Tuesday 20 September 2011

Kornischer for Windows

Om du funderar på att metall eller fiber stavar skjuter ut av dina väggar gör ditt hus ser ful, då en taklist är en av bästa alternativ för att ändra utseendet på din inredning. Taklister finns i trä, metall och fiber komponenter glas, är ganska lätt att installera och kan ge dina väggar en omedelbar ansiktslyftning. Kornischer för Windows är ett bra sätt att ge inredningen i ditt hus som personlig touch och förbättra känslan och utseendet på din vägg och fönster, med minimal ansträngning. Göra kornischer för Windows är ganska lätt, kan du designa, bygga och installera dem om du har elementära snickeri färdigheter. En taklist är multifunktionell, det kan också användas som en plattform för att visa dina familjefoton och troféer, eller konst som du väljer. Taklisten fönster behandling ger dig en möjlighet att lägga till en mängd olika färger och former till din inredning.
Fönster Taklister
Om ni har beslutat att kornischer för Windows, så har du gott om alternativ till förfogande. För att passa smak av en mängd olika människor, taklister finns i olika material som trä, glasfiber och metall. För att hjälpa dig bättre avgöra låt oss ta en titt på dessa val och andra tillbehör som hjälper dig att bättre dekorera ditt hus.
Metal Taklister: Ganska populär på grund av sin hållbarhet och robusthet, metall taklister också ge dina fönster ett estetiskt utseende. Dessa är också tillgängliga är brons och koppar avslutande vilket ger dem en antik look. Du antingen har en specialbyggd taklist för ditt fönster eller beställa ett direkt ur katalogen. Du kan själv bestämma storlek och dimensioner enligt de fönster du har och draperier som du vill ha. Prissättningen av taklisten beror på längden av fixturer och avgifterna är beroende av längden.
Trä Taklister: De mest använda kornischer för fönster är trä kornischer, de är billiga jämfört med sina metall motsvarigheter. Trä kornischer för Windows är också lätta att installera och behöver inte mycket underhåll. Det finns en mängd utföranden för att komplettera din inredning med trä kornischer. Du kan ha intrikata nedlåter sig med hjälp av överlappande strukturer eller har träskulpturer som du väljer på din kornischer. Flexibiliteten och de många möjligheter att anpassa trä kornischer gör dem ett populärt alternativ.
Fiberglas Taklister: Lätt att mögel i olika figurer och former, plus tillgången i många färger gör fiber glasfönster kornischer ett bra alternativ. Glasfiber kan formas enligt den fantasi kund och är också ganska robust. Om färgerna är vad gör du tick, sedan i en glasfiber taklist du kan ha flera färg fixturer. Ett vackert utformade, skräddarsydda taklisten kan lägga distinkt stil till ditt hem inredning.
Bygga Taklister för Windows
Om du planerar att bygga din egen taklisten, allt du behöver är några grundläggande snickeri färdigheter. När du förbinder detta projekt hem förbättring, dubbelkolla ditt fönster mätningar och köpa lite extra tillbehör. Välj en taklist bildruta som kommer att förbättra utseendet på ditt rum och ge den en personlig touch. Mät gardinstänger Beräkna längden djupet dina taklist även mäta aktionsområdet du vill åtgärda. Klipp ut framstycket först sedan mitra sidostyckena nästa, lägga alla dessa tre delar tillsammans med lim och naglar. När du klipper ut kronan bit ägna extra uppmärksamhet åt dina mått och fäst sidostyckena i 45 graders vinkel. If fastställande av taklisten på bärande väggen kan du skruva det på, och om det är inte en bärande vägg sedan använda dubbar att åtgärda det. Att du kan ge taklisten en lackad finish efter att den monterats eller innan du reparerar felet använda en färg som går bra med de övriga interiör utformning projekt du har. Prova tyg kornischer för Windows genom att fästa en bit tyg på ram, använda tjocka kvalitet tyg som kommer att bestå slitage. Nu när du vet hur man gör kornischer för Windows, låta fantasin lös och tänka på ett kompletterande design.
Ett hem ägare tänker kornischer för Windows kan också kolla med den lokala inredningsbutiker för idéer och yrkesverksamma inom fixtur beslag. Gardiner och draperier som följer av en vacker taklist kan ge din inredning en touch av elegans, utan större ansträngning och kostnad.

No comments:

Post a Comment