsmattan, kan du täcka dem med amerikansk flagga dukar bord och också har några tomtebloss för barn.
Så jag hoppas du har tillräckligt med idéer om den 4 juli dekorationer. Du kan använda ovan nämnda idéerna och dekorera ditt hus och glöm inte att sjunga några kända citat självständighetsdagen, medan din på det.

No comments:

Post a Comment